N.F.S. 21592 Napisano Novembar 13 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakve legende ovi moji forumski drugari Ma pobegao malo tamo gde nema dometa, da na osuncanom proplanku razvucem krevet i tu zaspim, samo lice otkriveno... 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano Subota u 11:29 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...za mene nekako normalno al" koje li vile ovu moju Marinu vode nije mi jasno Oblacim se, bar do Topole da tockove zavrtim, nju i ne pitam, povredila ruku (od lakta u gipsu) i hladno je prilicno . Cekaaaaaj, i ona na motor seda, srce puno, vozim i pevam 22 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Subota u 14:36 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Brzi oporavak Marini. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1453 Napisano Subota u 19:35 Drug član, 830 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: ...za mene nekako normalno al" koje li vile ovu moju Marinu vode nije mi jasno Oblacim se, bar do Topole da tockove zavrtim, nju i ne pitam, povredila ruku (od lakta u gipsu) i hladno je prilicno . Cekaaaaaj, i ona na motor seda, srce puno, vozim i pevam Sumnjiv si i pod prismotrom, eto sta je! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano juče u 08:23 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da spremni sneg docekamo! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano juče u 08:31 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Шта све људима неће пасти на памет. Ову слику сам давно сачувао. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano juče u 08:37 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 11. 2024. at 15:36, gebee&co je napisao: Brzi oporavak Marini. Nju tuce (izgleda) perimenopauza, od blage osobe koju od deteta znam, stabilne i uvek razumne pretvorila se u nekoga ko je uspeo da me na neki nacin i "uvredi"... Nosila je neku municiju barabar sa muskarcima (od vecine je i jaca, po 50 sklekova/zgibova/trbusnjaka pa trcanje glat!) i istegla tetive na ruci, sve se nadulo i oteklo. Odem po nju (da je kod doktora odvezem) da ne cekamo vojno vozilo, blicnem onom na kapiji a on nesto mase, mlati rukama... Sta je sada mislim se, njoj na butini i dalje oruzje, sreca ne izadjosmo van vojnog terena, aj to da pripisem stresu od povrede i zurbi ali (da se vratim na uvredu) kada mi izgovori "Moze li ovo malo brze" ja u soku ostadoh!!! Mora da je zbog tih pikova hormonskih razum i kontrolu pogubila Meni da za motor nesto kaze?!? Auuuuuu.... Pozdrav od nas dvoje Zare, vidimo se. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano juče u 09:30 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, N.F.S. je napisao: Nju tuce (izgleda) perimenopauza, od blage osobe koju od deteta znam, stabilne i uvek razumne pretvorila se u nekoga ko je uspeo da me na neki nacin i "uvredi"... Nosila je neku municiju barabar sa muskarcima (od vecine je i jaca, po 50 sklekova/zgibova/trbusnjaka pa trcanje glat!) i istegla tetive na ruci, sve se nadulo i oteklo. Odem po nju (da je kod doktora odvezem) da ne cekamo vojno vozilo, blicnem onom na kapiji a on nesto mase, mlati rukama... Sta je sada mislim se, njoj na butini i dalje oruzje, sreca ne izadjosmo van vojnog terena, aj to da pripisem stresu od povrede i zurbi ali (da se vratim na uvredu) kada mi izgovori "Moze li ovo malo brze" ja u soku ostadoh!!! Mora da je zbog tih pikova hormonskih razum i kontrolu pogubila Meni da za motor nesto kaze?!? Auuuuuu.... Pozdrav od nas dvoje Zare, vidimo se. Брз опоравак госпођи Нешо 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano juče u 09:30 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Marko05 je napisao: Шта све људима неће пасти на памет. Ову слику сам давно сачувао. Извини, а колико може да развије? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano juče u 09:41 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Немања je napisao: Брз опоравак госпођи Нешо Lav je to, da se ona pita ignorisala bi stanje. Hvala puno, vidimo se sa lepim vremenom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano juče u 10:28 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao žena zmaj.A ima i ono...pritajeni tigar.Biće to dobro.....mora da bude dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano juče u 11:40 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i ko kaze da nije lep?! (Skljocnuo upravo, da bacam blinker dok je klinac u skoli, mir i uzivanje ) 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano pre 22 sati Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: ...i ko kaze da nije lep?! (Skljocnuo upravo, da bacam blinker dok je klinac u skoli, mir i uzivanje ) Videh te oko 12:30h malo pre kružnog toka kod Metroa, iz pravca Aerodroma, ideš doma pretpostavljam, ja autom prođoh. Mora da je on...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano pre 22 sati Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaa, kawa i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 445 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 459 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima, stigao je versys 650 za ćaleta prosle nedelje pa sam morao i ja malo da probam Jedno pitanje, posto nikad nisam imao dvocilindrasa, a boga mi ima i decenija kako nisam vozio te manje kubikaze. Motor do 3000 obrtaja ima bas jake vibracije, ceo se trese i cim zakaci 3000, momentalno prestane. S obzirom da je motor iz salona, pretpostavljam da je to normalno, ali cisto da proverim kakva je situacija kod ostalih? A evo i slike nove masine Promenio pre 21 sati član Nightrider Z 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21592 Napisano pre 20 sati Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, baaaaas izgleda lepo! Nemam nikakvih vibracija apsolutno, pogotovo ne tako nisko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 445 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 459 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo. Nadao sam se drugacijem odgovoru sto se tice vibracija, al ajd malo da se prodje neka kilometraza pa cemo da vidimo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1453 Napisano pre 15 sati Drug član, 830 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga udavite mora trese. Mozda pazite zbog razrade pa ste nezniji na gasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 445 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 459 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Rekose do 5000 obrtaja u razradi pa sam tako i vozio. Ali tacno na 3000 prestaje da vibrira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1031 Napisano pre 11 sati Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Posle inicijalne zamene ulja na 1000km bi trebalo da bude dosta bolja situacija i da se smanje vibracije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano pre 1 sat Drug član, 2974 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 4000rpm mu ne prija.. Te priče ne preko 5000rpm su meni uvek glupost, ali naravno ne da ga topiš odma... Agregati ne vole velike obrtaje ali takođe ne vole ni male. Mnogo je razloga za oba argumenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano pre 7 minuta Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Ispod 4000rpm mu ne prija A preko 5.000 se dernja Max ga drzim na 5.000. To je msm negde 100-110 kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...