nenadlaza 6 Napisano Decembar 8, 2018 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Decembar 8, 2018 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce (ljudi pazite asval je hladan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Teška nesreća u Futogu, motociklista stradao na licu mesta | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Motociklista (29) stradao je u udesu koji se sinoć dogodio u Futogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa 021 portala, kažu da je motociklista udario u više automobila. U Novostima piše da se sudario sa automobilom: TRAGEDIJA KOD FUTOGA: Vozač motocikla stradao u saobraćajnoj nesreći | Hronika | Novosti.rs WWW.NOVOSTI.RS Vozač motocikla Ostoja G. star 29 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Futogu kod Novog Sada Ko zna šta se tu desilo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17211 Napisano Decembar 9, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3659 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drumskalisica je napisao: Ovi sa 021 portala, kažu da je motociklista udario u više automobila. U Novostima piše da se sudario sa automobilom: TRAGEDIJA KOD FUTOGA: Vozač motocikla stradao u saobraćajnoj nesreći | Hronika | Novosti.rs WWW.NOVOSTI.RS Vozač motocikla Ostoja G. star 29 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Futogu kod Novog Sada Ko zna šta se tu desilo . Desilo se to da je neko zbog trenutka opuštenosti i nepažnje (bilo tuđe ili svoje) uskraćen za ostatak života koji mu je pripadao. Gre'ota i neka su mu široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom mestu pise da je momak udario u parkiran auto a potom druga dva naletela na njega... Tuga! Pitao sam ljude iz tog kraja, nemaju info. Vidim da imamo zajednickog prijatelja, sa kojim se srecem s vremena na vreme, pa cu verovatnonsaznati vise, mada sad ne pravi vise nikakvu razliku. Nekonse voza Apriliom RSV Mile tuda cesto, ne znam da li je taj momak u pitanju. Inace mi je firma iza Futoga i svaki dan prodjem kroz isti 2x. Treva polako parkirati dvotockase, hladan je asfalt, ostali nas vise ne primecuju jer nas ne ocekuju. Cuvajte se ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Decembar 10, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jutros u pekari hasam burek, i prelistavam najzucu mogucu stampu koja je stajala na stolu. kad unutra detaljan opis...naime, momak je udario skuterom u auto, i pao, a njegov 3 godine mladji kum koji je kolima isao iza njega ga je pregazio i potom pobegao. nahvatan ubrzo sa 1 promila.... ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Užas Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan U novinama pise da su se trkali ko ce pre do pekare da pojedu nesto. I eto nesrece..... Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Decembar 10, 2018 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Klinca jutros vozio do vrtica kad na Radio S-u cu za nemili dogadjaj. Opis nesrece je taj da se Ostoja trkao sa dva drugara, on na motociklu oni u automobilu. Ostoja zbog prevelike brzine gubi kontrolu, potom udara u parkiran automobil, drugari takodje zbog prevelike brzine nalecu i gaze Ostoju...... scenario kao iz filma, uzas! Ako Gorica i Dragan slagase mene jutros na radiu, lazem i sad je vas..... budi pametan, neboj biti Ostoja s'drugarima! Saucesce, nek mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 11, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan TRKAO SE SA DRUGOVIMA, PAO SA MOTORA, A ONI GA PREGAZILI I POBEGLI! Stravična smrt mladića (29) u Futogu! OČEVICI NE PAMTE JEZIVIJI PRIZOR! INFORMER.RS Ostoja Gagić (29) poginuo je u subotu u 20.40 u Povrtarskoj ulici u Futogu, trkajući se sa motorom sa dvojicom drugova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam Ostoju, bivši kolega sa posla. Korektan momak... Neka su mu laki putevi nebeski. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17211 Napisano Decembar 11, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3659 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, sasa ns 1 je napisao: TRKAO SE SA DRUGOVIMA, PAO SA MOTORA, A ONI GA PREGAZILI I POBEGLI! Stravična smrt mladića (29) u Futogu! OČEVICI NE PAMTE JEZIVIJI PRIZOR! INFORMER.RS Ostoja Gagić (29) poginuo je u subotu u 20.40 u Povrtarskoj ulici u Futogu, trkajući se sa motorom sa dvojicom drugova... Pregaze drugara, ostave ga da umire na ulici i pobegnu! U kakvom bre mi ovo svetu i pored kakvih "ljudi" živimo leb ti jebem? Stigli smo očigledno do kraja i jedino novi potop može da spasi ovaj svet. 2 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Decembar 11, 2018 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: Pregaze drugara, ostave ga da umire na ulici i pobegnu! U kakvom bre mi ovo svetu i pored kakvih "ljudi" živimo leb ti jebem? Stigli smo očigledno do kraja i jedino novi potop može da spasi ovaj svet. Ne postoji gest ni reči saučešća, ništa. Zgrozio sam se pročitavši, grozota je zahvatila i najmanje pore, izmet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 3, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mentalni sklop kao sto je kod moje malenkosti nije u stanju da shvati i prihvati to POBEGAO od povredjenog. Imao sam u zivotu dosta nemilih scena na 2 i 4 tocka, bezopasnih po zivot i one opasnije, ali nikad mi nije palo na pamet da ostavim unesrecenog ili vise njih. Sada stvarno neznam broj situacija koliko sam naskupljao motociklista, koliko sam ljudi povadio iz smrskanih automobila, cak sam jednom vadio ljude iz sudarenih vozova. Nisam nikada ni pomislio na odlazak dok sve nisam svojim (i mozda jos necijim) rukama strpao u hitnjak. Kada naidjem na nesrecu pratim hitnjak i pitam u bolnici treba li moja krv. Vreme casti, plemenitosti, paznje prema drugima ocigledno vise nije u novim kalendarima. Mozda su stampari krivi, neznam ni to. Razneo motociklistu i pobegao sa nogom na blatobranu, a sud ga oslobodio, pijan zgazio kuma pa pobegao, valjda ce i medalju dobiti. Cudno vreme, cudni ljudi, nije mi jasno. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...