milomir22 3584 Napisano Septembar 1, 2018 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo godiste na nasim tablicama u dobrom stanju za ove pare, malo teze, ili motor ima neku zescu falinku, ili je vlasnik resio nekog da casti, po mom iskustvu, rekao bih pre da je ovo prvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Septembar 1, 2018 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Možda samo hoće da ga proda što pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 1, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor ima dve cene, tržišnu i prodajnu. Razlika je uglavnom preko 500 eur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 1, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, milomir22 je napisao: Ovo godiste na nasim tablicama u dobrom stanju za ove pare, malo teze, ili motor ima neku zescu falinku, ili je vlasnik resio nekog da casti, po mom iskustvu, rekao bih pre da je ovo prvo. Apsolutno si u pravu, al' zapade mi za oko. I zbog cene, i zbog stanja ovako na slikama. Mada sta znam, i ja sam bandita uzeo ispod svake cene, dinara nisam ulozio osim hirova poput sedista i izduva. Ovo leto stigao i do Budve i do Budimpešte. Al to je ova druga opcija, nije covek vozio, pa ga dao za manje para da ne stoji. U svakom slucaju nista ne kosta da se ode i da se motor pogleda i proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta sam snimio pred kupovinu SV-a, upravo dobre razmene mišljenja i dobra objašnjenj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan On 1.9.2018. at 22:50, Marko05 je napisao: U svakom slucaju nista ne kosta da se ode i da se motor pogleda i proba. Košta, ako nisi u BG-u i vremena i novca..A ova cena je i više nego povoljna, mada me ne čudi, dok sam radio kao preprodavac automobila, kupovao sam aute, pogotovo iz bg-a za mnogo smešne novce.. Npr. platim auto 1000e, a prodam za 2000e vrlo brzo i bez ulaganja, ali kupim ga od prvog vlasnika koji je kupio novi auto pa mu je taj višak, a nema vremena da gleda vrednost niti ga interesuje da li ga može prodati za više.. Ima ljudi svakakvih, ali ko ima keš, ne treba se ustručavati da nazove br.i pita šta i kako, ako je neka gluplst, to se preko telefona može provaliti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, BanditVA je napisao: Košta, ako nisi u BG-u i vremena i novca..A ova cena je i više nego povoljna, mada me ne čudi, dok sam radio kao preprodavac automobila, kupovao sam aute, pogotovo iz bg-a za mnogo smešne novce.. Npr. platim auto 1000e, a prodam za 2000e vrlo brzo i bez ulaganja, ali kupim ga od prvog vlasnika koji je kupio novi auto pa mu je taj višak, a nema vremena da gleda vrednost niti ga interesuje da li ga može prodati za više.. Ima ljudi svakakvih, ali ko ima keš, ne treba se ustručavati da nazove br.i pita šta i kako, ako je neka gluplst, to se preko telefona može provaliti.. Iiiiiima ja vremena, nego nisam bas sa parama u najboljem odnosu. Ove nedelje cu do Bga, ako se ne proda idem da ga snimim pa javljam utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz Nisa, a imas ih u Nisu https://www.polovniautomobili.com/motori/12938032/suzuki-sv-650shttps://www.polovniautomobili.com/motori/12391339/suzuki-sv-650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 3, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, i ja sam za sv, ali burazer kaparisao juce yamahu mt-03, ispruzice se jos 350e, (2850e), reg do maja, presla 38k, fabricko stanje, 2 ona auspuha "zvezdasta", crne boje. Za vikend je preuzima, pa cemo da vidimo utiske. On je zaljubljen u taj motor, tezio njemu, nadam se da se nece pokajati..Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo godiste na nasim tablicama u dobrom stanju za ove pare, malo teze, ili motor ima neku zescu falinku, ili je vlasnik resio nekog da casti, po mom iskustvu, rekao bih pre da je ovo prvo.Nema ga vise na oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, idanijel je napisao: On 1.9.2018. at 21:43, milomir22 je napisao: Ovo godiste na nasim tablicama u dobrom stanju za ove pare, malo teze, ili motor ima neku zescu falinku, ili je vlasnik resio nekog da casti, po mom iskustvu, rekao bih pre da je ovo prvo. Nema ga vise na oglasu... Neeema, jutros obrisan. Nista od probe. Neka je sa srecom nova maKina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Septembar 4, 2018 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan MT03 odličan za početak , malo troši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi(Moze lock admin, mission acomplished :-) )Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, i ja sam za sv, ali burazer kaparisao juce yamahu mt-03, ispruzice se jos 350e, (2850e), reg do maja, presla 38k, fabricko stanje, 2 ona auspuha "zvezdasta", crne boje. Za vikend je preuzima, pa cemo da vidimo utiske. On je zaljubljen u taj motor, tezio njemu, nadam se da se nece pokajati..Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using TapatalkNapisao sam sveSent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan No problemo :-)Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Posto tema nije zaključana, da jos malo "mudrujemo". Evo je opet Hondica, pre par dana bila 2500, sad je "maaaalo" skuplja. http://www.polovniautomobili.com/motori/12991625/honda-cbf-600s 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Posto tema nije zaključana, da jos malo "mudrujemo". Evo je opet Hondica, pre par dana bila 2500, sad je "maaaalo" skuplja. http://www.polovniautomobili.com/motori/12991625/honda-cbf-600s Nije mnogo podig'o cenu! Skromno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14643 Napisano Septembar 7, 2018 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svideo mu se @N.F.S. TDM ali ccm prevideo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22187 Napisano Septembar 7, 2018 Integrisan, 9552 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Nije mnogo podig'o cenu! Skromno A jbg, dok se ja smislim on ode. Ne sumnjam da ce otici za malo manje od 4000, kod nas Srba uglavnom pos'o pravi seljacka politika, sto je skuplje to mora da je dobro. Ja stavio kola na oglase 2500e, svaki dan zvao neko, sad kad sam spustio na 2000e, trebaju mi pareza drugi auto, ne zove niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo podig'o cenu! SkromnoMozda je preprodavac!? Neznam dal je isti br tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22187 Napisano Septembar 7, 2018 Integrisan, 9552 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan cbf600s, navedeno da je 2010god ali je 2004...Sent from my One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 8, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je neki preprodavac. Da je dobar motor, dobar je. Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...