Jump to content

Moto Zajednica

ajovano

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ajovano

  • Rođendan Septembar 11

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Arilje
  • Interests
    elektronika, programiranje, radio-amaterizam, sport
  • Motocikl
    Honda XL 125V Varadero

Poslednji posetioci profila

438 profile views

ajovano's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Da li Ste mogli da pratite saobraćaj, što se tiče brzine obzirom da vozite 125cc?
  2. Položio za A1 kategoriju! Konačno, pošto se obuka baš odužila i skoro da mi prodje sezona. Još pre 2 meseca sam kupio motor (Honda XL125V Varadero), uradio servis, zamenio lanac, obe gume, pločice, a tek od danas mogu da ga vozim. Odoh da uzmem potvrdu i na svoju prvu vožnju! [emoji3] Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
  3. Sjane si predele odabrao. Pre svega Albanija o kojoj se i ne zna toliko. Ako te ne bude mrzelo da nam na kraju okvirno daš cenu celog putovanja. Jedva čekam nastavak!
  4. Svaka čast za putopis! Veliki je podvig preći toliki put. Posebno mi se svidela detaljna statistika pre svega cene. Pošto sam početnik zanima me da li ste sve vreme bili u opremi i da li je bilo previše toplo u Grčkoj i Turskoj? Šta od opreme koristite?
  5. Moja Honda XL125V Varadero. Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
  6. Evo i mene. Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
  7. Ako kazes da je Passat isao na seoski put znači da ti ideš kroz raskrsnicu gde imaš prvenstvo prolaza samim tim preticanje ti je dozveljeno. Preticanje ti nije dozvoljeno ukoliko je vozilo koje pretičes jasno izrazilo nameru da ce skrenuti ulevo (primako se levoj ivici trake, dao levi zmigavac...). Mogao bi da bude problem ko je pre. Da li si ti pre poceo sa preticanjem ili on sa skretanjem. Tu su svedoci ili kamera veoma vredni. Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
  8. ajovano

    YBR125

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2006. g. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Za sada 10 casova obuke. 3. Sta mi se dopada: Dopada mi se kompaknost. Odlican za grad. Upravljivost i masa od 108kg idealni za nas slabije. 4. Sta je moglo biti bolje: Pre svega sijalica treba jace da sija. Vozio sam nocnu voznju apsolutno nista ne vidim ni sa dugim svetlom. Jeste naked, ali zastita pre svega za kolena od vetra mora biti mnogo bolja. Zvuk motora je slabasan sto meni kao pocetniku ne odgovara, jer mi se vrlo cesto desava da ga ugasim, jer ne cujem. Na oko 40 km/h ima veliki uticaj vetar. 5. Moj utisak: Motor koji ide bez gasa za nas pocetnike je idealan. Motor nije los, ali daleko da je najbolji u svojoj klasi sa cenom koja je malo veca u odnosu na druge. Nauciti na njemu voznju i odmah prelaziti na nesto vece.
  9. Pozdrav svima, Zovem se Aleksa i zivim u Arilju. 2001. sam godiste i uskoro bi trebao da pocnem da vozim Hondu XL 125V Varadero.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja