bdada 14114 Napisano Septembar 22, 2022 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bembaru iza je digO cirka 100 konja, da se ne lazemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Septembar 22, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: Слатко се насмејах, ни више ни мање него 13 коња. Гледај на ваљцима само и добар тјунер може да догура до још 4-5кс ако ти то значи на том мотору. Мада за тај тип мотора је више битан распоред снаге одн. обртног момента, где и како и колико. Ово су интернет бајке. Upravo sam istog mišljenja. Zato sam ovo htjeo da podjelim sa vama. Ovakvih reklama ima poprilično. Obećavaju čudo a onda sprže motor. Oprezno sa ovim stvarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Septembar 22, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan ono kad ga dignem sa 46hp na 50.2hp najbolji odnos cena/kvalitet/tjuning 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 22, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, otolePG-MNE je napisao: Pozdrav ljudi. Interesuje me vaše mišljenje o ovome : https://www.instagram.com/p/Cizl-o5IvbV/?igshid=NGIzOGRhOTI= Ja sam pre par meseci odradio Stage 2 maping, još ću možda zadnji lančanik sređivati čisto da vidim kako će se ponašati motor. Za to što si postavio ne znam da li je realno. To nisu baš agregati za stiskanje, mislim da je realno 8-10 dodatnih ks max. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 22, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa tu sam ja pricu hteo da uradim napred jedan veci nazad 2manja zubcanika i blagi tuning do max 8ks samo malo te lancanike zbog autoputa i to je to kontam da je to koretkno ne treba mi za brzinu nego cisto da spusti obrtajeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Septembar 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос у Панчеву попричао са једним задовољним власником новог TRK502. Каже да на мотору ништа не "звецка", а да се на тежину треба привићи. Потрошња 3,5 л. Promenio Septembar 24, 2022 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 2, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imate li neku informaciju gdje može da se kupi unutrašnja zadnja guma za 502 x? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, otolePG-MNE je napisao: Pozdrav ljudi, Imate li neku informaciju gdje može da se kupi unutrašnja zadnja guma za 502 x? Mislim da može da se poruči u Planet Bike ili u Kemoimpex-u. A kod tebe već ne znam...vama je bliža Italija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 2, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Mislim da može da se poruči u Planet Bike ili u Kemoimpex-u. A kod tebe već ne znam...vama je bliža Italija Taman je bliža nego mi je muka plivati do tamo. A i hladna voda je sada . U CG je dostigla cijenu od 30€ što je, činimi se previše. Ne znam ako je u Srbiji normalnija cijena da mi tamo neko uzme i donese. A tamo je više od pola stanovnika CG tako da za prevoz ne brinem 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, otolePG-MNE je napisao: Taman je bliža nego mi je muka plivati do tamo. A i hladna voda je sada . U CG je dostigla cijenu od 30€ što je, činimi se previše. Ne znam ako je u Srbiji normalnija cijena da mi tamo neko uzme i donese. A tamo je više od pola stanovnika CG tako da za prevoz ne brinem Pogledaj ovde Unutrašnje gume MOTOBIKESHOP.RS https://www.motobox.rs/continental-moto-gume/unutrasnje-gume Michelin unutrasnje gume - MICHELIN - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija KOMPP.CO.RS Unutrašnje gume | Pojasevi | Kemoimpex WWW.KEMOIMPEX.COM Prodaja unutrašnjih guma i zaštitnih pojaseva renomiranih proizvođača. Kod nas možete pronaći ... Unutrašnje gume MOTOHUB.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Kuc 24 Napisano Octobar 11, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi TRK-ovci, saljem video sa poslednje moto ture ako vas interesuje da pogledate. Ima tu jos par video zapisa od prije, cisto za uspomenu. Presao sam 20 hiljada kilometara sa TRK-om bez greske za sad Isli smo iz Tivta preko Splita, Rijeke, Trsta, Ljubljane, Zagreba, Banja Luke pa opet Splita i nazad u Tivat (8 dana, 2040km). Autoput smo iskoristili samo u povratku od Splita do Ploca jer se spremalo nevrijeme. Generalno nas je vrijeme bas lijepo posluzilo (18-25 septembar). Meni je pukla guma u Zadru ali sam imao rezervnu srecom pa je vulkanizer to brzo zamijenio. Sve u svemu jedna super tura. Imate u opisu videa na engleskom najbolje puteve i mjesta na turi. Prebacite samo na High Quality zbog boljeg kvaliteta videa. Svako dobro! 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 11, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Marko Kuc je napisao: Dragi TRK-ovci, saljem video sa poslednje moto ture ako vas interesuje da pogledate. Ima tu jos par video zapisa od prije, cisto za uspomenu. Presao sam 20 hiljada kilometara sa TRK-om bez greske za sad Isli smo iz Tivta preko Splita, Rijeke, Trsta, Ljubljane, Zagreba, Banja Luke pa opet Splita i nazad u Tivat (8 dana, 2040km). Autoput smo iskoristili samo u povratku od Splita do Ploca jer se spremalo nevrijeme. Generalno nas je vrijeme bas lijepo posluzilo (18-25 septembar). Meni je pukla guma u Zadru ali sam imao rezervnu srecom pa je vulkanizer to brzo zamijenio. Sve u svemu jedna super tura. Imate u opisu videa na engleskom najbolje puteve i mjesta na turi. Prebacite samo na High Quality zbog boljeg kvaliteta videa. Svako dobro! Marko, profesionalno nema što Nikako da se usaglasimo za neku zajedničku turu. Biće dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Kuc 24 Napisano Octobar 11, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Nikola, bice prilike da idemo na neku turu zajedno - u to ne sumnjam! Hvala jos jednom sto me svaki put ispostujes sa svim mogucim dodacima, opremom, rezervnim gumama, savjetima i td. Da nisam imao tvoju gumu ostadoh u Zadar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 11, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko Kuc je napisao: Hvala puno Nikola, bice prilike da idemo na neku turu zajedno - u to ne sumnjam! Hvala jos jednom sto me svaki put ispostujes sa svim mogucim dodacima, opremom, rezervnim gumama, savjetima i td. Da nisam imao tvoju gumu ostadoh u Zadar Sta bi konkretno sa gumom? P.S. Odlican video. Profi bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5291 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Marko Kuc Pokidao si video, svaka čast ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Kuc 24 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DaliborBP je napisao: Sta bi konkretno sa gumom? P.S. Odlican video. Profi bas. Hvala!:) Zabilo se parče žice u spoljasnju gumu pa je probilo tako i unutrasnju. Kako sam stao na pumpu (sreca bas tu) guma je izdusila. Onda je uslijedila akcija trazenja vulkanizera i pumpanja gume koja je jako brzo dusila. Bukvalno sam isao od vulkanizera do vulkanizera (po Zadru) dok nisam nasao jednog koji zna/zeli da zamijeni unutrasnju gumu na motor. Taj kojeg sam nasao je stvarno profi odradio posao, sve pohale. Uglavnom, na svako novo pumpanje gume zica bi probusila novu rupu na unutrasnjoj pa je sve brze i brze dusila (nisam vidio zicu u prvi mah jer je bas sitna). Na kraju ta unutrasnja nije mogla da se krpi nego smo je bacili (imala je 4-5 rupa). U prilogu par slika vezanih za tu situaciju: Pre sat vremena, antir3ality je napisao: @Marko Kuc Pokidao si video, svaka čast ! Hvala puno! Promenio Octobar 11, 2022 član Marko Kuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 12, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Zato je tu trk obican u prednosti,jer je tubeles guma. Ali X opet ima centralni. Nijanse su i odlucile kad sam se ja odlucio za X model. Vulkanizerima puno vremena oduzima skidanje tocka. Posle zatezanje lanca , a uslugu kad naplati deluje mnogo. Dobro si prosao na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na 502 ne moze centralni zbog auspuha, ili moze naknadno da se namontira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, MaxiS je napisao: Na 502 ne moze centralni zbog auspuha, ili moze naknadno da se namontira? Može. Ali imaš dvije opcije. Ako nađeš baš za trk502 onda je samo montaža. Ako uzmeš od trk502x moraš da ga kratiš zbog klirensa € 13,70 | main stand central stand of Benelli TRK502X, Doesn't fit TRK502, please note https://a.aliexpress.com/_mM1fazQ Promenio Octobar 13, 2022 član otolePG-MNE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Octobar 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan @Marko Kuc bravo za video i vožnju, ekstra! Samo mi jedna stvar nikako nije jasna - vidim na snimku se voziš zajedno sa vozačima BMWa. Kako je to moguće s obzirom na to da su oni kompleksaši sa BMW gaćama a ti ne možeš da obiđeš traktor s 48ks?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, JunioR. je napisao: @Marko Kuc bravo za video i vožnju, ekstra! Samo mi jedna stvar nikako nije jasna - vidim na snimku se voziš zajedno sa vozačima BMWa. Kako je to moguće s obzirom na to da su oni kompleksaši sa BMW gaćama a ti ne možeš da obiđeš traktor s 48ks?? Pokušaću ja da ti odgovorim na pitanje s obzirom da poznajem momke koji su vozili. Kompleks u vožnji nema motor već osoba koja ga vozi. Što se traktora tiče i ostalih kornjača na putu koje se ne mogu obići, vjerovatno ljudi koji voze "slabe" motore to i ne pokušavaju. Takvi ljudi uživaju u vožnji i vide nešto usput. Za ove druge zvane "Rosi u pokušaju" nemam komentar. Znam da su ih pune novine. 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Octobar 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je i post pun očiglednog sarkazma ali izgleda nije tako Konačno da i ova tema krene u normalnom pravcu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iuen 55 Napisano Octobar 16, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Benelli TRK 502 Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvih 1000km odrađen prvi servis u MK moto servisu u Nišu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Octobar 16, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan @Iuen Kakvi su ti utisci poslije 1000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...