stilgar 1264 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo, tacno sam znao cim si zamenio samo ulje i filter, vido da tu nema sta da se cacka pa ajd da menjamo napisi lepo Nikola daj 1000ku za tdm 900 ovaj ima indzeksn, nece ti prelivaju karbovi ko na 4tx-u Salim se malo al mislim da gresis u jednoj stvari: ni suzuki, ni 600cbf a ni ovaj tdm nisi vozio bar jednu sezonu celu. Malo si petljo, zanimo se sredjivo i ajd dalje. Kad je vec tu, provozaj se upoznaj se sa mogucnostima dobrim i losim osobinama pa kad se proda proda, do tad teraj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ma linearno ubrzanje sa 1000ccm i vise, sa 100 ks je fantasticno,nista bolje i brze ti ne treba,od 30 ideeeee u 6. bez problema a do 200 samo kazes keeeeeeeeks (5,5 sec traje ) i eto ga ,brze ....kome treba?To nasi banditi 1200 tako idu jer imaju bolesan obrtni moment i menjac sa 5 brzina. Ovo sto je on terao dosad je kilavo bandit 1200 oce i 3com da ide lagano na malim obrtajima a moze i 4 i 5 60 na sat bez stucanja i cimanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu se voziti, oglas sam olako stavio obzirom na izglede za zamenu... Motori preko su skuplji nego ovde ali kada vidim motor 15 god star a ocuvan kao iz salona nije mi zao novca.... Imalo je i cbf-ova da izaberem za isti novac al' nije interesantno Sent from my One using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I iz drugog ugla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bolest ne bira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Pronto, zbog "bolesti" ode moj cbf u Sokobanju te imas u komsiluku jedan perfektan motor :D, neces ga ni cuti kada prolazi, tako radi Cetiri me je puta sadasnji vlasnik zvao da se zahvali, srce puno i meni i njemu! Elem, ne organizovasmo nas susret, proslog puta nas je bilo osmoro na cetiri motora, bilo mi je mrsko da ih sve u goste povedem tako da ni ja ne svratih, zelju sam imao! Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tebi čast koliko imaš živaca, a boga mi i vremena i neki dinar na raspolaganju za sve te zajebancije. Kiša nam je upropastila makadam do kuće, bojim se da ću morati da pripremim aparaturu za odstranjivanje svih mogućih nečistoća, kad dodješ da se "to reši dok stigne kafa" (reče jedared jedan tvoj kolega). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Je li potrebno reci da su kocnice detaljno pregledane i ociscene? Klip po klip... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, dejan-bandit1200 said: ma linearno ubrzanje sa 1000ccm i vise, sa 100 ks je fantasticno,nista bolje i brze ti ne treba,od 30 ideeeee u 6. bez problema a do 200 samo kazes keeeeeeeeks (5,5 sec traje ) i eto ga ,brze ....kome treba? 5,5 sec od 0-200 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 29, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to 5,5 preterano Fazer 1000 ide 9,2 do 200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Avgust 29, 2018 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 2.25 teško do 100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od dva točka ne ide 2.25 do 100. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 29, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A ni 5,5 do 200 . CBF je odličan motocikl, ali taj epitet ODLIČAN nije dobio zbog "fantastičnih" performansi kao što su brzina i ubrzanje. 7,5 sekundi do 200 mogu samo sportske hiljadarke . CBF verovatno ide do 100 za negde 3,5 , a do 200 za jedno 12 ili 13 sec. Ona nije ni pravljena za to. Ona je napravljena za putovanja i uživanja 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Avgust 29, 2018 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Drag bajkovi idu ispod 2 sekunde Podaci (dijagrami, tabele) za Ducati GP18 (2.52) i BMW S1000RR (3.15) : http://www.mcnews.com.au/motogp-bike-acceleration-figures/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://imgur.com/a/b44kICl Nemam vise Mb na forumu pa vezbam kako sliku da okacim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se vidi slika? Kada unesem link do slike gde sam bacio na upload (unesi URL slike odeljak) samo zacrveni i nista se ne desava.... Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Avgust 29, 2018 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drs, ali kako da ja negde uploadujem sliku pa da ovde okacim link ali da se ovako slika vidi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 29, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Hvala drs, ali kako da ja negde uploadujem sliku pa da ovde okacim link ali da se ovako slika vidi? Imao i ja isti problem, pa neko me odavde naucio, postiraj ovde: https://postimages.org/ kada uplodujes sliku ... dole ima " Hotlink for forums" kliknes to desno i postiras tu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://imgur.com/a/b44kICl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 29, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan nije to ... pogresni link si uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hotlink for forum....Cek ponovo https://imgur.com/a/b44kICl Spoiler Pojma ti ja nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Hotlink for forum....Cek ponovo https://imgur.com/a/b44kICl Reveal hidden contents Pojma ti ja nemam Vidi vako. Idi na https://postimages.org Odaberi sliku. Kada ti ucita i izbaci linkove. Kopiras ovaj link. I taj link paste-jes u post u temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i radio, objasnjenje sam i predhodno razumeo, Hotlink for forum....Cek ponovo Spoiler Ne umem ni ovaj "spojler" da obrisem:D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa radi, zahvaljujem! Evo i zahvalnice u vidu slike jednog lepog TDM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...