Alekre 12744 Napisano April 30, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako radi kineska kopija Cobre? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos dobro istestirao, videcemo ovih dana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, je li poznat ovaj capo? Mozda je i kolega sa foruma... Uzeo bih ga za sebe Raspitujem se.... Hvala. Aprilia caponord WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia caponord, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 63000 km, Zemun. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Omasih temu, izvinjavam se!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 14, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, moj se vratio sa puta od 2500km Sad idu nove gume, postojece su gotove. Trebalo bi mu spolja jedno pranje,poliranje i glancanje ima i nekoliko ogrebotina. Ostalo je sve super. Razmisljam jos da li da ga prodajem, ne znam ni sta bi drugo vozio. Ako nekog zanima moze da se javi da pogleda u svakom slucaju, ne moramo da trgujemo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Pajin mi je sad najaca ponuda u inace jako skromnoj ponudi na oglasima. Sreca nas sto smo potencijalni kupci, je u tome sto nisu u pitanju trazeni modeli, pa imamo vremena za razmišljanje. Ovaj sivi sto je interesantan kolegi nfs je mene licno odbio gumama iz 2010, jer ako covek nije nasao za shodno da promeni gumu staru 10 god, a koja mu izmedju ostalog cuva glavu na putu, upitno mi je jako i odrzavanje celog motora u proslosti. Moguce da gresim... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene nove gume :) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 617 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene nove gume Koji su to modeli guma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja - Bridgestone Battlax BT 023 Prednja- Mitas Terraforce-R 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Makina spremna za put oko sveta, steta sto prodaja ide slabo. I druge aprilie stoje mesecima po oglasima... Hoces me naterati da prodam transalpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bili malo u Albaniji i Grckoj par hiljada km, Dunlop stare ukupno izdrzale 20000+ km Za prodaju nemam pojma, ne znam sta drugo da kupim a da ne dodajem prilicno para. Nije u oglasima odavno, ovde na forumu mozda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A i tvoj Transalp je za tebe skroz o.k za oko sveta :) Moj je problem sto imam 120 kila pa ne moze da me vuce 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Makina spremna za put oko sveta, steta sto prodaja ide slabo. I druge aprilie stoje mesecima po oglasima... Hoces me naterati da prodam transalpa Upadam ovako, čini se bzvz, ali znam jednog koji je baš zainteresovan za TransAlpa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, PaPaja said: A i tvoj Transalp je za tebe skroz o.k za oko sveta Moj je problem sto imam 120 kila pa ne moze da me vuce Ma dovoljan je, nego mi zinulo dupe za nesto modernije, jace. Klasična bajkerska boljka. A opet ne bih da ostanem bez zicanih tockova pa mi je caponorde pored bmw gs jedini resenje inace bih uzeo vstrom 650. Klasicna bolest, TA mi skroz ispravan i sa njim prelazim godišnje 1.500 km, a ja gledam nesto jace za sta cu morati da dobro doplatim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju redova....... pored opanci, dobio je i novo ulje kao i filter takodjer i diFtung kucista filter vazduha trebao je dobiti nov filter goriva ali nece da moze za sad,3 komada nema trika odviti, za sada al doc'ce zima + motoric pumpe na proveru/zamenu ako treba Kocnice dobre, dobri lezajevi, lanac i lancanici super, dobar f. vazduha i svecice, novo ulje, novi opanci.... pa dis vise, sedi i 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 9, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 8.8.2019. at 9:09, lemy je napisao: Makina spremna za put oko sveta, steta sto prodaja ide slabo. I druge aprilie stoje mesecima po oglasima... Ja VFR prodajem već skoro godinu dana.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 14.7.2019. at 10:04, PaPaja je napisao: Nista, moj se vratio sa puta od 2500km ... Znam da nije tema ni mesto, al' samo da pitam jesi se popeo motorom do kapele? (i da podignem oglas na prvu stranu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan :) Opet nisam stigao da odem, brat imao neku frku sa zelenim kartonom tako da samo malo zbrzali povratak. Tek sledece godine :-/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 23, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se pojavilo nesto meni veoma zanimljivo Caponord je na prodaju. Cena 2500e 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 23, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i svezih slika, motor nije sredjen za izlozbu ali je sredjen za voznju i vozi se svakodnevno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Octobar 23, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko i svaki kapo, meni su oni najlepsi motori. Srecna brza prodaja komso 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 28, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se dok ne padne sneg moze videti u radno vreme( 8-16h) u Airport City-ju Posle toga u Mirijevu :) A vikendom negde po Srbiji... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 31, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/25/2019 at 7:41 PM, Ausländer said: Пријављујем се.... Ништа не обећавам... Али месец и по... Ако не оде. Pa ako ne doteras belu mecku ti dodji za Capa 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 4, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ide li nova kaciga uz moped? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hehh nova kaciga je stigla ali ide uz novi motor Uz ovaj moze stara ali dobra LS2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...