Jump to content

Moto Zajednica

Marko Kuc

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Marko Kuc's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

24

Reputacija u zajednici

  1. Hvala!:) Zabilo se parče žice u spoljasnju gumu pa je probilo tako i unutrasnju. Kako sam stao na pumpu (sreca bas tu) guma je izdusila. Onda je uslijedila akcija trazenja vulkanizera i pumpanja gume koja je jako brzo dusila. Bukvalno sam isao od vulkanizera do vulkanizera (po Zadru) dok nisam nasao jednog koji zna/zeli da zamijeni unutrasnju gumu na motor. Taj kojeg sam nasao je stvarno profi odradio posao, sve pohale. Uglavnom, na svako novo pumpanje gume zica bi probusila novu rupu na unutrasnjoj pa je sve brze i brze dusila (nisam vidio zicu u prvi mah jer je bas sitna). Na kraju ta unutrasnja nije mogla da se krpi nego smo je bacili (imala je 4-5 rupa). U prilogu par slika vezanih za tu situaciju: Hvala puno!
  2. Hvala puno Nikola, bice prilike da idemo na neku turu zajedno - u to ne sumnjam! Hvala jos jednom sto me svaki put ispostujes sa svim mogucim dodacima, opremom, rezervnim gumama, savjetima i td. Da nisam imao tvoju gumu ostadoh u Zadar
  3. Dragi TRK-ovci, saljem video sa poslednje moto ture ako vas interesuje da pogledate. Ima tu jos par video zapisa od prije, cisto za uspomenu. Presao sam 20 hiljada kilometara sa TRK-om bez greske za sad Isli smo iz Tivta preko Splita, Rijeke, Trsta, Ljubljane, Zagreba, Banja Luke pa opet Splita i nazad u Tivat (8 dana, 2040km). Autoput smo iskoristili samo u povratku od Splita do Ploca jer se spremalo nevrijeme. Generalno nas je vrijeme bas lijepo posluzilo (18-25 septembar). Meni je pukla guma u Zadru ali sam imao rezervnu srecom pa je vulkanizer to brzo zamijenio. Sve u svemu jedna super tura. Imate u opisu videa na engleskom najbolje puteve i mjesta na turi. Prebacite samo na High Quality zbog boljeg kvaliteta videa. Svako dobro!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja