ivandeka 194 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije fatal accident ali..... Juče je preminuo Bata ili Džeri iz G. Milanovca, znan i kao Džeri BMV. Većina vlasnika i ljubitelja BMW dvotočaša, naročito starije generacije, zna o kome je reč. Ovo je poslednji selfie iz bolničke postelje, sa porukom mladim kolegama. Sahrana je sutra 22.11. u 11 h, na groblju u Klatičevu-G. Milanovac. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greškom napisano vreme sahrane, nije u 11 već u 13 h. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 21, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Novembar 21, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Novembar 21, 2018 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ode Džeri. Pokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je laka zemlja starom dobrom Džeriju. Bio je dobar čovek. Stari motorciklista, odavno se bavio reparacijom oldtajmera pre nego što se 'specijalizovao' za BMW. Bio je jedan od najboljih polir-majstora kod nas. Davno sam se snabdevao delovima za jedan BMW R25 preko njega. Znao je stare motore a posebno BMW-e u dušu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 21, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 21, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Čast mi je bilo poznavati Džerija. Laka mu zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Novembar 21, 2018 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja, a porodici i prijateljima iskreno saučešće. Pomogao mi je više puta oko mog BMW-a. I u aprilu je bio kod mene kad sam radio kvacilo na r50/5. Hvala mu na pomoći i savetima. Legenda "od žice do radilice"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Novembar 21, 2018 Ne silazi, 6534 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost,opet moram da prekršim autoban, jako teško je na telefonu stisnuti "delete". Džerija su smatrali i ovako i onako, ali smo mu se svi obraćali za stani pani. Doajen motorciklizma, BMW-a naročito, bivši oficir JNA, uniforma mu je bila uredno oizložena u jednoj posebnoj prostoriji što je dostojno velikog poštovanja. Oslovljavo sam ga sa Gospodine Druže Đenerale, on mene đenerale, pre par godina mi je poklonio odlivak koji je sam dao da se izlije, simbol dugogodišnjeg zastupnika BMW-a na ovim prostorima, nasmejao sam se i često udaram, glavom, sada će to biti draga uspomena. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Bio dobar covek jos bolji drugar , uvek spreman da izadje u susret . Da drmnem jednu viljamovku u njegovo ime a njemu nek je laka zemlja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se nekoiko puta u zadnjih par meseci (zadji put pre deset dana) na moje pitanje kako je ,odgovorio je, nisam brate siguran da cu ponovo videti moje motore. Pocivaj u miru Brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se cuo jedno pre desetak dana i pozelo mu da se oporavi i da bude dobro. Na zalost ode jedan veliki ljubitelj motora i veliki mag za BMW i poznavanje istog u dusu. Nek mu je laka zemlja i siroki nebeski putevi. Zbogom druze moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu budu siroki nebeski putevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Novembar 22, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Džeri... Neka ti je laka zemlja i široki nebeski putevi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu budu siroki nebeski putevi.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom ljudino. Nedostajaće tvoje umeće, čestitost i ljudska dobrota. Počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Novembar 22, 2018 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru majstorčino, nek ti je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Novembar 23, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je tesko kad kad neki kolega ode na "Onaj svet",bilo da je covek bio motociklista, kolega sa posla ili prijatelj, pogotovo ako je covek bio laf, dobar covek, koji je tu uvek i za sve, da pomogne, da se druzi, za sta treba. Jos teze padne kada se ljudi jave i imaju samo reci hvale za coveka.U svakom slucaju, nek mu je laka zemlja i ostaje nam nada da ce otici na bolje mesto nego sto je ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Novembar 24, 2018 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom Dzeri druze stari,sta da kazem, videli smo se kod tebe pre par meseci,odlazimo polako,poslednjim autoputem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 12, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam Dzerija negde u Maju kada smo isli ka cg motorima... gledao mi je motor i onako nekako kao cale rece: uzivajte momci , vozi polako uzivaj u voznji ,gledaj predele. Nemoj kao ovi sto se pale da ga “obaljuju” pa ko ga je vise spustio do zemlje... sad tek videh da je covek umro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...