Bigor 7791 Napisano April 18, 2019 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeh u Okovu na Bezanijskoj Kosi zgodan kanister, podijeljen za benzin i ulje. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan U FR sipaj gorivo van autoputa.Relativno skoro dodjoh sa proputovanja(doduse autom).FR 1.899€DE 1.789€AT 1.229€Van autoputa je u FR oko 1.70Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U FR je na autoputu 95 €1,78 a van autoputa €1,54-€1,58Razlika dosta velika. Podaci su od pre 3 dana. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 23, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i u Nemačkoj, Austriji... Razlike u cenama su neverovatne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 24, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja nedavno u Ingolstatu (DE), u gradu, na nekoliko pumpi video da je evrodizel 1,26e. A na auto putu je, cini mi se 1,62 ili 1,52... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Imam iz Louisa mali rezervni kanister. Kvalitetna plastika s obzirom da je prosao domaci test. Deca skakala, sutirala.. DIN pa JUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano Jul 9, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 3L Jerry Can Portable fuel tank 0.75 Gallon Plastic diesel cans ATV Gokart Utv Motorcycle tanks gasoline mount spout refueling 3L Jerry Can Portable fuel tank 0.75 Gallon Plastic diesel cans ATV Gokart Utv Motorcycle tanks gasoline mount spout refueling-in Tilts & Protective Sheets from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group S.CLICK.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sasvim slucajno nasao nacin i taman mi staje u rupu od crash bara, na poslu 5l kantica a uska, U pitanju je kantica od ojster sosa, inace radim u restoranu, od kineza sam maznuo i oprao i taman pase. Ako nekom slucajno treba mozda mogu da nabavim jos po koju.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Octobar 21, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan On 5/25/2019 at 10:11 AM, vlad77 said: Imam iz Louisa mali rezervni kanister. Kvalitetna plastika s obzirom da je prosao domaci test. Deca skakala, sutirala.. DIN pa JUS Od Louisa i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Octobar 21, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2019 at 8:26 AM, lomitelj said: Tako je i u Nemačkoj, Austriji... Razlike u cenama su neverovatne. Slicno i u Hrvatskoj i BiH, zato nikad ne tankujem na autoputu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 21, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo je inace bilo gdje najjeftinije u gradu, a najskuplje na ovorenom putu...Logicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Octobar 21, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Branko je napisao: Gorivo je inace bilo gdje najjeftinije u gradu, a najskuplje na ovorenom putu...Logicno. Osim kod nas u Srbiji, ako se nešto u skorije vreme nije promenilo, mislim da su cene iste ako je isti distributer (NIS, LUKOIL, OMV,...). Ispravite me ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan zanimljiv kanister. Doduše nisam ga još isprobao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pazario jednu u Luisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13182 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 7480 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti valjda mali tank na GSA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije da trebaju dodatne boce ovde po civilizaciji, ali isto tako nije ni retkost da na vecim turama neko ostane bez goriva. Tako da svaka predostroznost po tom pitanju, nije na odmet. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Alekre said: Nije ti valjda mali tank na GSA? Moze i rakija u jednoj, pa gad se sretnemo da celivamo rane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15942 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji planiraju da kupe neki od kompaktnih kanistera jedan savet. Ako mozete kupite model kanistera sa sirokim grlom jer u one sa uzim veliki broj "pistolja" na benzinskim pumpama ne moze da udje. I kod mene je jedan u standardnoj opremi cim se otisnem na duze putovanje. Takodje imam jedno pitanje za sve vas. Iako do sada nisam imao problem cuo sam da od 2015. u EU vazi zakon da svi pa i najmanji kanisteri za prenosenje goriva (benzin/dizel) moraju da budu obelezeni specijalnim nalepnicama (slika na kraju). Zna li neko nesto vise o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To obično već bude zalepljeno na kanisteru kad ga kupis? Bar na ovim sto sam kupio na pumpi je bilo tako. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15942 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Savan - na mom nije bilo a koliko vidim i na ostalim fotografijama u ovoj temi nema tih nalepnica Inace, razlikuju se nalepnice za benzin od onih za dizel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kuci pa ne mogu da proverim. Ali čim stignem javljam koja tačno nalepnica. Nisam nikad bas obraćao pažnju na to. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 7, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2020. at 3:18, Savan je napisao: To obično već bude zalepljeno na kanisteru kad ga kupis? Bar na ovim sto sam kupio na pumpi je bilo tako. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Bas tako Posuda/kanister mora da ima sertifikat ,mora da izdrzi odgovarajuci pritisak zato i postoje kanisteri za disel i kanisteri za benzin 1202 je oznaka za disel 1203 je oznaka za benzin i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor r6 33 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrnjacka banja Motocikl: Yamaha Super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2020. at 21:19, doktor je napisao: Nije da trebaju dodatne boce ovde po civilizaciji, ali isto tako nije ni retkost da na vecim turama neko ostane bez goriva. Tako da svaka predostroznost po tom pitanju, nije na odmet. Upravo tako...cak i na mnogim putopisima ovde ljudi spominju da su imali problema sa gorivom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor r6 33 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrnjacka banja Motocikl: Yamaha Super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Naleteo sam u moto land lepu bocu za gorivo cena 1600 dinara Mozda nekome zatreba 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 521 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan meni je bio problem sto ne nadjoh do sada kanister koji ima intergrisani levak, da moze da se kaci, i da moze da se zakljuca. evo ga najzad: Promenio Octobar 5, 2022 član maxmladen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...