Немања 2105 Napisano Februar 13 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Djuxy je napisao: Ja se nešto premišljam već mesecima to da poručim...vredi li ta plastika uopšte ? Da li stvarno može malo da spasi motor ? Неће ти спасити мотор али хоће креш бар, да га не фарбаш и мучиш муку после. Пс. И бар мени лепше изгледа… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Februar 13 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Prvi put s ocem na jutrenje. Od skoro je kod mene... Odradio mi @abarth_maniacventile, čišćenje throttle body-a i injektora, morala nova sajla kvačila, ulje, filteri.. Dodao podrep.. I najbitnije onaj mali vizir sa AliExpressa (koja razlika!) Novi lanac i lančanici, scott oiler i gume, akumulator, stiglo, samo da nađem kad... Poenta priče je, imao sam motora ne znam ni sam, duplo jačih, triput skupljih, kao i skutera, i 125cc i ne znam šta sve... Skoro da ne pamtim da sam tako brzo i tako lako kliknuo sa nekim motorom kao s ovim. Ovu sezonu ga teram, ali sam jako blizu da sledeći bude isti nov iz radnje. Čestitke!! Slatko se navozao,da navrneš malo i na ovu stranu!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! I ja uzedo jedan. Ko bombona. 21000km. Gde da naručim i ja tu sajlu za "ne daj Bože" i kakva je situacija sa Aliexpresom,nisam odavno naručivao,da li stiže roba? 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 13 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Elmilorad je napisao: Pozdrav svima! I ja uzedo jedan. Ko bombona. 21000km. Gde da naručim i ja tu sajlu za "ne daj Bože" i kakva je situacija sa Aliexpresom,nisam odavno naručivao,da li stiže roba? Нека те лепо и дуго служи. Пуно безбедној километара. Што се тиче сајле, препоручио би ти оем тј. код увозника кавасакија. Ја сам узимао код Цуле ауто Нови Сад. Човек је поштен, коректан, хоће да саслуша, да савет…..итд…итд…Са Алија стиже, кад уме код нас у земљу ту јој се губи траг и време доставе више не важи али стиже… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 13 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Meni sutra stize rollbar, ako kolega nece ja cu rado prisrafiti! (Zalepim samo "tiger" nalepnicu preko ) sad sam shvatio da je sutra neradni dan,tako da li će doći sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Februar 13 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Radni je dan sutra Saleee! Posalji mi kod za pracenje na viber, hvala. (Nemam ja zivaca da cekam, vec zovem kurira i presretnem ga negde ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Februar 13 (promenjeno) Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Napomena! Razlikuju se sajle za prvi model i kiklopa. Ova je za kiklopa: OE šifra je: 54011-0082 Promenio Februar 13 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 13 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja kombinaciju za 27 oem sajlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Februar 13 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mene košta 30e, od čoveka kod kojeg uzimam sve. Svi treba da jedu čokolade i da zarade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 217 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan A kakav je onaj Boban sto pravi sajle? Da li vredi da se uzme i on u obzir. Meni je pravio za LTD i bio sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Februar 13 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre sa original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nađem isti ovakav šraf koji drži donju plastiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Februar 17 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 2. 2024. at 17:19, Andrej_Hotstepper je napisao: Mene košta 30e, od čoveka kod kojeg uzimam sve. Svi treba da jedu čokolade i da zarade. Šta je problem sa sajlom, jel puca pa je valja preventivnim zameniti?. Moja rucica kvacila se malo teze stiska, ide glatko ali bih voleo da je lakse. Ako misliš da bi bilo bolje, daj da porucim. Versys je 2012.god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Februar 17 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 2. 2024. at 23:00, Vitez Koja je napisao: A kakav je onaj Boban sto pravi sajle? Da li vredi da se uzme i on u obzir. Meni je pravio za LTD i bio sam zadovoljan on (tj. njegova radnja) i Žika sajla više nisu ono što su bili, kod njih sam napravio sajlu samo da bih je držao u rezervi. Naruči original i postavi je, a staru drži kao rezervu. @malitomic To su prvi znaci, pojede se buzir unutra i prvo krene da ide teško, a onda pukne. Porucuj i ne rizikuj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 17 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, malitomic je napisao: Šta je problem sa sajlom, jel puca pa je valja preventivnim zameniti?. Moja rucica kvacila se malo teze stiska, ide glatko ali bih voleo da je lakse. Ako misliš da bi bilo bolje, daj da porucim. Versys je 2012.god Први знаци да је похабана је то да теже иде и да приликом повлачећа креће да сецка. Ја када сам то код мене осетио одмах сам наручио оригинал, а ти стару стрпао у кофер за сваки случај али не верујем да ће ми затребати у скорије време. Кад мењаш сајлу, обавезно скини ручицу, клинером све лепо опери и подмажи. Друга прича после са новом сајлом… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Februar 17 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Krene da koči. Kad pustiš sajlu ona mora da odskoči nazad ko lastiš. Jbš 30e kad ti pukne negde nenadano dao bi 300e a mo'š samo za guJicu da se grizeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Februar 17 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Upravo tako. Krene da koči. Kad pustiš sajlu ona mora da odskoči nazad ko lastiš. Jbš 30e kad ti pukne negde nenadano dao bi 300e a mo'š samo za guJicu da se grizeš. Ok onda, oćeš mi dati neki kontakt gde kupiti org sajlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 21 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @Sveti Atila nisam 100% siguran ali trebalo bi da je to imbus vijak sa sočivastom glavom ISO 7380-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Februar 25 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nove krofne, lanac i lančanici, scottoiler (najbolji izum posle kamena za kupus)... Ljut sam na sebe samo zato što budala nisam odma uzeo i ležajeve i semeringe za točkove da bi bio 100% miran, sad u glavi imam crva jer nije bolest sve što boli. Zna li neko oznake ležajeva i semeringa? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 25 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Nove krofne, lanac i lančanici, scottoiler (najbolji izum posle kamena za kupus)... Ljut sam na sebe samo zato što budala nisam odma uzeo i ležajeve i semeringe za točkove da bi bio 100% miran, sad u glavi imam crva jer nije bolest sve što boli. Zna li neko oznake ležajeva i semeringa? Honda Motorcycle Parts, Kawasaki, Suzuki and Yamaha Motorcycle Parts - ATV, Classic Bike, Dirt Bike Parts WWW.CMSNL.COM CMSNL specializes in Honda Motorcycle Parts, Kawasaki Motorcycle Parts, Yamaha and... овде имаш све. Раде само оем делове. Тако да ћеш лако наћи све шта ти треба. Ја сам семеринге и лежајеве овде поручио и све стиже. Мада ти препоручујем да идеш преко заступника, избегнеш царину+ скривене трошкове.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Treba li da bezim od ovog Versysa ili ovo nije razlog za paniku? Promenio Februar 25 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Februar 25 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na čemu je ovo diht masa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Februar 25 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nemam slike više, ali isto tako visi diht masa na NOVOM versys 1000 u salonu. Nisam verovao kad sam video pa sam slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...