Stefan Kovačević 397 Napisano Avgust 9, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u Barelu na kraju, deluje kvalitetno a nije ni jeftino. Daj Boze da mi nikad ne zatreba. Sent from my SM-J730F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Avgust 9, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotke kako to izgleda...Sent from my SM-J730F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li dovoljna samo 3 CO2 punjenja na 17" gume? Na koji pritisak to podigne? Ako imate iskustva sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni su neki pričali da svaki kamion ima kompresor fabrički ugradjen za razne potrebe.Tako da hvataš kamion usput pa valda može da se naduva.Treba ovo da potvrdi neki bajker koji vozi kamion 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Januar 6, 2020 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan tako je. i traktori imaju kompresor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Januar 6, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, sasa ns 1 je napisao: meni su neki pričali da svaki kamion ima kompresor fabrički ugradjen za razne potrebe.Tako da hvataš kamion usput pa valda može da se naduva.Treba ovo da potvrdi neki bajker koji vozi kamion Na kamionu vazduh sluzi za kocnice i neke druge komande kiper npr,sediste .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Januar 7, 2020 Ol' dirty bastard, 633 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan @Sveta 5. Sluzi za sve to i jos ponesto(kvacilo, menjac...) ali kao sto rece covek ima i izlaz za crevo i 99% kamiona ima i crevo u boksu. A sto se tice traktora, kod mene u kraju retko koji ima kompresor(fabricki imaju svi mogucnost ugradnje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Januar 7, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam samo pitao mogu li zadovoljiti ova tri CO2 rezervoarcica? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15855 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 1804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @theBeast - zavisi od velicine patrone, gume i od toga koliko je izduvana. Jedna CO2 patrona od 16 grama potpuno izduvanu gumu na motociklu digne za otprilike 1 bar. Dakle 3 patrone ti trebaju da bi potpuno izduvanu gumu naduvao na 3 bara. Na mom motoru recimo propisani pritisci su 2,5 i 2,9 bara tako da bi mi teoretski trebalo 6 patrona CO2 od 16g da bi bio miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Januar 8, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, yogibear je napisao: @theBeast - zavisi od velicine patrone, gume i od toga koliko je izduvana. Jedna CO2 patrona od 16 grama potpuno izduvanu gumu na motociklu digne za otprilike 1 bar. Dakle 3 patrone ti trebaju da bi potpuno izduvanu gumu naduvao na 3 bara. Na mom motoru recimo propisani pritisci su 2,5 i 2,9 bara tako da bi mi teoretski trebalo 6 patrona CO2 od 16g da bi bio miran. Da da, jasno ko dan. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 8, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već par puta krpio gumu (ne istu naravno) sa crvenim crvićima od kineza u setu od cca 200 din...I svaki put držalo bez ikakvih problema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Januar 8, 2020 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam menjao gumu videh da sam imao nekih 6-7 cepova, a presao fine kilometre. Doduse, svaki put mi je vulkanizer stavljao cep. Nisam nikada sam to radio. 150 din mi naplati, a likovi 100 metara odatle traze 500 i na sopstvenu odgovornost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onaj set iz Luisa sa CO2 ampulama. Mada razmisljam da uzmem ovu pumpu iz dekatlona. Namenjena je za bicikla(podrzava auto/Schrader ventil) i duva do 8bara. Jeste da nema manometar ali da naduvam do prvog vulkanizera mi deluje ok.https://www.decathlon.rs/p/8543541_crna-rucna-pumpa.html A ima i plasticna varijanta od 500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, steefanv said: Ja imam onaj set iz Luisa sa CO2 ampulama. Mada razmisljam da uzmem ovu pumpu iz dekatlona. Namenjena je za bicikla(podrzava auto/Schrader ventil) i duva do 8bara. Jeste da nema manometar ali da naduvam do prvog vulkanizera mi deluje ok.https://www.decathlon.rs/p/8543541_crna-rucna-pumpa.html A ima i plasticna varijanta od 500din. A to ces se napatiti samo tako da naduvas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, drmilan_ je napisao: A to ces se napatiti samo tako da naduvas. Duze se pumpa(verovatno), al zato nema nista manjih dimenzija(sto je meni najbitnije). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Cesto sam duvao gume na trkackom bajsu na 8 bari na toj pumpi, smrt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Februar 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Тркачки бајс је лакши од точка и гуме на мотору, мсм да је то највећи проблем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko predstavu kako bih mogao da zakrpim unutrašnju gumu, ukoliko ne dao Bog se desi na putu da se probuši. U pitanju su naravno točkovi sa žbicama i ima unutrašnju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li tu eventualno pomaže onaj sprej za krpljenje tubeles? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, zoransm said: Da li tu eventualno pomaže onaj sprej za krpljenje tubeles? I ja sam u frci sta ako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Sprej zaboravi ,najbolje sa sobom nosi rezervnu unutrašnju pa kod prvog vulkanizera okrpi probušenu kako treba.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan To bi onda značilo da se na probušenoj vozi do prvog vulkanizera. Usput se skroz iseče, da se nadam da se neće i spoljašnja sjebati i tu rezervnu unutrašnju staviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego znači da parkiraš motor ,ubaciš drugu unutarnju pa onda voziš do vulkanizer koji će je sigurno bolje okrpiti nego mi nekom tip top flekicom .Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu nosi kljuceve za skidanje tocka, pajser i srecno. Isto mene jednog dana ceka sigurno, ne znam kako cu. Nosim kompresor sa sobom pa sta mi bog da. Nisam siguran da bih znao sam da zamenim gumu. Nije to tako lako kao na bicikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidiš samo kako sve može kad nužda natera Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...