hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, A.J. said: only on weekdays Onda googlaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Just now, hard_rock said: Onda googlaj. rado. sta konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja probao to neko vreme i ništa. Izgleda da ili nije samo to u pitanju, ili sam ja beznadežno zatucan.Tako su se dvoje smuvali...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je ovo u rangu Honde i reglera, samo skuplje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 7, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, vidakn je napisao: Tako su se dvoje smuvali... Poznaješ ih, ili si čuo od nekog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Poznaješ ih, ili si čuo od nekog?Čuo sam, priča se po kraju, nego ti mi reci jel istina? Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Februar 7, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vidakn je napisao: Čuo sam, nego ti mi reci jel istina? Izvini, ne mogu nikako da ti odgovorim, iz razloga što sam ja ozbiljan čovek i što pišem samo o onome što sam lično doživeo ili u šta sam se lično uverio, a ne o onome što sam čuo. Promenio Februar 7, 2019 član zika56 Ispravke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tema je o Gardi i njihovim motorima ! Za prepucavanje napravite drugu temu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро, да се усредсредимо на мопеде.Коју додатну опрему имају?Видимо краш барове, коферче и блинкере.Да ли се зна још нешто? На самом сајту произвођача има милион комбинација опреме, што бесплатне, што папрене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Аха, видим још магленке и додатне сВирене.Коју опрему ће имати јахачи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Zuba87 said: Добро, да се усредсредимо на мопеде. Коју додатну опрему имају? Видимо краш барове, коферче и блинкере. Да ли се зна још нешто? На самом сајту произвођача има милион комбинација опреме, што бесплатне, што папрене. u osnovu specijalne opreme ti ulazi jos i mikrofon sa zvucnicima, nalazi je ispod poklopca zadnjeg sedista - kad skines plastiku ispod nje ima kabl> mikrofom i prikljucak gde sve to ustekas. onda mozes sa mobilnog da pustis muziku, stavis mobilni pored mirkofona i sa zvucnika motora to cujes lepo. ako jos upalis rotaciju - eto diskoteke. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15509 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan YUMCO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 7, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovako lepe motore u pratnji ide i marsalski cin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Sveta 5. said: Uz ovako lepe motore u pratnji ide i marsalski cin Čekaj tek je postao džedaj pre neki dan: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14193 Napisano Februar 7, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Slika u temu "horor scena dana" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Due said: YUMCO BMW Jakna je StreetGuard AIR pantalone su isto iz BMW kataloga ali se ne secam tacmo koji model i mrzi me da trazim. slemovi su System 6 sudeci po profilu, ne verujem da su system 7 - taj ima drugaciju malo njusku, ali opet - da vidim uzivo mogao bih 100% da tvrdim. ovako ne. pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15521 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Trbusasti nesto ovi gardisti, jedva jakne zakopcali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро једе наша војска 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A i godine odgovaraju BMW-u i modelu, taman su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste otisli u off sa temom. Ima nas koji rade u Vojsci, tako da mogu da kazem sam se obradovao sto smo dobili motore i naravno slazem se da ima vaznijih stvari da se odrade al... takav sistem ni meni se ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само они који је нису служили могу да изјаве то... А, на жалост, спадам међу такве... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14193 Napisano Februar 7, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nisi uopste sluzio ili u vrticu nekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedno pitanje ,koje su još jedinice JNA imale motocikle i koje.Ovo bi moglo da bude nova tema.Recimo službeni motocikli u JugoslaVIJI,može i ona od pre 2 svetskog rata.Mnogi od nas neznaju ništa o tim starovremenskim motociklima i njihovim vrlinama i manama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Уопште, какав црни вртић Три пута ишао у Војни одсек Палилула и три пута кажу: " Ти си једини који долази непозван, друге не можемо да натерамо. Зваћемо те."Целу моју генерацију звали, само мене "прогласили" неспособним и пре лекарског... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan On 6.2.2019. at 10:47, vidakn je napisao: Da dupla greška, policija uzela Škode umesto Fiata, a vojska BMW umesto Yamahe, a svi znamo da je BMW kanta od motora. Sent from my SM-G900F using Tapatalk ok , fiat -kragujevac , to i shvatam ... ovaj drugi deo , sta su trebali , kupiti TDM ? pa nije 1 april , ostavi smejurije za tada .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...