TAZZ 1466 Napisano April 3, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Aaammmmmm Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 3, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bolje preko Romanije, satnica ista 2:I-de Ti-to preko Ro-maniiiii-jjeeeeeeeSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8226 Napisano April 3, 2022 Ne silazi, 2148 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam znao da si bio pionirčić,čim znaš pesmu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 3, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako imam 46, miša mu njegovog...Bejah Pionir!I time se ponosim.Neko se stidi, ja se ponosim. Tada se učilo da budeš dobar drug, dobar đak, poštuješ starije...Sada neko ludo vreme, ne zna se ko pije a ko plaća...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8226 Napisano April 3, 2022 Ne silazi, 2148 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan TAZZ slažem se sa svime.Pomalko sam stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano April 3, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke za kupovinu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 4, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 4, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mali update. Registracija zavrsena jutros. Jako jednostavan sistem u Nemackoj. Termin online,osiguranje online. Papire predas na salteru i kazes broj osiguranja. Preko puta zgrade da ti izrade tablicu (po zelji) i vratis se da opet na salter po saobracajnu. Cene : 40e saobracajna 25e tablica po zelji 125e osiguranje (delimicni kasko) do kraja godine i kilometraza od 10 000km. Delimicni kasko-kradja,pozar,sudar sa zivotinjama,ujed zivotinje,vremenske nepogode (full kasko ima jos vandalizam i nadoknadu stete bez obzira ko je kriv ali cena je 560e). Tehnicki je oko 70e (jednom u dve godine,ali motor je nov). Porez jednom godisnje,to cu naknadno objaviti. P.S. Tablicu sam birao inicijale od pokojnog oca ,kao i godinu njegovog rodjenja '57. 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Nemačka, zemlja obećana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8226 Napisano April 4, 2022 Ne silazi, 2148 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,Leba 3e a zejtin ni za lek i grejanje na minimum. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1149 Napisano April 4, 2022 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedu kolace sa maslacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8226 Napisano April 4, 2022 Ne silazi, 2148 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo,ješće samo maslac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve im muka... Pojurise Nemci za SRB Kod nas tablica po zelji 800e 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 7, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2022 at 9:28 PM, DaliborBP said: Mali update. Registracija zavrsena jutros. Jako jednostavan sistem u Nemackoj. Termin online,osiguranje online. Papire predas na salteru i kazes broj osiguranja. Preko puta zgrade da ti izrade tablicu (po zelji) i vratis se da opet na salter po saobracajnu. Cene : 40e saobracajna 25e tablica po zelji 125e osiguranje (delimicni kasko) do kraja godine i kilometraza od 10 000km. Delimicni kasko-kradja,pozar,sudar sa zivotinjama,ujed zivotinje,vremenske nepogode (full kasko ima jos vandalizam i nadoknadu stete bez obzira ko je kriv ali cena je 560e). Tehnicki je oko 70e (jednom u dve godine,ali motor je nov). Porez jednom godisnje,to cu naknadno objaviti. P.S. Tablicu sam birao inicijale od pokojnog oca ,kao i godinu njegovog rodjenja '57. Eh kad bi ti opisao u NL kako ide, u Nemacokj je onda dosta komplikovano, a bogami i dosta poskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 8, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Savanmozda sam ja malo 'komplikovano' napisao i poduze izgleda. Ali je sve efektivno za 5 min. gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 8, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U NL recimo, dodjem kod tebe i odlucim da kupim motor od tebe... Ulogujem se na sajt za prepisivanje vozila i sa dva klika prepisem na svoje ime. Od ta dva klika je jedan klik da platim tih desetak eura za prepis. Osiguranje posle toga je onda takodje online, popunis svoje podatke i tablicu od motora, i nakon toga CLICK i youre good to go. Sve u svemu, nema 5 minuta posla i ne moras nikuda da ides niti na bilo koji salter. Saobracajna i polisa osiguranja ce ti stici kroz par dana u postansko sanduce. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano April 8, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Loše vam je tamo preko. Loše... Lepo napisah par postova iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 12, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mali update. Motor danas preuzet. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DaliborBP U zdravlju se vozio. Koliko si visok? Motor ti bas taman legao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano April 12, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom i lepo da te služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 12, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, nek je sa srećom da te dugo služi! Danas se vozim kroz Jurija Gagarina i videh motor kruzira u levom retrovizoru... usporim, prolazi on pored mene... na prvu bih se zakleo da je Multistrada! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 179 Napisano April 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DaliborBP je napisao: Mali update. Motor danas preuzet. Cestitam,u zdravlju da te sluzi Promenio April 13, 2022 član DuleTs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, blackmore said: Prelep, nek je sa srećom da te dugo služi! Danas se vozim kroz Jurija Gagarina i videh motor kruzira u levom retrovizoru... usporim, prolazi on pored mene... na prvu bih se zakleo da je Multistrada! Pa kinezi kopirali izgled 1/1. Za te pare, pa i za 3000e više, najveci i najlepsi nov motor koji može da se kupi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 13, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Prvih 1000km ucimo se jedan na drugog,a i razradjivanje. Prvi put da kupim nesto novo sa svega 1km. @MaxiS186cm -90kg. Taman mi je,sa obe noge dohvatim lepo tlo. Probao sam i obican na probnoj. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano April 13, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na mene nije ostavio neki utisak... Drugar je kupio 502 bez tog sufiksa X (nisam pratio, vrv ima razlike), vozio malo preko Goc-a... Udoban, povozan (ne poDvozan, najezim se kada procitam ). Za dvoje slabasan, jeftino deluje... Ne odaje osecaj kvaliteta i trajnosti, tako sam ga doziveo. U onom ramu neki agregat od bar 800ccm i taman! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...