mick 3122 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Parking Rode, iza NIS pumpe - ZmajAaa sjajno! Javljaj ako primate novo društvo za vožnju! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4813 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, mick said: Aaa sjajno! Javljaj ako primate novo društvo za vožnju! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Ovo je skup radi treninga. Rade se razne akrobacije sa motorom. Da se uvezba za svaku situaciju. Nisam siguran ko organizuje, mislim da @filipfg zna vise o tome. Pa mu se javi u PP da ne gusimi temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je skup radi treninga. Rade se razne akrobacije sa motorom. Da se uvezba za svaku situaciju. Nisam siguran ko organizuje, mislim da @filipfg zna vise o tome. Pa mu se javi u PP da ne gusimi temu Hehhh ok hvala! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jim Goose 39 Napisano Decembar 5, 2020 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kutak za mehaniku , na španskom je jeziku ali lepo prikazano rastavljanje agregata Bn 302 .... Pa koga interesuje neka pogleda https://youtu.be/XQguEAylV4U https://youtu.be/vBUalBLGi5Y https://youtu.be/MhpDvVjbcsU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Decembar 5, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Od nove godine TRK ce da zadovoljava euro5 standarde, bice mu smanjeni izduvni gasovi i zvuk. Sta mislite kako ce to uticati na performanse, izdrzljivost, temperaturu itd? Motor ce vizuelno biti isti ko i do sad. Sta je pametnije kupiti ovaj euro 4 (2020. godiste) ili euro 5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Decembar 5, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Neretko rezultat tih podesavanja masine da zadovolji euro standarde dovodi do neznatnog smanjenja snage, ja bi radije uzeo euro 4, jer je sigurno manje udavljen, a kod tih manjih motora svaka KS je bitna, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Od nove godine TRK ce da zadovoljava euro5 standarde, bice mu smanjeni izduvni gasovi i zvuk. Sta mislite kako ce to uticati na performanse, izdrzljivost, temperaturu itd? Motor ce vizuelno biti isti ko i do sad. Sta je pametnije kupiti ovaj euro 4 (2020. godiste) ili euro 5?Novi jer će imati još neke izmene, najavljene su Brembo kočnice i još po nešto. 2021 Benelli TRK 502 Unveiled As QJ Motor's SRT 500 | MotorBeam WWW.GOOGLE.COM 2021 Benelli TRK 502 Unveiled As QJ Motor's SRT 500. Benelli Has Unveiled Their ADV Offering, The TRK 502, Based On The QJ Motor's SRT 500. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Decembar 7, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn nema od tog nista, vizuelno je isti kao i 2020. cak ni boje ne menjaju koliko sam ih razumeo, tako da je jedina izmena prilagodjavanje na euro 5 standarde, tako da nekako vise vucem na euro 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj bože da si u pravu! I najbolje bi bilo da ništa ne diraju, jer ovo što viđam, a posebno za trk800 je po meni (ako i to nije neka kineska patka), nazadovanje u vizuelnom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Decembar 7, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam salon, jer planiram da kupujem pa prenosim sta su oni rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Marko1995 rekoše li ti šta?Послато са Mi A3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 2, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Cekam da stigne, trebalo je negde do 25. decembra, ali je zakasnio brod, tako da su pomerili za posle praznika. Nadam se da ce biti kod mene u drugoj polovini januara. Uzeo sam beli TRK 502 X sa alu koferima, model 2020. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i vrlo malo provozah TRK 502 - nov kvalitet izrade je iznenadjujuce dobar. vrlo lepi materijali , zavrsna obrada, vrlo bejah prijatno iznenadjen NAravno da bih po navici uvek gledao japansku bracu - to je moj zahtev od motora (honda sekta) Ali naravno da bih vrlo rado pruzio priliku ovom motoru. jedino je pitanje (kao za DAciju npr - koja je izuzetan auto za cenu) koliko ce ovom motoru padati cena onoga trenutka kada izadje iz salona Ali ako se pokaze dobro - vozi i uzivaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve clanove Moje je ime Denis vlasnik sam Benelli trk 502. na satu imam 850km i vec imam neke probleme brava za zakljucavanje volana je nesto zaglavila ne mogu da ga zakljucam,na odredjenoj radnoj temperaturi gubim vodu na vodenoj pumpi,pri blagom kocenju prednjom osecam vibracije kao da radi abs... Da li neko ko vec poseduje isti ima neki problem ili sam ja baksuz. hvala veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Denise,Kad imaš 850km, znači da je NOV motor...Pravac gde si kupio i reklamirajSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan to naravno samo mi je nekako mnogo za 3 meseca i 850 km koliko ima. Vas forum je prelomio da ga kupim.motor je stvarno sjajan dobar za voznju udoban za moju visinu.vozio sam pre jace motore ali mi ovih 50ks sasvim dovoljni i u celosti sam zadovoljan. Hteo bih da cujem jos necije utiske sigurno ima ljudi koji su mnogo vise km prosli da li treba jos nesto da ocekujem ako ima neku slabu tacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4813 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Vampa moj predlog ti je da odes prvo da se prestavis u temi za predstavljanje, mozda da podelis koju sliku (uostalom to su pravila foruma) Ovako ljudi mozda pomisle da je tvoj nalog Bot, koji prica lose o Bebelli motoru i koji se pojavio bas u trenutku kada Harli Srbija pocinje sa prodajom Royal Enfield-a Ne zameri mi ako nisi bot, ovo je drugarski savet 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Januar 6, 2021 Integrisan, 4985 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, TAZZ said: Denise, Kad imaš 850km, znači da je NOV motor... Pravac gde si kupio i reklamiraj Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Slazem se. Zescu pizdariju bih napravio. Zamisli kupis NOVO! i pravi ti problem. Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bot ne blatim benelli,kako kazu svako hvali svoga konja.hvala na savetu prestavio sam se samo imam problem sa ubacivanja slika sa telefona. Iako imam ovih problema opet bih kupio benelli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao: Slazem se. Zescu pizdariju bih napravio. Zamisli kupis NOVO! i pravi ti problem. nema potrebe za tim na lep nacin znaju da te od...u. kada sam ga preuzeo zadnja kocnica nije kocila i krenuli da me ubedjuju kako je to normalno pa posle pola sata nekako ubacili motor u servis i ustanovili da sam bio upravu. sada trazim drugi servis u mojoj blizini jer gde sam ga kupio za servis na 1000km traze 300€. imam vremena zima je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Januar 6, 2021 Integrisan, 4985 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji su to idioti koji tvrde da je normalno da ne radi kocnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Koji su to idioti koji tvrde da je normalno da ne radi kocnica... posle kazu kako je na zapadu sve bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Januar 6, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Za 300e ,isplati se doci u BG. Motorce na prikolicu ,gorivo i putarine 100e, 100e i 100e si ustedeo... E sad dal mozes ti iz Au da servisiras u Srb,to je pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16783 Napisano Januar 6, 2021 Integrisan, 4985 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis je uglavnom zamena ulja, filtera mozda, inspekcija motora...300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, DaliborBP je napisao: Za 300e ,isplati se doci u BG. Motorce na prikolicu ,gorivo i putarine 100e, 100e i 100e si ustedeo... E sad dal mozes ti iz Au da servisiras u Srb,to je pitanje mislim da je ovlasceni servis isti bilo gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...