sasa ns 1 3067 Napisano Januar 1, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je počela trka Monaco -Dakar, a 6 januara Dakar reli u južnoj africi.Pošto je ovde hladno neškodi malo na eurosportu propratiti trke i zamišljati toplo i sunčano vreme.Kojim brzinama voze po onim kamenčinama ,svaka čast. Ima li neko više informacija ili iskustva to tim reli rejd trkama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sasa ns 1 je napisao: Danas je počela trka Monaco -Dakar, a 6 januara Dakar reli u južnoj africi.Pošto je ovde hladno neškodi malo na eurosportu propratiti trke i zamišljati toplo i sunčano vreme.Kojim brzinama voze po onim kamenčinama ,svaka čast. Ima li neko više informacija ili iskustva to tim reli rejd trkama. Malo si se zajebunio po pitanju lokacije, Dakar reli se vozi u Južnoj Americi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 2, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan permutiro sam afriku i ameriku.To znači da sam naviko na ono što je voženo 30 godina.Što se tiče lokalnog stanovništva mnogo je bolje u Južnoj Americi.Oni su ipak evropska kulturna grupa bez obzira na uticaj starosedeoca. U africi nikom nije jasno ni posle 40 godina zašto se neko uopšte vozi peskom i još to plaća.Setih se jednog detalja.Kad idete u muslimanske zemlje van turističkih regiona možete videti da stanovništvo neželi da se slika iz verskih razloga pa im nije jasno kako i to neki drugi uopšte rade. Mislim da im treba poslati ovu novu ,,modernu,, selfi generaciju .Bar će im utrapiti motike umesto štapova za selfi pa će biti i neke koristi od njih. JER MOTIKA SAMA RADI,ili po zemlji ili po ledjima pa biraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Januar 3, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice snimaka, najbolje je (bilo do sad) da zapratis nekog na Youtube-u ko ce voziti kao recimo Lyndon Poskitt sto je prosle godine. Bude svega ali je dobar mali Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Januar 3, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Do sad je bilo EuroSportu, naveče oko 23h, a poslednjih godina i na RTS2 zbog Gabora..Međutim, cijeli taj pregled dana isti bude na YT, samo posebno klipovi za hajlajts automobila, motocikala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Januar 4, 2019 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Cccccccv, koliko neupućenosti....Evo vam sluzbeni YT kanal od AER19 Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kodd mene na smartfonu i tapatalku radi uredno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4511 Napisano Januar 7, 2019 Svrati cesto, 3600 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Gabor je WP1 prosao kao 72, ali su startovali obrnutim redom tako da to jos nista ne znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4511 Napisano Januar 7, 2019 Svrati cesto, 3600 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 135 od 137 zavrsilo specijal, Gabor nije, za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Crkao mu KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4511 Napisano Januar 7, 2019 Svrati cesto, 3600 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ove godine ima pravilo da i oni koji odustanu na etapi mogu da nastave u posebnoj konkurenciji. A mozda i stigne do cilja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Januar 7, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sagmajster pre polaska: Motor je spreman za Dakar. Sta bi tek bilo da nije bio spreman... Inace na RTS-u su rekli da ce moci nastaviti trku od druge etape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da su mu Slavko preko puta i Mikica sredili motor. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И са Храниславовим сређивањем би прешао преко 29 км Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1454 Napisano Januar 10, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan A...čisto da pitam...zašto je zaključana tema o Dakar reliju? Mislim, Dakar i Eko Race su ipak dve različite trke pa ne kontam zašto su u jednoj temi. Dve različite manifestacije na dva različita kontinenta. Ili se to uvodi praksa da čim naš vozač ispadne iz trke, odmah zaključavamo temu i dalje se trka ne prati? Ili će praksa biti da objedinjujemo trke samo zato što se voze u isto vreme...to mi ima više logike. Lakše će biti da pratimo GP, WSBK, BSBK, pa ajd ubacimo i formulu...ipak se sve vozi u isto vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2019. at 18:29, Zuba87 je napisao: И са Храниславовим сређивањем би прешао преко 29 км Kolko sam ja pročitao, prvo je prešao peti sektor u dužini od 250 kilometara, a onda mu je motor zaribo na 29 kilometru specijala. ( a valjda su i prva četiri sektora imala neku dužinu ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Januar 10, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Djeneral je napisao: A...čisto da pitam...zašto je zaključana tema o Dakar reliju? Mislim, Dakar i Eko Race su ipak dve različite trke pa ne kontam zašto su u jednoj temi. Dve različite manifestacije na dva različita kontinenta. Ili se to uvodi praksa da čim naš vozač ispadne iz trke, odmah zaključavamo temu i dalje se trka ne prati? Ili će praksa biti da objedinjujemo trke samo zato što se voze u isto vreme...to mi ima više logike. Lakše će biti da pratimo GP, WSBK, BSBK, pa ajd ubacimo i formulu...ipak se sve vozi u isto vreme... Zato sto su teme poceli da otvaraju ljudi koji to ne treba da rade. U ovom podrofrumu se nekako znalo ko otvara teme i naravno da nikom nikada nije palo na pamet da je zakljuca jer eto on smatra da vise nista nije zanimljivo. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1734 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2345 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucavanje Dakar teme poprilicno "čudno" i bezveze... "Čudno" nadam se da nije zbog onoga što mislim da je, tj. odbijam da poverujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 13, 2019 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Postavljač teme je i zaključao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4511 Napisano Januar 13, 2019 Svrati cesto, 3600 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Po meni greska je sto je i otvarana nova tema kad je ranije otvorena ova. Vecina prati Dakar od kako ucestvuju nasi takmicari i zbog njih, ja pratim od sredine osamdesetih kad sam do rezultata dolazio sredinom februara ali postujem i ove druge, tema je bila krenula u losem smeru tako je mozda bolje sto je zakljucana. Ko ima sta da pise neka pise ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5557 Napisano Januar 15, 2019 Ne silazi, 4927 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kraći izveštaj za one koji nisu ispratili dešavanja. Reli Dakar - Sagmajster odustao, neizvesno do samog kraja - BJBikers.com BJBIKERS.COM Reli Dakar, čuveno i najzahtevnije off road takmičenje vozi se ovih dana na tlu Južne Amerike. Odveženo je sedam etapa i donosimo Vam kraći pregled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...