Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan iams one male zmigavce,bele boje sa narandzastom sijalicom...meni su strava ma salim se ja za senku...sto je meni to vazno...ja gledam samo motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo. A Gde se mogu kupiti te male bele. link-adresa-mail-otisak prsta-firma-nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nemoj samo na zajebanciju da me podstices...jer ako pocnem da lupam...dobicu ban jako se trudim da budem ozbiljan..... imas u NS-motobox..imas u radnjama...ako budes navratio javi se...(javise nikola pa da idemo negde u zezanje...haha)...eto..sam si kriv al ne verujem da ako nisi u blizini NS da ces dolaziti zbog zmigavaca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz kraja, Iz Zemuna sam ali sam se zbog posla preselio u Zajecar. Ako ovde ima nesto a da znate ili u Zemunu? A ono 'javise nikola pa da idemo negde u zezanje...haha)...eto..sam si kriv' Ne kapiram, stvarno. Aj objasni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panonski bajker 0 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ćao deki ovde panonski biker iz crepaje ,video sam motor kod pantera. mogu da ti kažem da je na tvojim slikama mnogo lepši nego kad sam ga video uživo samo nekakve šipke motor i točkovi -(bez oklopa u fazi priprema za rad ) super je pozdravi zaječar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz kraja, Iz Zemuna sam ali sam se zbog posla preselio u Zajecar. Ako ovde ima nesto a da znate ili u Zemunu? A ono 'javise nikola pa da idemo negde u zezanje...haha)...eto..sam si kriv' Ne kapiram, stvarno. Aj objasni... ako pocnem da ti lupam gluposti u temi,znaj da je to tvoja krivica al necu...sad me ovo "ne razumem" smirilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panter 2 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 14 postova Motocikl: GPZ500 i GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan covece, kako ti se deformisao motor od cistog vazduha!!!! ;D Brzo se vrati, vidis da mu ne odgovara klima!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Cao bajkeri ...stigao je novi off road biker!pozdrav za Dejana P. i Pantera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 29 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i majstoru i tebi! :o Taj srebrni detalj na rezervoaru i na bocnim plastikama je podigao ovu narandzastu boju na jedan mnogo visi nivo. Podmladio si ga bar 10 godina. Odlicno izgleda! POTPISUJEM! Flala momci fala, znaci mi to! A evo za vasu i moju radost skorasnje slike sa off-road i on-rizla-road. Naravno slikanje uglavnom na proplancima, kao za wallpaper. Sta si se stisn`o za rezoluciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Dejan013- kakav offroad, to je on i samo onroad. ako je tvoj i jos prvi, opasno brate opasno hiljadarka je mnogo opasna za prvi bike. ne daj boze da se nasmejes na neku banderu ali ako vozis oprezno...nema ljutis, Poz. Inace rezolucije slika sam spustio zbog moje super brze konekcije, ali kada navucem adsl bice neka bolja, hvala na sugestiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i boljih dana za moto...ova slika je samo da drugi zavide na novoj makini koju nisu vozili[ samo u snovima] Ja volim samo 4-cilindrase kao YAMAHA XJ 600 DIVIZIONE ,MOZDA I KUPIM ZA MESEC- DVA. Sto se tice bandere za 13god.iskustva nije bilo padova zato sto sam vozio tudje bajkove pa sam vise pazio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan CAO ...KAKO DA OBRISEM SLIKU SA FORUMA[MISLIM ONU VELIKU]???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ides na izmeni i obrises neki cudan text Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deaville 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zivo. Dobar posao si uradio. Drago mi je da moj bivsi motor izgleda bolje. Mora da si se namucio da uklopis sve plastike. Neka te sluzi dobro i neka ga vozis sa uzivanjem. Farbar koliko vidim ti je uradio dobar posao. A i pripremu ste odradili extra. pozdrav i njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne zakasnele cestitke na dobro uradjenom poslu, od jos jednog vlasnika KLE500! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ko' "Akademija Panjkovic" (ili kako se zove). Wauu!!Koja promena.Bravo. Nego sta si se stiso' sa informacijama.Koja farba je koriscena?Gde si pravio i od cega nalepnice?Ako sam te shvatio preko nalepnica ide zavrsni bezbojni lak?Kako da nije digo' nalepnice??Sta ti je posluzilo kao inspiracija pri izboru boja?Jel postoji neki sajt u fazonu "pimp my bike"?? Ja hocu da kupim motor -verovatno TA ali sve sto mi je po ceni prihvatljivo ne svidja mi se jer ih boja odaje da imaju 100god.Morao bi da pustim i ja brkove.Koliko ti je trebalo vremena za sve ovo.Vidim da si posle pripreme sve vracao na motor pa ponovo skidao?? Ajde u duhu ovog potforuma daj jos detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Septembar 26, 2008 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Super ti ovo ispalo!!! a i wallpaperi su dobri,vidis ko je najveci putnik sa foruma(Lalajko),odma' covek prepoznaje lokaciju imam super ortaka u Zajecaru isto ima kle500,upoznacu vas mozda ispadne neka kombinacija za te delove koje trazis pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba 0 Napisano Octobar 4, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan uopste kle mi se mnogo svidja kako si ga ti odradio izgleda extra pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Profi uradjeno !!! Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dok ja procitam,ostarila farba.....ali odlicno ste odradili posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lurch 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST JA JOS RAZMISLJAM DA LI DA MENJAM NALEPNICE :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Kakva reklama za majstora. Drzi li se jos boja dobro? Ako mi nekad zatreba farbanje necu rizikovati sa majstorima iz kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada nakon vise od godinu dana, je sve odlicno. Farba drzi, lak takodje, a nalepnice su lepse nego ikada! Ali postoji jedan potencijalni problem, kod dvoslojnih farbi kao sto je kod mene (prvo srebrna pa onda narandzasta providna) je problem kada se ogrebe farba, onda ne mozes samo da prefarbas novim slojem vec treba ponovo sloj srebrne pa sloj narandzaste a to nije lako kod ogrebotina, gotovo nemoguce. Dakle resenje je ili napraviti malo vise farbe za 'ne daj Boze' pa farbati citav element u dva sloja ili jos bolje uzeti jednoslojnu boju sa slicnom nijansom, tako se moze i sa manje farbe 'zamackati' ogrebotina. Kod mene sve ok a uskoro vam saljem jos jedan biser u kucnoj radinosti o mojoj KLEki. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Kome se jako svidjao ovaj KLE sad moze i da ga ima. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=38595&trazi=1&ur=1&model=0&m=Kawasaki-KLE-500 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to reklamiraš ili ti krivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...