Forum arhiva 17694 Napisano Februar 27, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Ima ih i "gorih" od tebe ( khmm )koji mjenjau ulje i filter, a nisu za sezonu presli preko 500km zadnje 2 godine. Promenio Februar 27, 2022 član Branko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja...205km pređenih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko i kod mene,neka laganija voznja do 120km/h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10853 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je danas popio i moj Bandit 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3635 Napisano Mart 27, 2022 Malinar u pokusaju, 1718 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni juče bandit 600 do Niša autoputem posrkao 6,8 litara / 100km. Doduše, ja i brat na njemu, ukupno opterećenje 190kg + oprema na nama + nešto prtljaga, izašlo je to sve na preko 200 kg. Obrtaji su išli u rasponu od 7 000 - 10 000. Danas već na 300 km nešto manje od 15 litara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fali 20-ak cm visine deflektoru,vozio dva dana sa duvanjem pravo u vrat,gore ništa,zanimljivo...i nije mi smetalo ali sad bubnji u ušima.Moram uzeti veći,valjda će izdržati silu ili ću ga baciti,uzeti MRA turing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Mart 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovaj MRA i u odnosu na fabricki jedino je "skinuo" taj vetar sa vrata i brade,glavni udar je sad po sred vizira,sto takodje ne prija bas,sva prasina,bube (o kisi da ne govorim) direkt bije u vizir.Ne bacaj taj,on i MRA bice taman ono sto ti treba,ja mislim Promenio Mart 28, 2022 član kimits 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,znači i od tog ništa,plašim se za kombinaciju sa deflektorom,da l' bi izdržao,ipak je nestabilniji gore...ili moramo ovaj dugački...ružan baš,al' koristan?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam...i ja ga naštelujem da bije pravo u vizir kacige,dole mir,podnošljivo je pri manjim brzinama,ali pri većim vezivaj vugla Na prošlom fabrički providan je dobar(i ovaj je fabrički ),bije od grudi pa naviše,u kacigi sve ok,šušti blago ali ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Mart 29, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma izdrzace bez problema deflektor,a ovaj visoki je katasttofa ruzan,trpeo bih sve samo da ga ne stavim. Reci mi gde si kupio ivaj dodatak(deflektor)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Mart 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bio na njemu i ovaj ugrađuje fabrika... Imaš i MRA Promenio Mart 29, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je zakon Samo ga skratiš...jes' veeliki,kao u kabini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, shoyyka je napisao: Ovaj je zakon Samo ga skratiš...jes' veeliki,kao u kabini... To da,da se skrati je ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 9, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vraćanje na fabrička podešavanja... Prodao nosač,naručio za sva tri kofera.Videćemo kol'ka će da bidne carina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 9, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U bre,lepši bez kofera? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10853 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je TOP! Mislim da bi mu dobro došao i neki crash bar za ne daj bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1816 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćanje na fabrička podešavanja... Prodao nosač,naručio za sva tri kofera.Videćemo kol'ka će da bidne carina! Cena+poštarina i na to dodaš 33% za carinu i pdv.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 9, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 33% ? Pa šta'š? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1816 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 33% ? Pa šta'š? Da, da... Na 142,5e dodaj 33% i dobićeš ukupnu cenu.Nešto oko 190-195e e će da izađe sve, carina i pdv su oko 50e.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnooogooo kume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nisu mnogo nosači,carina...Nalazio sam sa koferima,bočnim za 200€,na Kleinanzeigenu ali dok ih zamolim da posalju na jednu adresu,dok odgovore bla,bla...odu! Ma koga šiša... Onaj moj prodao za 100,čovek daje 120,rekoh glupo mi,dosta 100... Promenio April 9, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 14, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stig'o indikator i nazovi ključ za filter ulja... Ali ne mogu da ga navučem na filter,nedaju grane,moram skratiti nastavak za ključ. Sutra planiram vožnjicu ali me iritira deflektor,kad je u najvišem položaju pravo u vrat duva,zanimljivo gore,vizir kacige miran...Pa sam unatoč zaboravljenim formulama matiša i fizike,izračunao da je mnogo prostora između deflektora i vizira na Suzi i tu se koncentriše i ispaljuje projektile,vazdušne u moj vrat... I ondaK reših da napravim deflektor deflektora...Stegao na minimum,proba sutra, mora lagano...Da l' će bidne da valja ili kurcšlus,će vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 14, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ubadas dzek za indikator brzina,i gde si porucio sam indikator,bas sam planirao da ga kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 14, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan RSD 1,064.74 56%OFF | Motorcycle 1-6 Level LED Speed Gear Display Indicator ECU Plug For Suzuki DL1000 DL650 V-Strom GSX-r1000 R600 R750 SV650 GSF1250 https://a.aliexpress.com/_mPPEqly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10573 Napisano April 14, 2022 Drug član, 3412 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad sedneš na tormo,sa desne strane,ispod sedišta,skineš plastikicu,tu je konektor...plug&play je,nema komplikacije,nema učitavanja brzina...Fotografisaću,nemam sad kad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...