3OPAH 1268 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @stavro pogledao sam malo tvoj sajt! impresivno, radoznao sam: mozes li nam reci jesi li profesionalac ili "napredni" korisnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Avgust 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim a sto bi moj deran rekao, on je napredni profesionalac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 28, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlične radove ima... oduševljen sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stavro 31 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2018 at 9:41 AM, 3OPAH said: @stavro pogledao sam malo tvoj sajt! impresivno, radoznao sam: mozes li nam reci jesi li profesionalac ili "napredni" korisnik? pa primaran izvor prihoda mi je od foto/video sljake, pa bi morao reci ovo prvo hvala ekipa sto se tice stakla, ima ga svaki mavic air cini mi se, kao zastitno staklo. neki filteri se navlace preko njega, neki se navrcu umesto njega koliko sam skontao po filterima koji mogu da se pazare po netu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Septembar 10, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan https://trendy.rs/dji-dron-mavic-2-sve-sto-ste-zeleli-da-znate-o-ovom-novom-dronu-velikih-mogucnosti/ Ludilo u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 12, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lijepo ali, veći od originalnog Mavica koji je meni već i u onim dimenzijama bio prevelik... Dakle, ništa za mene... Ostajem pri Air modelu... Ako se počnem profesionalno baviti ovom pričom, ok... do tada ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Septembar 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako + cena kao za 2 Air-a... Neka hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi onako uprosteno objasni cemu sluze ti filteri i kakvih sve ima tipova ? Hvala unapred ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Septembar 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uprosteno receno ND filteri su ti suncane naocare za kamere tj objektive Sto veci broj - tamnije naocare. ND4 tek malo tamne, ND32 mrkla noc... Stavljanjem ND filtera, smanjujes ekpoziciju tj shutter speed i dobijas filmskije, "smooth" kadrove... To je za one korisnike koji teze da im shutter speed bude duplo veci od frame rate-a. Dakle ako snimas u 25 frejmova treba teziti da ti shutter speed bude 50 a ako je jako sunce kamera ti daje 1200 recimo.... E tu nastupaju ND filteri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Super, objasnjeno dovoljno prosto da cak i ja neuk za fotografiju mogu da shvatim Hvala puno ! Kopka me da kupim neki ozbiljniji dron (mada ih nikad osim u masti nisam vozio-tamo ni jedan nisam slupao ) koji bi mi sluzio uglavnom da snimam putovanja motorima mog sina i mene (ono follow me mod itd), svidja mi se DJI MAVIC, ali dok naucim da letim a da ga ne olupam, pa zakonska regulativa kod nas i u inostranstvu... Pomislio sam da kupim nekog manjeg kineza za probu, ali mislim da su ti manji mnogo nervozniji i da ce me samo naplasiti i odbiti od kupovine Mavic-a ili neceg slicnog. Kao kad kocis punom snagom kocnicama sa ili bez ABS-a Zao mi samo sto ne moze da se nakaci GoPro5, koje vec imam, racunam da bi dron bio za toliko jeftiniji. Eee, da, jos jedno pitanje: da li (i koliku) ti dronovi imaju nosivost za dodatni teret? Tipa, mogu li privezati nekako na dron dodatnu bateriju i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Septembar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta se odnosi smajli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Septembar 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, LuckyVladano je napisao: Tipa, mogu li privezati nekako na dron dodatnu bateriju i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se tema... Imam u planu da naucim lepo da letim i da polozim za pilota drona. Cini mi se da je sve popularnije snimanje dronom i da moze da se uzme neka dodatna kinta. Jel imao neko neprijatna iskustva sa zakonom,mislim na teritoriju grada Beograda? U kom programu editujete materijal?Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 10, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar u Srbiji postoji nešto kao zvanična obuka za pilote dronova? Ako da onda skidam kapu, napredna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoji. Jesmo Srbija ali nismo dno dna...jos uvek... Direktorat za civilno vazduhoplovstvo izdaje licence za pilote bespilotnih letelica. Ja cu se prijaviti,polaze se samo teorija a letenje sam vezbas. Ima sad tamo podela po nemeni itd... takodje svaki let bi trebalo da se prijavi a nabavljaju ili su nabavili neke sprave za obaranje...tako da odatle proizilazi moje pitanje iskusnijim kolegama kako je to u praksi? Znam da kod Usca lete likovi sa malim dronovima za trke,bio sam jednom sa njima...e to treba videti uzivo.... Dole u prilogu imate link gde mozete pogledati sve propise vezano za dronove. Ni ja nisam jos detaljno proucio. http://cad.gov.rs/lat/strana/20171/bespilotni-vazduhoplovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 11, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao mlađi sam sa tim malim dronovima letio freestyle... trkanje mi se nikada nije sviđalo... Evo jedan klipić... https://youtu.be/uR3xNDiriv0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 13, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti los snimak, ali na onom drugom snimku Mavic Air si isek'o samo tako krivinu (na 0:28)... sva sreca pa polako vozio onaj u Miniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo povoljno ? https://www.ebay.com/itm/UK-Wide-Angle-Lens-Camera-Quadcopter-RC-2-4GHz-Drone-WiFi-FPV-Helicopter-Hover/253761334683?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3Dc79b710ee1de4fb7a66f93e3226e609f%26pid%3D100033%26rk%3D5%26rkt%3D8%26mehot%3Dpp%26sd%3D112510061680%26itm%3D253761334683&_trksid=p2045573.c100033.m2042 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Wow...ove male spravice su bas super za razonodu. Bas mi dodje da nabavim jednu,stvarno kul hobi Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvenac Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 3, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9... Poigraj se malo sa gainovina... Ako staviš da su ti palice manje osjetljive na početku a više na kraju plus snimaš u stvarnom pro modu onda neće biti ovih sitnih trzaja u toku videa... @alexanto jel'ti se ikada desilo ovo? Disconnected... a metar od daljinca... Naravno da je se vratio i sletio na take of point ali svejedno... smješna situacija... Moraću sve da update-ujem opet... može biti do toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Hvala na savetu. Tek ucim da letim tecno i da se to ne primecuje na snimcima. Konkretno ovaj video je sniman u relativno skucenom prostoru za dron i plasio sam se da ne uletim u granje pa to dosta odvlaci paznju.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Novembar 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije na metar od daljinca ali mi se desava da je dosta blizu a diskonektuje se ili "kuka" kakao mu je slaba veza... To bas ide na zivce ponekad. Valjda ce srediti sa nekim apdejtom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 4, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je bio jedini downside ove verzije... Bojao sam se da će to da mi ide na živce i pogodi šta, bio sam u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...