Jump to content

Moto Zajednica

Vjeko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    385
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vjeko

  • Rođendan 28.06.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo
  • Motocikl
    Suzuki gsx 750f

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vjeko's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

175

Reputacija u zajednici

  1. Vidim da sad nema, pa pitam.l
  2. Ima li na nekoj Tv izveštaj sa Dakara? Dnevni.
  3. Ja u blizini ne znam, ali mala pomoć je da to može da ti odradi bilo koji proveren moto mehaničar. 3t racing ti je ovlašćen suzukijev servis i rade dobro, ali se nalazi između KG i KV. Imaju sve delove, ali su pretrpani poslom. Slavina je boljka kod svakog. Imaš da kupiš kit za reparaciju. Mene je pre par godina koštao oko 30 evrića, ali japanski. Od tada nisam imao problema. Lanac i lančanici su ti oko 135 evra (bili), ali zavisi i od toga šta hoćeš. Postoje razlike u cenama.
  4. Gledaj, to ti je putni motor. Ne oseća se velika masa kada si na otvorenom putu. Udoban je dovoljno da nikada ne bole leđa. Nezgodan je za grad, okretanje na malom prostoru. To ume da bude naporno ako je često. Mehanički je savršen, nema šta da se pokvari. Možda je moj stav subjektivan i neko se neće složiti sa tim, ali ja imam takav osećaj.
  5. Agregat - agregati , prodaja odrzavanje - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM KUPUJTE SIGURNO, KUPUJTE PROVERENO Član od 26.11.2010 god. 907 POZITIVNIH RECENZIJA NA PORUKE NE ODGOVARAMO SAMO POZIV. ► Agregati za... Evo, ako želiš pozovi ove ljude i vidi šta će te posavetovati. Meni su sve objasnili kada sam hteo da kupujem agregat za neku svoju priču. Nikada ga nisam uzeo, jer su mi jasno rekli, da to što meni treba mnogo košta.
  6. Vjeko

    Nissan Micra 1000

    To je extra auto! Ima lanac. Ako se dobro održava i bez mnogo masiranja, teške noge na gasu, ide 500000 km. Martonov sin u Subotici (ovlašćeni Nisanov servis) je napravio toliko bez generalne.
  7. Води рачуна, немој да оманеш! Помињали смо те!
  8. Био сам 7 дана ове године у Поседарју, па зато имам речи хвале и потврђујем написано.
  9. Odlična tura. Lepo što si bio i u Posedarju. I ja imam samo pozitivna iskustva. Stvarno je sve prelepo!
  10. Bivšeg bajkera, a starog pivopiju!
  11. Jesam. Više sam aktivan u našoj GSXF viber grupi, ali i ovde sam svaki dan. Pročitam po nešto. Javi se kad budeš imao vremena, možemo da se vidimo.
  12. Vlado, svaka čast! Lepa tura, dobro društvo i pravo uživanje! Meni je drago da smo se videli i nadam se da će biti još više prilika!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja