rajmax63 148 Napisano Jun 16, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, Honda Integra 750 DCT ,Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Malo do Brčkog ,malo do BiH pa HR pa SRB . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 64 Napisano April 14 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekog da planira za crnu goru u maju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 213 Napisano April 15 (promenjeno) U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2025. at 15:16, sasa je napisao: ima li nekog da planira za crnu goru u maju? U maju ne, u junu sam planirao ovako nešto. Promenio April 15 član sst 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2822 Napisano April 28 Drug član, 1594 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedan savet. Planiram za prvomajske praznike sa porodicom u Skoplje. Obzirom da sam u samom Skoplju bio vise puta, ima li blizini nesto da vredi da se obidje? Izguglah i videh da je u blizina Matka i kanjon Treske, ako sam dobro procitao. Vidim ima restorana pa bih mozda i na neki rucak. Ako se na nalunimo cevapa kod Destana Ima li neko neku preporuku ako je bio u tom kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4490 Napisano April 28 Drug član, 368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna, onda je to @godovic Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 973 Napisano April 28 Zainteresovan, 403 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Matka ima restorana, ima i čamce kojima možeš kroz jezero do najdublje podvodne pećine na Balkanu, možda i Evropi? Skoplje možda vam bude zabavan i ZOO vrt sa Dino Parkom. Takodje možete do Milenijumskog Krsta, autom dokle može, pa zatim ima gondolu. 2 days in Skopje Preporuka za ručak ili večeru - Debar Maalo, Boemska ulica 1 i 2, i okolina. Oko najboljih kebapa možeš na REDDIT da nađeš preporuke. Mislim da je to Fontana - takođe u blizini ove dve ulice. Ako ste tu više dana - možete i do Ohrida i okolinu - stvarno je prelepo, ili možda Kruševo? Kao info - petak je radni dan u Makedoniji. Šaljem ti moj mobilni broj na poricu pa se javi slobodno za šta bude trebalo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2822 Napisano April 29 Drug član, 1594 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @godovic Hvala puno za informacije Obzirom da sam iz Niša, bicemo jedan dan. Nr mogu vise da rostiljam. Planiramo 01.05 ujutru da krenemo i uvece da se vratimo. Meni Skoplje blize od BG-a. Jedino mi to, da li ce nesto raditi za praznik. U najgorem slucani, bar cemo da setamo, i nadam se da ce bar neki restoran da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...