Bruno 68 2710 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dunav, uvek inspirativan. Trk do B. palanke na skelu. Kratak odmor na skeli, pa gas do Tekije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Glisiranje po kazanima do Trajanove table, Decebel Rex, semafora, manastira itd.. Kad god se vozim uz Dunav posmatrao sam glisiranje Dunavom. Nekako sam bio siguran da je dobar osecaj. E jeste. Napravite ga. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vecera u Poreckom zalivu (riblja corba i smudj) perfektni. Cena sitnica sve sa picem 1600 rsd. Nema slika. Sve smo pojeli. Nocenje u Donjem Milanovcu kod Jankovica. Jeste ga zaboravili? Curtea de Agres. Da taj Jankovic. Ima problem sa "parkinsom". Prodao prosle godine hostel u Rumuniji. Ali ostao veoma vredan, pomaze sinu u proizvodnji cveca i holtikulture. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lepenski vir. Jeste da platis 500 rsd po osobi, jeste da moras da kupis masku 60 rsd ali treba podrzati projekat jer je jedinstven na svetu. To su nasi preci. Licimo? Ne ali znam na koga lici. Te usne, nos, oci 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Tumane. Ostao mi neki stran osecaj uzasne komercijalizacije. Zeleo bi da apelujem na sve nas koji se trudimo da posetimo razne znamenitosti u nasoj lepoj Srbiji. Molim Vas da se svako pojedinacno potrudi da iza sebe ne ostavlja kao da mu je zadnje u zivotu. Ako vodimo racuna sad, danas, bice nam lepo sutra. Nije tesko biti fin. Uzasnut sam bio do ove godine ali Maja je katastrofa sto se tice zbrinjavanja smeca Ponesite svoje djubre sa sobom do prve kante, benzinske pumpe, prodavnice itd... Ne zapisavajte WC kao da zalivate travnjak. Hvala Vam 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 20, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stari Slankamen duz plaze, lepo za setnju i dosta restorancica i cardi. Ko voli da peca...pravi raj.Sent from my SM-G935F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7786 Napisano Septembar 20, 2020 Solo Rider, 3089 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Душа у носу бат ј.бига......идемо.На крају свратили да изивидимо "Шумски кућу" али се испоставило да је здање било прелепо али за време Тита.Постоје трагови који указују да је било прелепо али сада ко савлада катастрофалан пут може да попије кафу и сок у дебелој 'ладовини 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Septembar 21, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svraćao i ja prošle godine da vidim ovu šumsku kuću...Greota kako je sve u propadanju, posebno oni zanimljivi bungalovi u šumarku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ide vikend, ima li neko želju za vožnjom? Mada za subotu stoji neka kiša. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9663 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao zapeta puška ali javljaju kišu. Ako se prognoza promeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Ja sam kao zapeta puška ali javljaju kišu. Ako se prognoza promeni... Isto i sa mnom... Valjalo bi naći neku maršutu gde ima kafana na svakih 5 - 10 km, pa ako i krene da pada imamo dobar "zaklon" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 702 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Onda Ibarska,tu nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Dobar predlog. A tu je i nedelja, tada je bolja prognoza. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, 00vladan je napisao: Dobar predlog. A tu je i nedelja, tada je bolja prognoza. Stiže na 100/100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome što vidim danas kroz prozor a i po prognozi, celog vikenda će se kilaviti i na kraju možda i ne padne kao što nije ni danas. Ko će ga znati. Videću ujutru kako je, ako je neko i dalje za neka javi. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, vremenska prognoza (08:00) za dan 26.09.2020 By Windy, samo mogucnost kise je na pregle po rasporedu slika 10h, 12h, 14h, 16h: Ako nekom treba drustvo slobodno neka mi se obrati. Vozim bilo gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na ravno da svi mozete da vidite isto sto i ja ako pratite Windy as forecasted WWW.WINDY.COM Wind map and weather forecast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji nemogu da prate iz bilo kog razloga evo prognoze i za nedelju 27.09.2020 Nedelja je mnogo izvesnija za izbegavanje rizika a daje i dovoljno vremena da se vidimo na nekoj kratkoj ne forsiranoj voznji. Zamisli slucajnih 40-50 moto ljubitelja na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozah danas do Smedereva,u cilju da treniram na novoj mašini i da izbegnem kišu...Neizbežno je slikanje kod čuvene nam klupice,sa svakim motorom to radih više puta,nekada ispadnu wallpapers-i... Ali...ne mogu pronaći dobar ugao za dobru fotografiju... Zašto? Evo zašto...upropastiše mi jedno od omiljenih mesta za fotografisanje... Komentar suvišan! Ali evo dve sa tvrdjave u SD-u...da pokriju ovu gore... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pružio bih se danas relacijom BGD - LA - AR - TO - Rudnik - BGD sa poželjnom lokacijom da se otpauzira MOTOGP termin od 14-15h pod velikim ekranom, ako neko zna GDE! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Dexterr je napisao: Pružio bih se danas relacijom BGD - LA - AR - TO - Rudnik - BGD sa poželjnom lokacijom da se otpauzira MOTOGP termin od 14-15h pod velikim ekranom, ako neko zna GDE! U AR-u skoro u 90% kladionica će biti prenos GP-ja, čak i po kafićima... ne možeš pogrešiti, niz glavnu ulicu... verujem da to važi i za LA, TO pa i za Rudnik... nije loš onaj kafić u centru Rudnika... pa gde se zatekneš... ugostio bi te rado, ne mogu obećavati jer ću verovatno i ja neDJe bit'! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Septembar 27, 2020 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozah danas do Smedereva,u cilju da treniram na novoj mašini i da izbegnem kišu...Neizbežno je slikanje kod čuvene nam klupice,sa svakim motorom to radih više puta,nekada ispadnu wallpapers-i... Ali...ne mogu pronaći dobar ugao za dobru fotografiju... Zašto? Evo zašto...upropastiše mi jedno od omiljenih mesta za fotografisanje... Komentar suvišan! Ali evo dve sa tvrdjave u SD-u...da pokriju ovu gore... Да, клупица, свратих и ја пре неки дан...стока неваспитана и безобразна... Него, колико видим нема више огласа на клупи или је неко поцепао?Иначе, ја кретох од БГ ка СД, па ка клупици у Младеновцу с тим што овог пута скренух десно од клупице и избих код наплатне рампе Мали Пожаревац а одатле опет преко ка Раљи... Него, ту, од клупице десно кад кретох ка Шепшину, после пар стотина метара има једна брвнара викендица са два кратка реда винове лозе и пар воћкица али поглед, поглед одатле пуца, ух... Усликах на брзину, није нека фотка, не види се добро али само сам замишљао како ли је лепо уживати у погледу одатле, залазак сунца, излазак још више...ух!Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Septembar 27, 2020 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I pojedinacno se razlika pravi, ne cinjenjem (samo kukanjem) se nista ne postize... Izvadis kesu, snadjes se... Ocistis svoje omiljeno mesto za slikanje, vezes i ostavis za primer drugima. Sigurno ce se nekome upaliti "lampica" i krenuce tvojim putem. Odem na pecanje, balavim od besa dok skupljam limenke i papire, zakucao drvo kraj svog mesta (jezero Gruza) i na njega stavio crni dzak. Ubacuju ljudi, primetno je cistije. Izvinjavam se na off-u, dokle god smo pasivni i samo kudimo nema pomaka!!! 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Septembar 27, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja rano jutros kao krenuh negde, pređoh 2km i vratio se nazad. Iako prognoza kaže neće kiša, sa svih strana je izgledalo kao da će svakog momenta provala oblaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To samo ujutro, već posle 10h svuda je ''vedrija prognoza''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...