Bruno 68 2712 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A sad jagoda na torti.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I miris i okusSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E pa nemoze da prodje a da nisam mokar totalis. Od Panagije pa do Limenasa, cc 5 min voznje a nema gde da se sklonis, opra me kisa. Padala je 1 min. Kao kroz more da sam prosao.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko dobar predlog za današnju vožnju, i naravno koju mašinu odabrati?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Deki Katana i ja danas... Susret sa prijateljem. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je bilo moje, Vojislave. Dobro smo prosli sa vremenom, s obzirom da je prognoza bila sunce a pojavili se olujni oblaci. Pozdrav, Dejan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sutra bi se vozao malo do Tare, tačnije Kremne, nisam bio odavno... evo generalno "kao" neki plan mada sve je podložno promenama... shodno oblacima mada oni obično po podne kreću... društvo ne odbijam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Jul 4, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Taorska Vrela. Lepa priroda stvarno ali put iz pravca Valjeva očajan . Ne bih preporucio nikome jer posle manastira Lelić kreće makadam/kamenjar -blagi očaj . Put iz pravca Kosjerica je dosta bolji ,bar je asfalt ,doduše loš. I pred sam kraj ima mozda 3km tog makadama. Ukoliko je neko planirao ,da zna da preskoci pravac iz Valjeva jer ce bezveze da se maltretira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi dati lokaciju ove slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Jul 4, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Taorska Vrela tako se zove. Izmedju Valjeva i Kosjerica se nalazi mesto. Osmeh na slici je čista varka jer plačem u sebi .. što zbog sebe što zbog motora. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Kole26a1 je napisao: Taorska Vrela tako se zove. Izmedju Valjeva i Kosjerica se nalazi mesto. Osmeh na slici je čista varka jer plačem u sebi .. što zbog sebe što zbog motora. Nisi valjda išao od strane Valjeva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da je raspoložen za sutra iz Beograda ka Loznici jedan krug? Ili neki susret usput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za vožnju. Nego treba videti vremensku prognozu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam je video, "male" su šanse za kišu. Saputnica i ja imamo u planu da nešto ranije krenemo iz Beograda, pa u Loznici i okolini provesti nešto malo više vremena... Riblja čorba, i tako te egzibicije  Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar plan. Koliko rano bi ste krenuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa nas ne ograničava, ali računali smo oko 08h da napravimo start. Ako postoji još zainteresovanih naravno uz dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se uklopim sa vremenom javljam se u toku večeri. U svakom slučaju ovo je tema za te brzopotezne vožnje i uvek bude zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6262 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kole26a1 said: Taorska Vrela tako se zove. Izmedju Valjeva i Kosjerica se nalazi mesto. Osmeh na slici je čista varka jer plačem u sebi .. što zbog sebe što zbog motora. Padale su kise, pa se vodostaj povecao. Time i Taorska lepota. Inace na vrelima je nekada bilo 11 vodenica. Protok je bio dosta veci, jer je ispod krecnjacke stene nekih 300m uzvodno, izbijalo jako krasko vrelo. Medjutim gospoda iz Kosjerica, posto su zagadila lokalne izvore su kaptirala Taorsko vrelo i sprovelo ga do Kosjerskog vodovoda. Od tada je vode premalo i u letnjem , jesenjem periodu izgleda jadno. Vodenice su se urusile.... Retke su i slike kako je nekada to izgledalo, ja ne nadjoh ni jednu iz perioda pre vodovoda. Kao i Divcibarsko jezero sto je nestalo. Covek gluposcu pohlepom zacas unisti nesto sto je samo majka priroda mogla da napravi. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko raspoložen za vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Da li je neko raspoložen za vožnju? Kuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Već je popodne... Nešto u krugu od 150 km, manje-više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bajker71 je napisao: Već je popodne... Nešto u krugu od 150 km, manje-više. Divčibare, pa da onda okrenemo nekuda nazad za BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10564 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Može, što se mene tiče. Nisam skoro išao pa ne znam kakav je asfalt? Limitiran sam po lošoj podlozi sa ovim motociklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo pristojan. Za koliko možeš da budeš na OMV pumpi na ibarskoj na Vidikovcu, preko puta Lidla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Alo motorističko-bajkerska družino... idem sutra sa family da lunjamo malo oko Golupca i dalje pa bih molio preporuku za neki restoran, po mogućstvu da ima ribe...može i do D.Milanovca...ako neko zna neka javne ovde... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...