Jump to content

Moto Zajednica

Panter

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Panter

  • Rođendan 09.04.1973.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    GPZ500 i GSX600F

Panter's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. vlado, puno pozdrava iz panceva. Zoltan

  2. izmeri kompresiju, savet iz iskustva!!
  3. druze, pobratime... imao sam slicne muke kao i ti samo sa GPZ500 UNITRAC, uzeo sam ga u rinuzu i falio mi 1 klip. kada sam poceo da se raspitujem gde moze da se nabavi rekli mi da ga ima preko puta od autobuske stanice... ali u TOKIJU!! posle nekoliko meseci agonije nasao sam kompletan agregat za 130eura, pocupao klipove sklopio svoj... vidi takvu neku kombinaciju to ti je naj bezbolnije, veruj mi!
  4. Panter

    F650Gs: Restyling!

    Broj maistora imate na istoj stranici KLE500 pre i posle. tu mozete naci.
  5. ako ti je onaj plavi lik maistor, i nije ti neki!!!! mora da mnogo piva pije!!!
  6. Kad kuvas pasulj??? ;D Salu na stranu, svaka cast!!! Ali na pasulj zovi ;D ;D ;D
  7. VIDIM DA SU OCUVANE, A JEL SU ISPRAVNI ONI GROMOBRANI STO SI SPOMENUO??? ;D ;D
  8. Panter

    F650Gs: Restyling!

    NE FARBA SE UVEK SAMO ZBOG TOGA STO IMA SITNA OSTECENJA, IMAS POTPUNO NOVI DOZIVLJAJ KOMPLETNOG MOTORA KADA GA TAKO OSVEZIS, VERUJ MI. DO DUSE JA SAM UVEK ZA NEKE DRECAVE BOJE, NE DA PRAVIM CIRKUS OD MOTORA, VEC DA TO ISKOMBINUJEM SA NEKOM SIVOM, CRNOM ILI NEKOM DRUGOM BOJOM KOJ UMIRI TU DRECAVU. TA NARANDZASTA NA DEJANOVOM KLEu JE BIO MOJ PREDLOG A NJEMU SAM PREPUSTI DA BIRA KOMBINACIJU TE SIVE ILI MAT CRNE. NIJE LOSA NI TA TVOJA KOMBINACIJA CRNA SA SIVOM MI DELUJE OZBILJNIJE, MISLIM NA CELOKUPNI DOJAM MOTORA SVE JE STVAR UKUSA, PA KO VOLI NEK IZVOLI!!!!
  9. Panter

    F650Gs: Restyling!

    Jeste da lepo izgleda u fabrickoj boji ali kada ti ofarbam ima da se ponovo zaljubis!!! i meni lepse izgleda ovako crn!
  10. kao prvo sve farbaj pre sklapanj masine. maistoru stoj iznad glave da ti prilikom montiranja nebi izgrebao delove. Sve dekle i sam blok mozes da farbas i u obicne boje (mislim na one za auta akrilne ili metalik. NPR metalik siva) Za cilindar uzmi sprej koji je otporan na temperaturu. ako jos nekako mogu da ti pomognem, slobodno mi se javi na mob. mozes ga naci GARAZA/SAM SVOJ MAISTOR/KLE PRE I POSLE. Ja sam farbar i rado cu ti pomoci
  11. Panter

    Pranje

    Pa nije lose ovakvo pranj u reci!!! Samo posle mokre gace!! ;D Verujte mi, isprobano!
  12. Pre dobrih par godina u Kanjizi sam video jednog preradjenog MZ iz Madjarske. Prvo u opste nisam prepoznao motor, lik je cak stavio mono amortizer pozadi i ceo motor je bio preradjen u endura. zao mi je sto vlasnika nisam upoznao zurio sam. Znaci samo dobra volja, malo rada i mozes da se resis i tih ruznih amortizera! Motor ti EXTRA izgleda. U nedostatku sredstava i ja razmisljam o preradi jednog MZ. Radio sam nekoliko motora, jedan moj rad mozes da vidis GARAZA/SAM SVOJ MAISTOR/KLE PRE I POSLE.Ja sam onaj u plavom.POZ!!!
  13. imas na pod fofumu Garaza, sam svoj maistor lepu restauraciju jedne KLEmentine! Pogledaj svidece ti se.
  14. Panter

    Kawasaki gpx 500

    Skoro sam imao susret sa jednim GPX 600, i pored toga sto je u krs stanju bio, slaba kompresija, razbijene plastike, mnogo mi se svideo kako se lako vozi! Cak sta vise i ja se razmisljam o jednpm takvom. Sta da te savetujem posebno sedi i probaj ga pa ako ti se svidi... Sa tehnicke strane nisam dovoljno potkovan za nesto vise. Cena, pa ako je u extra stanju, tu je. Moze neki evric manje. Poz i lagano sa gasom!
  15. covece, kako ti se deformisao motor od cistog vazduha!!!! ;D Brzo se vrati, vidis da mu ne odgovara klima!!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja