zlaya 238 Napisano Jun 28, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i vama, a i lepsim polovinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 28, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Jun 29, 2018 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis, i baš ste pozitivna ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 156 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast zemljaci.Odlično isplanirano,odlični motori i društvo,sve odlično izvoženo i kao šlag na tortu fenomenalno opisano da i mi malo uživamo.BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ajovano 10 Napisano Jun 29, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Arilje Motocikl: Honda XL 125V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopis! Veliki je podvig preći toliki put. Posebno mi se svidela detaljna statistika pre svega cene. Pošto sam početnik zanima me da li ste sve vreme bili u opremi i da li je bilo previše toplo u Grčkoj i Turskoj? Šta od opreme koristite? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 29, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala! Sve vreme u opremi. Jakne, pantalone, čizme, rukavice... Na ulasku u Antaliju u toj gužvi smo skidali rukavice i raskopčali jakne zbog vrućine. Nije bila prevelika vrućina sem u dolasku u Antaliju, u odlasku iz Antalije i od Kušadasija do Čanakala. Ali svakako je lakše po vrućini, nego po zimi, makar meni. Bolje znojav nego krvav, tako da oprema obavezno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jun 29, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свака част! Уживајући сам читао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MnoCro 71 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Vinkovci Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis.Jedan od najboljih koje sam procitao.Hvala vam sto ste pomogli meni,a vjerujem i mnogima,da barem na trenutke,u mislima,pobjegnemo iz stvarnosti zivota,poslova,kabina,guzvi,problema i citajuci prozivimo ovo vase putovanje.Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima još jednom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, odlično napisan, sa puno detalja i slika. Delimično sam bio upoznat preko [mention=23131]SALE_CA[/mention].Pomenuo si da ste Sale i ti bili na vezi korišćenjem kineske komunikacije. Koja je u pitanju i da li ste imali komunikaciju sa suvozačicama, iza? Koji je domet, je li upotrebljiva zbog buke kod brže vožnje i Race Ada izduva?Da li ste koristili kakvo putno ili neko drugo osiguranje?Na koliko vremena/kilometara ste pravili pauze za odmor?Jeste li imali kakvu kameru za kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacije su Lexin, porucene preko aliexpress-a. Moze da se poveze cetvoro ali istovremeno moze da komunicira dvoje - dakle vecinu puta smo obojica bili povezani sa suvozacima, prilikom ulaska u gradove prebacivali smo vezu na nas dvojicu. Komunikacije su verovatno najbolja stvar koju smo pazarili ove sezone. Odlicno se cuju do nekih 120-130/h, preko toga malo slabije ali i dalje moze da se komunicira. Ovo pricam utiske sa mog motora na kome je Race Ada izduv. Sto se tice dometa, nismo skroz isprobali ali Nikola i ja smo se na nekih kilometar razdaljine odlicno culi. Uzimali smo klasicno putno osiguranje koje hvala Bogu nismo koristili. Sto se tice pauza, uglavnom smo ih pravili na 100-120 km, nekih dana kada smo zurili i na 150 km. Moram da napomenem da smo udobnoscu Stroma i supruga i ja prezadovoljni i da smo opusteno mogli i oko 200 km bez pauze. Nosili smo Gopro Hero 5 kamericu koja je naizmenicno bila kod supruge i mene na kacigi. Kao sto sam i obecao, cim nadjem slobodnog vremena (nadam se ubrzo) okacicu i nekoliko svojih slika kao i utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! U pitanju su: http://s.aliexpress.com/bIjmi2Q7? Kupili smo dva para. Mogu da se povežu ukupno 6 komunikacija. Ukratko, Julijana i ja smo stalno povezani a Sale i Iva. Da bismo se Sale i ja čuli, moramo da prekinemo vezu sa suvozačem. Nisu konferencijske, ali su nama totalno odgovarale. Što se tiče buke, Julijana i ja se čujemo normalno i na 120-130 kmh. A sa Sašom sam bio na vezi samo na manjim brzinama i tada baš lepo čujem njega ali i prelepi zvuk Robertovog auspuha. Što se tiče putnog osiguranja, imali smo ali nismo koristili hvaka Bogu. Pauze smo pravili na 100-150km i to je bilo idealno. Neophodno nam je bilo bukvalno 5 min da se protegnu noge i to je to. Svakako da je sedište od Ivice učinilo da bude udobnije, ali mislim i da jeje Strom udobniji od TDMa zbog šireg sedišta. Od kamerica i mi i oni smo imali po GoPro Hero 5 i menjali ugao snimanja...crash bar, kaciga, kaciga suvozač i retrovizor. Video je u pripremi...biće u skorije vreme objavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim da je i Sale dao maltene identičan odgovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast mojim kumovima na avanturi, a kumu Nikoli na odlično dočaranom pustopisu. Posebno im se zahvaljujem sto su uz sve to uspeli da mi donesu suve smokve, alvu i cokoladu iz Turske Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 3, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ih kume, pa i ti bi nama doneo! Nego, vidi ti sledeće godine da budeš spreman pa i vi da idete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 12, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na više nego odličnom putopisu, taman po meri (i tekst i slike). Nadam se da ćete uspeti i sledeće godine da se organizujete i napravite sličnu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 12, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo! Evo konačno je gotova i montaža video snimka. Ceo put možete videti u nekih 20ak minuta klipa. Uživajte, pozdrav! 8 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu,video je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao dal cete pisati putopis i sada kad udjoh i videh da je vec gotov u dahu sam ga procitao.sta reci ,prelepo napisano ,slike su prave...mogu samo sa zamislim kako je uzivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 201 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, Lep video i super putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avukat 16 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji putopis koji sam do sada ovde procitala, toliko dobro pisano da na trenutke citalac ima osecaj da je i sam ucesnik Svaka cast svima vama i zelim vam jos puno tako uzbudljivih avantura, naravno i ovde prenetih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 13, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...