Robin Hood 3967 Napisano April 22, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Djusi_998 je napisao: P. P. S. Šta mislite o ideji da napravimo jednu temu BSB 2019 da ne trolujemo Cranka A šta fali trolovanju Cranka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano April 22, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Klimaks je svačiji Ja tanka Skota, Redinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano April 22, 2019 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Tarran Mackenzie je lepo drčan, biće od njega nešto. A Scott Redding-u ostaje da se glupira posto izgleda nece nista uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano April 23, 2019 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Covek koji stavi ovu sliku na svoj instagram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 25, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ten Kate i Baz debituju na Herezu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano April 25, 2019 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor tera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 26, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, srbac je napisao: Koji motor tera ? Yamaha R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 26, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Rea, Haslam i Toprak voziće za Kawasaki na 8 sati Suzuke. Ova prva dva su ok, ali mi je Toprak malo diskutabilan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano April 26, 2019 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan A što? On je u Kawi, na više sprava, već godinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano April 26, 2019 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rea se nada prvoj pobedi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 26, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, pronto je napisao: A što? On je u Kawi, na više sprava, već godinama. Nekako mi nije još tip za Endruance. Mada me možda demantuje već na Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 26, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najludja akcija što Kawasaki za Suzuku kompletan SRC Kawasaki Team zameni superstar vozačima i praktično ostavi SRC koji cele godine krvari u EWC bez šanse za titulu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Jerezu ce opet Pasini voziti...ovaj put menja Diksona. I da ponovim...jbem ti politiku u kojoj Pasini ne zasluzuje redovno mesto u nekom timu. OK dokazao je da nema konstantnost za sampiona, ali itekako ima kvalitet da se bori za podijume a i bogme tokom svake trke je daleko vise "na TV-u" u odnosu na vecinu drugih vozaca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se opet dokopa top5 pišemo peticiju da se Pasini vrati na stazu Uvek sam gajio posebne simpatije prema njemu zato što koči sa levom rukom i nije koristio kvačilo na prethodnim Moto2 mašinama. Inače, Mišelin na Herez donosi još jednu extra tvrdu gumu zbog toga što je Herez opet dobio nov asfalt. Pošto nemaju podataka sa ovog asfalta rešili su da se naoružaju još jednom komponentom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano April 29, 2019 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Već sam jednom negde napisao: ko ozbiljno ne simpatise Pasinija, ima ozbiljan problem sa empatijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Pasiniju leži Triumph. Videćemo sad na Herezu da li sam u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5343 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 13032 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/21/2019 at 9:01 PM, Djusi_998 said: P. S. Jbt BSB radi 5x bolje prenose od Wsbk. Kapa dole. P. P. S. Šta mislite o ideji da napravimo jednu temu BSB 2019 da ne trolujemo Cranka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5343 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 13032 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne razumem kako nema motora za Pasinia! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 2, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Žare kaže KTM bi samo da ide pravo Pedrosa trebao u ponedjeljak na prvi test ali neće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2019. at 21:52, severian je napisao: Već sam jednom negde napisao: ko ozbiljno ne simpatise Pasinija, ima ozbiljan problem sa empatijom! Stavljam sebe u red onih koji NE simpatišu dotičnog. Od toga naravno neće zavisiti pravac njegove karijere...ali mislim da bi mnogi mogli da se slože sa ocenom da je on u stvari sebi najveći neprijatelj. Ako vozač već nema štofa za šampionske ciljeve, sledeća velika osobina koja je na ceni je konsistentnost. Ja sam stekao utisak da je prilično sposoban da uništi dobar rezultat i napravi ozbiljnu materijalnu štetu...drugo, hm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 2, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan E onda znači da imaš ozbiljan problem sa empatijom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zapitao bih se kada bih imao ozbiljan problem sa stolicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Maj 2, 2019 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Можда колега није упознат са физичким ограничењем које има Пасини, мислим да ту лежи одговор на питање његове способности да буде конзистентан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je upoznat, nije to problem Pasinijeve konstantnosti. Problem je što ponekad ume malo da pretera i da se zanese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...