N.F.S. 21593 Napisano Octobar 23 Integrisan, 9421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Pecaroskim silkom/najlonom (0.50 za sarana ) vucem polugu kocnice da aktiviram svetlo nazad, nije magija 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Octobar 23 Drug član, 785 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sutra, potpuno neplanirano, idem u vožnju par dana sa ortacima. I pošto je jedan bio slobodan ceo dan i samo nas punio u grupi sa slikama pranja motora, slaganja opreme pa pakovanja iste... uposlimo ga da završi svašta nešto nesto i nama. Izmedju ostalog, zamolio sam ga da i moj motor opere tako polako i nežno, kao što i svoj GSA pere. Došao je do mene po motor i posle pola sata mi poslao ovu sliku. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14023 Napisano Octobar 23 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2024. at 18:27, N.F.S. je napisao: Ovo vam nisam pokazao, pod sedistem imam tropolni ON/ON prekidac, u jednom polozaju je stopaljka u potpuno fabrickoj fuknciji (za tehnicki npr.) a u drugoj poziciji se prebacuje preko strob kontrolera na stopaljku i dodatnu, ultra jaku diodu pod tablicom. Clan 69. pravilnika o podeli 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21593 Napisano Octobar 23 Integrisan, 9421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve se uklapam, hvala Dado! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Octobar 23 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, grafigo je napisao: Sutra, potpuno neplanirano, idem u vožnju par dana sa ortacima. I pošto je jedan bio slobodan ceo dan i samo nas punio u grupi sa slikama pranja motora, slaganja opreme pa pakovanja iste... uposlimo ga da završi svašta nešto nesto i nama. Izmedju ostalog, zamolio sam ga da i moj motor opere tako polako i nežno, kao što i svoj GSA pere. Došao je do mene po motor i posle pola sata mi poslao ovu sliku. Та хемија на перионицама је доста јака и не знам колико ти је баш добра за мотор. Друг је тако прао и све му остале флеке по седишту, све је живо пробао да уради и на крај је отишао да му ураде друго. Е сад, ауто ти је оклопљен па вода и не долази до конектора, прекидача, бомбина, на мотору је доста све отвореније… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Octobar 23 Drug član, 785 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ja to znam, a njemu sam rekao da ga opere jer je bio slobodan i zato sto znam da svoj motor ne pere tako. Na kraju je lepo ispao, nisam video neke fleke ili druge probleme, ali ovo prvenstveno ne volim zbog struje na motoru. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1655 Napisano Octobar 23 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li ovo iznad maglenki nekakva dnevna svetla ili sta? dobro izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Octobar 23 Drug član, 785 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Svetla za osvetljavanje krivine pri nagibu (cornering lights). Imas 3 led sijalice poredjane jedna iznad druge i za svakih 10° nagiba se pali po jedna. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Octobar 23 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Svetla za osvetljavanje krivine pri nagibu (cornering lights). Imas 3 led sijalice poredjane jedna iznad druge i za svakih 10° nagiba se pali po jedna. Znaci kod mene se to nebi palilo @N.F.S. Aj nam pokazi kako si "načinio" da katadiopter svetli. Sta si i kako nadogradio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 24 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Greota mi kad vidim lep uglancan motor, a izduvne grane zapuštene, a lako se srede i upicane da budu ko nove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Octobar 24 Drug član, 785 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. To i požuteli vizir ga baš ubijaju. Trebao bih sa tim da uzmem preko zime da se poigram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Octobar 24 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Rider000 said: Greota mi kad vidim lep uglancan motor, a izduvne grane zapuštene, a lako se srede i upicane da budu ko nove. Kakva ti je procedura? To bih ja trebao da radim, doduše nikad nisam radio pa skupljam info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8232 Napisano Octobar 24 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, grafigo je napisao: Ma sve ja to znam, a njemu sam rekao da ga opere jer je bio slobodan i zato sto znam da svoj motor ne pere tako. Na kraju je lepo ispao, nisam video neke fleke ili druge probleme, ali ovo prvenstveno ne volim zbog struje na motoru. U principu nije preporučljivo ali i ja ga par puta u sezoni operem na pušku. Ono što je najvažnije nikako ne ispirati blizu sa puškom, pogotovo prekidače i oko ležajeva na točkovima. Malo izdalje i za sada je sve ok. I molim @grafigo da ne postavlja toliko slika , ću 'mrem..... Promenio Octobar 24 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9458 Napisano Octobar 24 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Alekre je napisao: Kakva ti je procedura? To bih ja trebao da radim, doduše nikad nisam radio pa skupljam info. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Octobar 24 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poručeno Kapetane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 24 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Kakva ti je procedura? To bih ja trebao da radim, doduše nikad nisam radio pa skupljam info. Verovao ili ne sa alija porucio ovo. Odradilo posao... Samo dobro isprati na kraju. Dobije se sve u tom setu. Meni su doduse vise bile dobrano prljave izduvne grane pa se bas slepilo, nisu korodirale ili nesto tome slicno... Prethodni vlasnik nije vodio brigu o tome preterano. Pre: Posle: Nije savrseno ali je okej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1453 Napisano Octobar 24 Drug član, 830 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 10. 2024. at 11:49, N.F.S. je napisao: Seo na motor, postavio navigaciju gde bi mi odgovaralo i napravio sablon od papira bas na tom mestu! Od mene dosta, resto je na Ranku da realizuje i napravi svemirskom tehnologijom (laserom ). Za to vreme ja da kod strugara napravim onu centralnu precagu od aluminijuma. Nisam se usudio da postavim "tehnicki crtez" koji je pomenutom poslat, ovde gde merim nemam lenjire, crtam rukom i uz pomoc sublera Imam ja vec nacrtano za secenje laserom. Ako vam treba fajl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21593 Napisano Octobar 24 Integrisan, 9421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuhhh, celi sam dan u nekim obavezama, tek sada malo na forum Centralnu sipku sa navojima obostrano sam vec odradio, sacekacu secenje po Rankovom crtezu, bas mi je top, ti postavi, trebace sigurno nekome.Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21593 Napisano Octobar 25 Integrisan, 9421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 10. 2024. at 1:06, MaxiS je napisao: Aj nam pokazi kako si "načinio" da katadiopter svetli. Sta si i kako nadogradio... Imam coveka u Kg koji prodaje sve i svasta sa alija, ja ti saljem link ako te ne mrzi da cekas (10e je da kupis odmah ali onda imas i postarinu od mene do tebe). Katadiopter je potpuno istih dimenzija kao i originalni i ima funkciju refleksije. Oba stop svetla sam povezao preko strob releja, kablovi za ovaj donji izvuceni uz fabricke i putem koji vec postoji pa sa unutrasnje strane blatobrana uz samu ivicu, nista se ne vidi, od 1mm celicne zice (a ona kroz termo buzir da bude crno) sam napravio drzac i zasrafio za nosac tablice (da zica ide uz ivicu i ne landara!) Sam katadiopter sa linka ima funkciju i pozicije i stop svetla a kod mene je povezan samo stop https://www.aliexpress.com/item/1005003669024457.html?spm=a2g0o.productlist.main.9.61d1YEpIYEpIab&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000026725608942"}&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3Acategory_navigate 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 25 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovu plastiku sa unutrašnje strane nisam nikada oprao..qq Promenio Octobar 25 član Djuxy slovna greška x2..kreten 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21593 Napisano Octobar 30 Integrisan, 9421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "ajde Ranko jedva cekam! (Da te ne lazem sada, "Ja sam strpljiv", "Treba mi za put"... ) Klikcem 100x na temu da vidim jesi li sliku postavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Octobar 30 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sutra saljemo, vec bio kurir malo pre a nisam isekao tako da sutra slanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21593 Napisano Octobar 30 Integrisan, 9421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pustam generalije na viber! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Octobar 30 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti nosaci, ce izginemo zbog nosaca 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Octobar 30 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, RankoBg87 je napisao: Evo ti nosaci, ce izginemo zbog nosaca Сваком своја мука најтежа… 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...