Jump to content

Moto Zajednica

MotoGP Malezija

Recommended Posts

• Integrisan, 13158 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750
  On 3. 11. 2018. at 19:20, bracabgd je napisao:

Ја ћу за сваки случај да навијем сат на 05:00 ако нисмо у истој временској зони 

Raširi  

U 6h po našem 100%

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Misbehave Responsibly, 1696 postova
  • Motocikl: FZ6S
  On 3. 11. 2018. at 20:43, filipfg je napisao:

Ma nikad mi nije jasno kad padnu ovako, meni bar, neobjasnjivo, sve izgleda normalno ulazi u krivinu sa 60... zato i pitam

Raširi  

Normalno da padaju, kada jurcaju   :lol:

Kanda je 60 u toj krivini pod tim uslovima bilo malčić više nego li je ta prednja guma mogla da podrži. A i nije 60 nego 76 u trenutku kada je guma pustila. :)

Na160 je ubacio u prvu brzinu, a počeo je da skreće na u 180+ kada je spustio u drugu.

• Zainteresovan, 775 postova
  • Motocikl: Bandit 1250S
  On 3. 11. 2018. at 21:37, drs je napisao:

Normalno da padaju, kada jurcaju   :lol:

Kanda je 60 u toj krivini pod tim uslovima bilo malčić više nego li je ta prednja guma mogla da podrži. A i nije 60 nego 76 u trenutku kada je guma pustila. :)

Na160 je ubacio u prvu brzinu, a počeo je da skreće na u 180+ kada je spustio u drugu.

Raširi  

Kolega hvala na objasnjenju. :) 

U svakom slucaju ovo me uvek podseti koliko treba paziti, kad oni na savrsenom motoru/asfaltu/gumama pa im se desi ovako.

• Zainteresovan, 447 postova
  • Motocikl: BMW S1000R '15

Ovo zasluzuje kaznu od 6 mesta? A dvostruko izvinjenje Marqueza i palac gore Iannone-a, nikom nista?

Svaka cast smradovima na ovakvoj odluci.. Jedino objasnjenje mi je da pokusavaju da ucine sutrasnju trku zanimljivijom i namerno decka stavljaju u treci startni red. Ovakva odluka me neodoljivo podseca na onu nevidjenu i za mene ne shvacenu glupost u SBK-a da se vodecim ekipama "ustroji" snaga kako bi trkanje bilo zanimljivije. Rea je toliko dominantan da su mu limitirali obrtaje na Kawasakiju i on covek i dalje razvaljuje.. Sta je sledece zabranice mu da vozi preko 200? Nisam njegov fan i navijac ali jednostavno kaznjavati nekog zato sto je mnogo bolji od ostalih.. :stabre:

• Integrisan, 13158 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

@SkoMy

Sama činjenica da je sporom vožnjom u Q1 izazvao ovu situaciju automatski proizvodi kaznu. Pošto mu je drugi put od uvođenja obaveznih kazni (usporio Viňalesa onomad) kazna je automatski oštrija.

Da li se izvinio i da li je izvinjenje prihvaćeno ne igra nikakvu ulogu. 

Lično mislim da će start sa 7 mesta da učini pola kruga zanimljivijim. Ili izbija na čelo ili pravi pizdariju. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja