Alekre 13222 Napisano Mart 10, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, poklanjam Metzeler Z6 u dimenziji 160 60 R17. Guma je iz 2014. godine. Trenutno je još uvek na felni ali u toku nedelje će biti slobodna. Jedanput je bušena ali nema čepa već je hladno vulkanizirana. Ko se prvi javi odgovorom u ovoj temi njemu ide. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 10, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan šalji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 10, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje u vezi hladnog vulkaniziranja Kakvo ti je iskustvo i kako drži. Na nesreću pred kraj sezone sam "nabio" šraf u zadnju Mishelin Pilot gumu, koja je malte ne nova, pa tazmišljam o najboljem načinu krpljenja. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, drtommy je napisao: Pitanje u vezi hladnog vulkaniziranja Kakvo ti je iskustvo i kako drži. Na nesreću pred kraj sezone sam "nabio" šraf u zadnju Mishelin Pilot gumu, koja je malte ne nova, pa tazmišljam o najboljem načinu krpljenja. Pozdrav Vulkaniziranje (ukoliko je moguće) je uvek bolja varijanta od čepovanja... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15082 Napisano Mart 10, 2019 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @drtommy dve sezone sam vozio hladno vulkaniziranu zadnju, i prodao je tako da je drugi dokusuri. Kada sam je skinuo fleka kao prvog dana kada je postavljena, pritisak uvek bio isti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Mart 10, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti se pokazala ova z6, vreme mi je da kupujem gume pa mi i ona dolazi u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Mart 10, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema sa vulkaniziranjem mada ako znam da je guma imali kakvu intervenciju ne vozim više od 120km-h. @Milomir Vozio sam ih od 2015. do prošle sezone. Nisu mi pravile ružne situacije mada je nisam ni koristio puno, slončići na ivici gume su još uvek tu To je već stariji model gume i nema razloga da ne kupiš Z8 osim ako nemaš baš dobru cenu za Z6. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema koju sam otvorio pre 2 godine vezano za krpljenje gume, jer je moju potpuno novu probio šraf.Pa samo da prenesem iskustvo da sam je lično čepovao i da je izgurala preko 20 hiljada po Rumuniji, Bosni, Hrvatskoj, CG itd i pola od toga je vozeno sa lepsom polovinom.PS: I dalje gura Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Mart 16, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da izvinim @sasa ns 1 Gumu sam bacio jer nije bezbedna za upotrebu. Fleka je pukla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Mart 20, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Druze, zanima me koja je ta guma koja gura preko 20k km, taman sam u potrazi za novim gumama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=27762]Nenadbg88[/mention] Druze, zanima me koja je ta guma koja gura preko 20k km, taman sam u potrazi za novim gumama... Dunlop GPR 300 napisah gore.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...