DraganBenelli 57 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Zovem ih u ponedeljak da ispitam sve, hvalaПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10997 Napisano Jul 15, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima u salonu mozes od ma sve papire da dobijes.Moj je bio u spediciji,cekao sam dva dana da stigne u salon. I da dobijes papire isti dan ,i da se vratis kuci da ga registrujes,pa dodjes sledeci dan,to sve ne umanjuje dozivljaj. Kad dodjes sa tablicom ,oni je montiraju,slikate se,i ti krenes pravo na pumpu. Promenio Jul 15, 2023 član cezarpa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan e to, hvalaПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jul 15, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pozoveš telefonom. Pošalju ti predračun na mejl, platiš po predračunu. Dobiješ dokumentaciju za registraciju poštom, MUP po tablice pa po motor. Dakle samo jedan odlazak u salon,po motor, ako znaš koji motor želiš.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugot 1 Napisano Jul 23, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vozim trk 502x 7500 km na satu kod mene je od pre 2 mjeseca imam problem sa zujanje iz predjela mjenjača (kao da se čuje diferencijal na autu) izraženo je pri brzini oko 90 i na otpuštanje gasa. E sad da li je to normalno ili postoji neki problem. Servis mi je daleko pa reko da pitam vlasnike iz iskustva hvala i lijep pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 23, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jugot je napisao: Pozdrav svima, vozim trk 502x 7500 km na satu kod mene je od pre 2 mjeseca imam problem sa zujanje iz predjela mjenjača (kao da se čuje diferencijal na autu) izraženo je pri brzini oko 90 i na otpuštanje gasa. E sad da li je to normalno ili postoji neki problem. Servis mi je daleko pa reko da pitam vlasnike iz iskustva hvala i lijep pozdrav Proveri zategnutost lanca i kakvo ti je održavanje istog...on zna da zuji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugot 1 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, mick je napisao: Proveri zategnutost lanca i kakvo ti je održavanje istog...on zna da zuji. Dobar lanac zategnut po prospektu i podmazan ,skidao sam zaštitu prednjeg lancanika zvuk dolazi baš ispod njega, nekako mi glupo da povjerujem da je neki ležaj u menjaču al vrlo moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Jul 24, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, jugot je napisao: Dobar lanac zategnut po prospektu i podmazan ,skidao sam zaštitu prednjeg lancanika zvuk dolazi baš ispod njega, nekako mi glupo da povjerujem da je neki ležaj u menjaču al vrlo moguće Možda je u pitanju ležaj ispod prednjeg lančanika. Mada nisi prošao ni 10k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, jugot je napisao: Dobar lanac zategnut po prospektu i podmazan ,skidao sam zaštitu prednjeg lancanika zvuk dolazi baš ispod njega, nekako mi glupo da povjerujem da je neki ležaj u menjaču al vrlo moguće ja pikiram na lanac...RK jeste ali moguće da nije baš najkvalitetniji stavljen a hoće da se čuje kad se ne podmazuje dobro pa se gumice rasuše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sa veeelikim zakašnjenjem, Beneli je konačno povukao nogu...2.9. na Kosmaju kreće proba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adv.loop 48 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: ССпарта Motocikl: Benelli TRK 502 X, Ducati Multistrada V2 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav ljudi. Vozim trk 502 x vec mjesec dana, 2k na satu, kupljen nov. Primijetio sam da od jutros ima drugaciji zvuk na izduvu, ostriji, ali motor kao motor radi bez problema sve normalno, sako sto mi malo para usi jacina zvuka na koji jisam navikao. Inace sam totalni pocetnik i ovo mi je prvi motor, ne znam da li ie to normalno. Unaprijed hvala na odgovorimsSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16488 Napisano Septembar 4, 2023 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, adv.loop said: Veliki pozdrav ljudi. Vozim trk 502 x vec mjesec dana, 2k na satu, kupljen nov. Primijetio sam da od jutros ima drugaciji zvuk na izduvu, ostriji, ali motor kao motor radi bez problema sve normalno, sako sto mi malo para usi jacina zvuka na koji jisam navikao. Inace sam totalni pocetnik i ovo mi je prvi motor, ne znam da li ie to normalno. Unaprijed hvala na odgovorims Sent from my iPhone using Tapatalk Pogledaj da se nije negde odvojio ako ima spoj izmedju topa i grana. Ili na ulazu grana u agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, adv.loop je napisao: Veliki pozdrav ljudi. Vozim trk 502 x vec mjesec dana, 2k na satu, kupljen nov. Primijetio sam da od jutros ima drugaciji zvuk na izduvu, ostriji, ali motor kao motor radi bez problema sve normalno, sako sto mi malo para usi jacina zvuka na koji jisam navikao. Inace sam totalni pocetnik i ovo mi je prvi motor, ne znam da li ie to normalno. Unaprijed hvala na odgovorims Sent from my iPhone using Tapatalk Pozdrav i dobrodošao...da te ne bi cimali predstavi se u odgovarajućem delu foruma Kao što je kolega rekao proveri spojeve na izduvu...i reci nam da li si u periodu kad si primetio zvuk menjao recimo kacigu? Zvuk se manje ili više čuje ili potpuno drugačije usled kacige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adv.loop 48 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: ССпарта Motocikl: Benelli TRK 502 X, Ducati Multistrada V2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao...da te ne bi cimali predstavi se u odgovarajućem delu foruma Kao što je kolega rekao proveri spojeve na izduvu...i reci nam da li si u periodu kad si primetio zvuk menjao recimo kacigu? Zvuk se manje ili više čuje ili potpuno drugačije usled kacige. Hvala na brzom odgovoru. Nisam mijenjao kacigu, ali, taj dan kad se zvuk promijenio je bilo osjetno hladnije vrijeme i vjetar nego prethodnih dana, mozda sad lupam i to nema veze, razmisljam na glas. Provjerio sam spojeve i nisam nasao nista “sumnjivo”. Ide predstavljanje, izvinjavam se Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, adv.loop je napisao: Hvala na brzom odgovoru. Nisam mijenjao kacigu, ali, taj dan kad se zvuk promijenio je bilo osjetno hladnije vrijeme i vjetar nego prethodnih dana, mozda sad lupam i to nema veze, razmisljam na glas. Provjerio sam spojeve i nisam nasao nista “sumnjivo”. Ide predstavljanje, izvinjavam se Sent from my iPhone using Tapatalk Onda samo lagano, gas i uživanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron 3 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi, planiram kupovinu ovog motora. Isao sam u Burnout na probnu vožnju, motor lepo ide za svoju konjažu. Ono što mi se nije svidelo su poprilične vibracije na fuzasterima. Probao sam i Voge 500 koji mi se iskreno više svideo u vožnji, mnogo se lepše šalta ali je Beneli lepši. Ono što mi ubacuje najveću nedoumicu je to što su ih oglasi prepuni sa ekstremno malom kilometražom (mislim na Beneli). Da li postoji neka loša stvar pa ljudi uvide tek kad kupe pa hoće da prodaju što pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Septembar 5, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko ga je kupio i prodao posle 2 meseca i manje od 1000km pređenih - meni je dosadio brzo. A nisam imao nikakvih problema sa samim motorom, ok ide, udoban, lep... edit: i težak! Promenio Septembar 5, 2023 član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Septembar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Oglasi su "puni", ali ih se mnogo i prodalo novih. Ja mislim da vecina tih koji prodaju prelaze na jace motore. Vibracije...jbg, ima, ili se naviknes kao vecina ili prodas Promenio Septembar 5, 2023 član sasa_f1 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji su bili na oglasima do pre mesec dana su prodati, ja sam kupio jedan 1000km bio.. Sto se tice vibracija, opustite se vozite 2 cilindra. Drugar ima Kawasaki Versys 650, kao nov 20k fabrickih nisam siguran za god tu je oko 2010. Njemu su dosta izrazenije vibracije nego meni, njemu na 4k ne vidi retrovizore Tako da samo opusteno i kupi masinu bez brige. Ja sam prezodovoljan. Jedino ako nisi tip koji jurca, onda to motor nije za tebe.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2683 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To za retrovizore mi bilo jasno i smesno neki dan Jednom u voznji pitam Saleta jes video da ti blica, kaze druzeeee sve se trese, reko zeza me, neki dan se zamenimo vozim i sve hocu da vidim gde je on al djavola, sve vibrira I ako imam Hondu za trk 502x cu reci da je ok motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo pročitao, zakazao vožnju i juče konačno probao i TRK 502x. Sa regularnim sedištem, mi je mrvicu višlji, sa nižim sedištem ok. Posle sam seo na običan 502, koji nije bio testni, ali sam iskoristio da uporedim makar sedeći i zaključak mi je da mi ipak na mojih 180, lepše leži običan od X modela. U vožnji, sve što je pisano u temi sam primetio, vibracije na fuzasterima, veličinu sedišta, kratke brzine što mi se i svidja. Šibneš u 6 i voziš opušteno. Na 120 se osećeaju vibracije na fuzasterima, ali nekako se u nekom trenutku smanje dok držiš konstantno brzinu, čim malo dodaš ili oduzmeš pojave se opet, ali... kao što su već pisali i drugi, nije to ništa sa čim se ne može živeti i što smeta previše. Bar je takav utisak iz tih sat i nešto vožnje. Sve u svemu, nakon čitanja ove teme, gledanja gomile klipova, ljudi koji ozbiljne km prelaze sa ovim modelom, probne vožnje... Odluka je tu, da se sledeća sezona dočeka sa ovim modelom. Samo mislim da će biti običan 502 umesto X ipak treba to da se i po gradu vozi mahom, pa da ne bude kuknjave sa X modelom, kad se negde ne može provući. Hvala svima koji su pisali ovih 93 strane na pomoći u odluci... Promenio Septembar 17, 2023 član vladags 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2683 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi x, neces se zeznuti, lako spustis na sediste, x ozbiljnije izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Septembar 17, 2023 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za 502. Tubeles felna i lepse se vozi na 17 -17. Centralni sam potrazi i ugradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vladags je napisao: Sve lepo pročitao, zakazao vožnju i juče konačno probao i TRK 502x. Sa regularnim sedištem, mi je mrvicu višlji, sa nižim sedištem ok. Posle sam seo na običan 502, koji nije bio testni, ali sam iskoristio da uporedim makar sedeći i zaključak mi je mi ipak na mojih 180, lepše leži običan od X modela. U vožnji, sve što je pisano u temi sam primetio, vibracije na fuzasterima, veličinu sedišta, kratke brzine što mi se i svidja. Šibneš u 6 i voziš opušteno. Na 120 se osećeaju vibracije na fuzasterima, ali nekako se u nekom trenutku smanje dok držiš konstantno brzinu, čim malo dodaš ili oduzmeš pojave se opet, ali... kao što su već pisali i drugi, nije to ništa sa čim se ne može živeti i što smeta previše. Bar je takav utisak iz tih sat i nešto vožnje. Sve u svemu, nakon čitanje ove teme, gledanja gomile klipova ljudi koji ozbiljne km prelaze sa ovim modelom, probne vožnje... Odluka je tu, da se sledeća sezona dočeka sa ovim modelom. Samo mislim da će biti običan 502 umesto X ipak treba to da se i po gradu vozi mahom, pa da ne bude kuknjave sa X modelom, kad se negde ne može provući. Hvala svima koji su pisali ovih 93 strane na pomoći u odluci... drago mi je ako smo našim iskustvom, nekada i glupostima doprineli odluci. Sto se tiče nedoumice gledaj šta ti se više sviđa…Ako se odlucis za X model čisto da znaš da možeš da ga naručis sa nižim sedištem i rešen problem visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Septembar 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da razlika je u manjim gumama, tubeles su svakako prednost, al nije presudno. Centralni štender znači, al se da i dodateno ugraditi. Ono što me vuče ka običnom 502 je to što je ipak za grad, rekao bih lakši. Nisam ga na žalost probao, ali sam osećaj sedenja i razmišljanja u pravcu toga da se vozi po ulicama, staje na semaforima često, nekako ga čini praktičnijim, a opet uz bočne nosače, kofere koji isto se montiraju kao na X modelu, dobija se i ta funkcionalnost. Probao sam niže sedište u mestu. Montirali mi kada sam se vratio sa vožnje i jeste lekše. Al mi opet fali mrvica da stanem celim stopalom. Posle sedoh na običan i mnogoooo mi je udobniji. Promenio Septembar 17, 2023 član vladags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...