Satelis 15885 Napisano Januar 21, 2019 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, balle je napisao: SYM nije kinez, ali je kosook. Pritom vrlo pouzdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su podijeljena mišljenja, baš kao što sam i očekivao. Ja imam pozitivna iskustva sa novim četvorotaktnim kineskim skuterom od 50cc. Za 2 godine sam prešao 10 hiljada kilometara bez ijednog kvara. Mijenjao redovno ulje, jednom kaiš, par puta rolnice, jedna sijalica je prestala radili i to je to. Evo baš sada instaliram 72cc klip i cilindar zbog dodatno snage. Ja mislim da su kineski skuteri dobri ako niste zahtjevni i ako ih pravilno koristite i redovno servisirate. Ako su 2T, kopija su Minarelija, ako su 4T, kopija su Hondinih i tajvanskih motora (oznaka motora GY6). Ali ima tu još jedna stvar, Kinezi imaju lošu kontrolu kvaliteta, tako da postoji mogućnost da vas zapadne loš primjerak, između ostalog zato ima i loših komentara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vise nisam pametan. Krenuo sam od Tomosa znaci, pa sam pomisljao na novi tomos ali jbg on otpao. Onda opet razmisljao neki dobar polovan primerak za sitne pare. Tu naidje neka aprilia sr takodje za 3-4 stotke u bas lepom izdanju. Onda krenuh da gledam kineze pa odalte te sym (bajdevej svi ih hvale). Sinoc pred spavanje odlucih da cu uzeti taj sym jet 14 ali ujutru da dobro promislim koju boju i eventualno da ga uporedim sa sym crox jer me je i on malo kopkao kao simpatican a par stotina jeftiniji. Onda opet prica sa tim fiddell jos jeftiniji i od crox, pa pomislih ajde da ne kompikujem (vec me glava zabolela od mozganja) uzmi onu apriliu pa se setih da ce to mozda i da se kvari usput, tako dodjoh do troslovnih kineza po drugi put, strah me da pomislim kako ce se zavrsiti noc... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Sym Symphony 4T, prešao 35k za 9 godina, veliki točkovi 16. Kod nas cena oko 1200-1400. Retro model, ono što sam ja video, samo Mio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, balle je napisao: SYM nije kinez, ali je kosook. tačno, a dobar je i TGB tajvanska zlatna pčela.Izgleda da je bitna cena zato preferiraš kineza,što neznači da nemaš da platiš.Mslim da treba da uzmeš nešto što ti je najlepše naročito za žensko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas mislim da cu duzmem onaj fiddle II, skoro sam siguran. Ali zbog guzve nistam stigao da kontaktram dilera a nekako bih voleo i da odem da ga vidim uzivo i da sednem na njega. Ali strah me ako ima i onaj jet 14 pored njega da cu opet poceti da se kolebam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 22, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan SYM je ozbiljna marka i u višem segmentu skutera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Od kad je to SYM u višem segmentu skutera??? I šta uopšte to znači? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 22, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, svakako se ubacio u društvo japanaca, Piaggio, Kymco... Daleko je SYM od klasičnih kineza junački. Misliš da nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su Sym i Kymco jako pouzdani skuteri, ne kvarljivi. Ali završna obrada i materijali su daleko ispod Yamahe, Vespe, Aprilie, Honde. Ni blizu! Imao sam 3 Kymca, i vrlo sam samouveren u tu teoriju Symče nisam imao, ali sam ih gledao više puta, i nove i stare... To je ta liga, kao Kymco. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 22, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ali svakako ozbiljan brend su i Kymco i Sym. Daleko su od raznih Peda i slično, već pariraju (što cenovno, što kvalitetom) baš tim sa boljim nivoom završne obrade koje pominješ. U principu sve se slažemo, bitno da smo malo pametovali i međusobno se počastili prgavim smajlićima, a i dalje stoji da je Sym među ponuđenim opcijama u ovoj temi tata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 22, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes interesantan, ali cena jaka i klijentela doda samo malo i kupi Vespu (koja se inace prodaje kao alva). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sym Mio, uživo izgleda još bolje. Baš mi je mio, onako drag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: Jes interesantan, ali cena jaka i klijentela doda samo malo i kupi Vespu (koja se inace prodaje kao alva). Ne treba ništa da dodaje, isto koštaju sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 22, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @WoodyRidertim pre. Evo kao zanimljivost i mala digresija prvih 25 najprodavanijih dvotockasa (mesano motori i skuteri) u Zapadnoj Evropi po zemljama u 2017. Jes da je francuski ali modele prepoznajete, a i zemlje https://www.lofficielducycle.com/sites/default/files/documents/ofc_3876_022_023_bestseller_europeen.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Tekst nije pošten. U nekim zemljama je GS 1200 podeljen na GS i na GS ADV. U Nemačkoj, na primer, je objedinjen. Da je i u ostalim zemljama objedinjen, videla bi se dominacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 22, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi kako se statistika pravi u kojoj zemlji. Uradis plus i dobijes cifru kao u Nemackoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Januar 22, 2019 Ne silazi, 6579 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pežo je ugradjivao Sym agregate, imao čak i komplet izlete u Kinu...u smislu da samo okači svoj znak da gotov proizvod (nisu ni drugi na to gadljivi). Sym, Kymco, Hyosung, Daelim (Tajvan, Koreja)...itd, su ozbiljne firme koje proizvode skutere decenijama. Nisam siguran u brojke, ali su definitivno ozbiljne...mislim na broj proizvedenih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ausländer je napisao: Неее и овде! Плач, шмрц.... Misliš da je to epidemija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko ja znam odma i veoma blizu japanaca i talijana je TGB.Čovek koji je uvozio i prodavao kineze i sahs i servisirao nemože ni posle par godina da mi oprosti što nisam kupio SYM nego longiju,ali nju sam kupio umesto za 1150 za 750 ojra a sym je bio skoro 1500 pa je bilo dva za jedan .Al ovaj idalje vrdi da sam trebao da kupim SYM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Januar 22, 2019 Ne silazi, 6579 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan I oni...i PGO, Aeon, razni indijci. Svakako nisu nivo Piaggio(onih koji nisu kineski) i japanskih skutera, ali su od klasičnih kineza mnogo ozbiljniji, kvalitetniji i pouzdaniji. Keeway je Kina br.1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Januar 22, 2019 (promenjeno) Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, pronto je napisao: Pežo je ugradjivao Sym agregate, imao čak i komplet izlete u Kinu...u smislu da samo okači svoj znak da gotov proizvod (nisu ni drugi na to gadljivi)....... 1. VClic 50ccm ...... kina 2. Looxor 50ccm 2T.... france 3. Ludix 50ccm 2T..... kina 4. Kissbe 50ccm..... kina 5. Sum Up 125ccm...... kina 6. Elyseo/Elystar 50/150ccm 2T..... france 7. Django 50/125...... kina 8. Viva City1,2 2T, SF 1,2 2T 50ccm..... france 9. Viva City3 2T, SF3 2T 50ccm..... kina 10. Viva City3 4T, Tweet 4T 50ccm..... SYM 11. Satelis 125ccm.... france, 250/400/500ccm Piaggio 12. Geopolis ..... isto kao Satelis ili ti Piaggio 13. Metropolis 400ccm ....... france Promenio Januar 22, 2019 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Januar 22, 2019 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, WoodyRider je napisao: Tekst nije pošten. U nekim zemljama je GS 1200 podeljen na GS i na GS ADV. U Nemačkoj, na primer, je objedinjen. Da je i u ostalim zemljama objedinjen, videla bi se dominacija! Kakve veze ima ebeni GS sa kineskim skuterima ? Da li u svakoj temi mora da se pomene ? Ontopic- ja takodje planiram da kupim skuter 50cc sledece leto i kako sam ja citao po netu kymco je tu najbolja kupovina ulozeno/dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ima veze sa prethodnim linkom koji je čovek stavio. A u njemu ne primetih ni jedan kineski skuter. On topic... Ni taj Kymco koji planiraš da kupiš, i za koji misliš da je najbolji "odnos", nema nikakve veze sa kineskim skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Januar 23, 2019 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima, oba su skuteri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...