LRNeric 2 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Naime, potrebna mi je pomoc oko kupovine motora... Sustina je sledeca: Pronasao sam motor koji mi se svidja (Suzuku GSR 600) i naisao sam na jedan bas po mom ukusu u oglasima, ALI... Covek koj ga prodaje je iz okoline Kraljeva, a ja sam iz Backe Topole i pritom kupujem prvi motor i nemam dovoljno iskustva da se samostalno upustim u to pa me interesuje ima li neko iz okoline Kraljeva ko eventualno poznaje izvesnog Dusana koji se bavi prodajom motora ili ako ima neko(dovoljno iskusan) ko bi imao remena i volje da se zaputi sa mnom kod njega da pogledamo motor koji je po njegovim tvrdnjama besprekoran? Unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja da te sačekam u KV, ali da se uskladimo kada bi ti došao? Druga stvar, gde je to u okolini Kraljeva? Možda tako možemo da saznamo nešto o vlasniku i samom motociklu. Ima na forumu puno ljudi koji znaju svašta. Nisam mehaničar, pa ne znam koliko bih ti bio od pomoći pri samom pregledanju motocikla. Nije baš da ništa ne znam, ali možeš da računaš na mene. Ako mogu da pomognem, pomoćiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Moj br 064/121-06-04. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Avgust 21, 2018 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedini GSR koga vidjam po Kraljevu stvarno deluje barem ovako na prvi pogled, odlicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zakazes termin tog dana kad dodjes da ga pogledaš kod majstora u KV. Ako se ne sećam beše odličan majstor sa onim cbx i BMW. Raus ako se ne varam. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 21, 2018 (promenjeno) nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Rec koja me najvise plasi u svakom oglasu je besprekoran. Nikad ali bas nikad se moj pojam besprekornosti nije pogodio sa prodavcem. Promenio Avgust 21, 2018 član Mikulanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LRNeric 2 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan @Vjeko Dogovor koji za sad stoji jeste da cu ja za KV 8. ili 9. septembra, jer stvarno nisam u mogucnosti ranije. Racunaj da cemo se cuti i hvala ti mnogo! @doktor Doktore mislim da nisi omasio, onaj sa maskirnom sarom... @Savan Moze li se kako doci do broja telefona? Ima li njega na onom spisku sa foruma? @Mikulanac Nije on upotrebio rec besprekoran, ali jeste rekao da je u perfektnom stanju, da budem precizniji. S tim da dozvoljava svaku vrstu provere jer kako kaze garantuje za sve licno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 21, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to lična garancija? Čine garantuje? Vraćanjem para, popravkom, zamjenom motora drugim, nadoknadi u naturi? Mislim nemoj pogrešno da me shvatiš ja isto kupujem polovne motore i nadam se najboljem ali ta priča "ja ti to garantujem" mi ide malo na k***c... Ko si ti da išta garantuješ? Evo ti ugovor na kojem piše da se na motoru sledećih 3 mjeseca ništa neće pokvariti a ako da, popravka o tvome trošku pa garantuj... broj lične i potpis molim... Doviđenja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LRNeric 2 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Apsolutno se slazem sa tobom, jer rec garancija kao rec nece resiti ni jedan problem, ako do njega dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to lična garancija? Čine garantuje? Vraćanjem para, popravkom, zamjenom motora drugim, nadoknadi u naturi? Mislim nemoj pogrešno da me shvatiš ja isto kupujem polovne motore i nadam se najboljem ali ta priča "ja ti to garantujem" mi ide malo na k***c... Ko si ti da išta garantuješ? Evo ti ugovor na kojem piše da se na motoru sledećih 3 mjeseca ništa neće pokvariti a ako da, popravka o tvome trošku pa garantuj... broj lične i potpis molim... Doviđenja... I mora da garantuje da on lično neće da umre a i ako umre da ima neko ko će preuzeti odgovornost i da je taj kreditibilan a u slučaju njegovog bankrota da stoji država švajcarska sa potpisom od pape iza cele te priče da garantuje. Da skratim.. kakva garancija od privatnog lica, ne postoji, nema. Ko hoće garanciju mora da plati za to. Isto ko sto ni sam ne bi iz svog džepa održavao tudji motor kojeg si mu prodao pre nekog vremena. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan [mention=32893]Savan[/mention] Moze li se kako doci do broja telefona? Ima li njega na onom spisku sa foruma?Predrag Zdravković Raus na fejsu. Nemam njegov broj niti znam čoveka lično. Znam samo da ga bije dobar glas kao starog vrsnog majstora. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kontakt sa Rausem.Ako treba kupac neka se javi na PP, dacu mu broj i pomoci ako je potrebno.E sad, iz iskustva cu da ti kazem, nisam do sada sreo ni upoznao majstora koji ce da pregledom motora da preuzme odgovornost da je sve tip top, kaze ti.ono sto vidi i cuje i to je to. Niko ne moze da udje u masinu i sanja sta ce da crkne i kada.I po meni je to OK, ipak su to polovne mašine, vec vozene ohoho metara...Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LRNeric 2 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes Pisacu ti u pp... Skroz si u pravu, ali majstor opet moze da primeti i cuje dosta vise od nekog laika(mene) i na taj nacin da spreci bar nesto, jer sto kazu nasi stari "Bolje spreciti nego leciti"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mikulanac je napisao: Rec koja me najvise plasi u svakom oglasu je besprekoran. Nikad ali bas nikad se moj pojam besprekornosti nije pogodio sa prodavcem. Pa podigni i ti malo standarde, da bi se poklopio sa prodavcem... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Savan je napisao: I mora da garantuje da on lično neće da umre a i ako umre da ima neko ko će preuzeti odgovornost i da je taj kreditibilan a u slučaju njegovog bankrota da stoji država švajcarska sa potpisom od pape iza cele te priče da garantuje. Da skratim.. kakva garancija od privatnog lica, ne postoji, nema. Ko hoće garanciju mora da plati za to. Isto ko sto ni sam ne bi iz svog džepa održavao tudji motor kojeg si mu prodao pre nekog vremena. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Kupujem polovan, odlican motor ispod svake cene sa garancijom od pola godine (jedne sezone). Vidim da je MOZDA moguce... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad je nešto previše dobro da bi bilo istinito, obično to ne biva... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki link da vidimo taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LRNeric 2 Napisano Avgust 22, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Vjeko said: Ima li neki link da vidimo taj motor? https://www.polovniautomobili.com/motori/12901174/suzuki-gsr-600-a2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ta Yoshimura od soma i 200 svajcaraca, moze li da prodje tehnicki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze jel može, mnogo dobraa! Jebes tehnicki. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi nije poznat. Ti kako odlučiš što se tiče dolaska. Ostajem ti na raspolaganju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LRNeric 2 Napisano Avgust 22, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Vjeko said: Motor mi nije poznat. Ti kako odlučiš što se tiče dolaska. Ostajem ti na raspolaganju . Vazi druze, hvala ti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svideo onaj gsr u uzicu cini mi se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 27, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor u Kv je skinut sa oglasa. Proveri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LRNeric 2 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan @Sale-VFR Nisam video taj iz Uzica... Bas cu pogledati kad stignem, hvala ti! @Vjeko Ma prodat je, dosao decko sa parama pre nego sto sam ja uspeo da se izorganizujem da odem, jer sam sad u obavezama preko glave i jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...