rastkojokic 1674 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 2279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jos da je Strajnic komentarisao mec, pa da to sto si napisao ima smisla. Dvojica su sinoc komentarisala, a ovaj kog pljujes nije medju njima Vodio je emisiju na onaj svoj stari ofucani i vec prekoglave svima dosadan nacin... Ista pitanja i isti odgovori od pre 20 godina! A ne moze bez njega nijedno takmicenje da prodje... Moja poenta je bila da su nasi komentatori na SK odlični u odnosu na kolege iz ostalih sportova (u Srbiji) i pored svih velikih zamerki koje mi ovde imamo! I mislim da se vremenom poboljsavaju za razliku od onih spodoba sa rts-a koji tupe jednu te istu pricu vekovima! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jun 3, 2019 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To je tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opet je onaj manje dominantan (stvarno ne znam ko je ko, oprostite) siktao i hujao u mikrofon kad je akcija i borba. Verujem da se usplahiri, kao i mi kraj malih ekrana, ali dajte profesionalizma. Pirro pegla u kadru a vi pominjete Petruxa, dva puta. Jel gkedamo istu trku? Ne znam da li vam kasni prenos, ali cesto masite tajming. Kao da jedete burek dok je live prenos. Svi vidimo nesto u prenosu, kad eto vas posle 5 sekundi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jun 7, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP WWW.MOTOGP.COM Enjoy the last lap of the Italian GP with commentary from BT Sport, C+, Dazn, Servus and Sky Sports Italia in this unique... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Jun 28, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo Jece opet. Bolja je,bolja... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Jun 28, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Od čega bolja? Nekulturna maksimalno, prekida onog kolegu svako pola rečenice, glas iritantan, gnijezdi se kao da će jaje snijeti, a tek besmisao u priči...katastrofa. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi se čini ili je ona to rekla po Vuku...."GI PI vozači" ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Jun 28, 2019 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Upalio. Čuo glas. Ugasio. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 28, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znači, doveli su VeBeR da nas poklopi. Hoće da nas slome na pola sezone, kad i samo pomislimo da ne može dalje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jun 29, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, BRACO said: Od čega je bolja? Na ovo nema odgovora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Jun 29, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ko će reći ovom balvanu da Rinsov stil nije kao u Maksa Bijadjija i Lorenca nego kao u legendarnog Norika Abea. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 30, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, BRACO said: Ko će reći ovom balvanu da Rinsov stil nije kao u Maksa Bijadjija i Lorenca nego kao u legendarnog Norika Abea. De on zna ko je NoriAbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jun 30, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Што је најгоре зна, помињао га је на неком тренинингу ове године Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 1, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ove sedmice hit, kad je vezao niz u Assenu Yamaha, Honda, Yamaha, Honda, ... za atrimetričku progresiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi sledece godine Suzuki da pokvari to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Posle 50 sec trke: “Markez ne uspeva da napravi prednost” 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Avgust 4, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne uspeva jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadležni admin bi mogao da nas preseli iz "one" u ovu temu, da advokatišemo na miru još malo ako treba, pa da ljudi ljudski mogu da nas preskoče u čitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja svoje dupe (misljenje) da iznesem. Moto GP pratim jos od kad je bio povremeno na 3K (ako se secate ovog kanala ). Komentatora se bas puno ne secam, zatim je dosla kablovska i to je to prvo komentar na ENG a zatim Erceg i nas dragi kolega sa foruma . Njih dvoje u kombinaciji je bilo ok za tada i onda je nastala pobuna zbog SK. Kad je SK poceo imali smo prenos iz studia, informacije xy porekla ili cak i nikakve. Koga zanima nadje na netu sta hoce i to je to.... Zamerali smo im da ne zive taj svet , da treba da odu na stazu da se prosetaju padokom , da intervjuisu sve redom... i da li to ne rade ? Misija obavljena. Nervira me ruzan pad i ostali zvukovi usklika i zabrinutosti ali to je sto je, da li ima bolji ? Mozda, trenutno ne . Veljko Petrovic (laka mu zemlja) komentator F1 na trecem kanalu , odrastao sam uz njega tek kad sam poceo da ulazim u materiju shvatio sam da covek suketa i to cesto. Cedomir Brkic, svaka cast na karijeri vozaca ali nije za komentatora ni strucnog , a ni nestrucnog jednostavno je za garazu i da ne izlazi iz nje . Da li se ekipa iz SK trudi ? DA Da li mozda malo dizu sebe u visine ? DA Da li je to normalno ? DA Ljudi zivimo u srbiji , broj nepismenih ljudi je uzasavajuc, isto kao i broj ljudi zarazenih PPB koje su izumrle svuda sem kod nas ( kondom ispod casti) , politicka scena neznamo ni ko je ko , ni ko je sta, automehanicari imaju kilo kljuc u sakama ( de ja to da koristim pa ja to radim 20 godina , znam ja to bolje od fabrike), da ne nabrajam dalje ko razume shvatice. Tako da PRUZAM MOJU PODRSKU LJUDIMA NA SK da nastave dalje to sto su poceli , da ne staju i samo napred. Verujem da mozete ove decije bolesti da izlecite i da se potrudite da budete jos bolji. Nije ljudski suditi po boji koze, glasa, ociju itd ali to je kod nas u srbiji normalno stanje , za bolje ne znamo niti cemo ikad saznati osim ako ne promenimo sredinu posto drustvo je vec dovoljno zatrovano da to ne vredi ni pokusavati ..... Ajde da se mi promenimo umesto kritike da damo podrsku ! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sličnog smo godišta sudeći po pominjanju 3K i ostalih komentatora ali i sličnog mišljenja. Sličnog jer se u jednom razlikujemo. Ja i kritiku smatram podrškom, željom da se unaprede. Dokle god neko kritiku svog rada shvata lično, imaće problem sa kritikama. Većina ovde kritikuje njihov rad, ne njih. Ja sam ih par puta slušao i nisam nešto ni oduševljen, ni razočaran. Nekako mi je svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalizam i stanje naseg drustva u zemlji je uzrok gomile nestrucnog osoblja (resursa) koji rade na pozicijama od kojih se ocekuje konstantan rad. Zapostavili smo skole i obrazovanje ustrb stranackih radnih mesta ( ovo nije nastalo sad nego i za vreme KPJ ) , koliko god isticali sebe da smo posteni i profesionalni i dalje postoji ono preko veze bar u redu za LK ili pasos . Sve televizije su nam katastrofa kao i stanje u zemlji . BOLJE NEMA ! pobeglo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Avgust 7, 2019 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu koleZa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uveren sam da nisam ... mogu da obrazlozim ali to iziskuje jos jedan esej od minimum 300 reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 7, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nije istina da bolje nema. Koliko znam, a molim ispravite me ako grešim, Srđan Erceg plaća nekakvu licencu i vlasnik je prava prenosa MotoGP trka za Srbiju. Znači, čovek je sebi materijalnim sredstvima omogućio da bude komentator MotoGP-a a ne da ga je na to mesto neko delegirao jer je dobar ili jer "bolje nema". I aj kad sam zamočio prste u ovaj pekmez da bacim i ja mojih "tri centa"... Ja lično ne tražim dlaku u jajetu od komentatora. Uopšte ne tražim od njega da zna ugao paljenja na krosplejn agregatu ili nešto slično. U mnogim slučajevima me detaljisanje u tom smeru i smara. Srđan, vremenom postaje sve bolji i bolji i to je činjenica ali postaje bolji u segmentima u kojima mu ja lično ni ne zameram. Ako bi morao zamerke da sublimiram u najkraćem rekao bih: Čoveče, okrenuli smo taj kanal da gledamo trke a ne da slušamo tebe! Pre izvesnog vremena sam naleteo na netu na neko stand-up predavanje koje je držao Srđan Erceg i koje se, ako se dobro sećam, ticalo javnog nastupa. Pogledao sam samo par minuta ali sam shvatio poentu koja je bila u fazonu bodrite sebe, dajte sebi gas da ste najbolji govornik na svetu, da ljudi uživaju da vas slušaju, da ste zvezda. I ok, potpuno je jasno zašto je on držao to predavanje jer je upravo on skroz naskroz u tom gasu. Ne burazeru, nisi zvezda. Za taj prenos nisi mnogo bitan. Nekima vrlo malo, nekima uopšte. Komentator je potreban jer trke ne prati dvanaest pasioniranih ljubitelja koji sve znaju o tome nego i ljudi kojima je to zabava tako da je komentarisanje potrebno ali to komentarisanje ne treba da bude fokus publike nego trke. Onog trenutka kada gledalac tokom trke svoj fokus sa trkanja prebaci na voditelja, voditelj je zajebao. On toliko tokom tih prenosa mora da je u centru pažnje da ne prestaje da priča i priča i priča i onda redovno krene da lupa gluposti. I kad mu ljudi ukažu da lupa gluposti on nastavi još jače da lupa gluposti u inat jer ko su oni da njemu spočitavaju... E to je bezobrazluk. Pogledajte (zapravo poslušajte) Aleksandra Džankića. naravno, retko ćete to uspeti jer i kad krene nešto da kaže, uglavnom mu Erceg upadne u reč i "otme mikrofon". Ali Džankić, makar po mom mišljenju nikad nije pretenciozan, nikad ne stavlja sebe ispred trke koju komentariše već je uvek u skladu sa prenosom i meni je to sasvim ok. Potpuno je jasno da manje zna od Ercega ali mi je i to potpuno ok jer kao što sam i rekao, nije to najbitnije. Meni komentarisanje Aleksandra Džankića uopšte nije iritantno, šta više skroz mi je ok. , Što se tiče gospođice Jelene, moje mišljenje je (a rekao bih i većine sa ovog foruma) da nije pogodna za sportskog komentatora. Ne i novinara, to izgleda radi sasvim ok i deluje mi da su sa SK to i sami provalili. Neka piše tekstove, neka se smuca po padoku i radi intervjue, meni kao gledaocu (i povremenom čitaocu) super. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...