dvlns 13549 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, lalajko said: Koja je zvanicna uloga Uccija u Zabarevom timu? Osim najbolji prijatelj tu je i da poturi obraz kad Fenati samara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apropos 99, uzmem ja, kad sam bio klinac, umesto novih sanki neku kantu od mleka u kesama, i budem zadnji svaki put na Velikom brdu, u našem sankaškom kupu... Tako nekako i naša mucena Lora... Eto, ispunih navijačku dužnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Čmarkez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, severian said: Apropos 99, uzmem ja, kad sam bio klinac, umesto novih sanki neku kantu od mleka u kesama, i budem zadnji svaki put na Velikom brdu, u našem sankaškom kupu... Tako nekako i naša mucena Lora... Eto, ispunih navijačku dužnost. Ma to je ok ako neki italijanski magrac tu istu kantu ne spusti brze ili ne daj boze australijski uzme stariju kantu pa i on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pssst... Nemoj nikom da kažeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Zar se Rosi toliko plasi Markeza da nije smeo sam da mu kaze da nece da se rukuje vec morao da posalje Ucija? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, to crank, preuzimaj trolovanje, dovla i ja odradili smenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, severian said: Ajde, to crank, preuzimaj trolovanje, dovla i ja odradili smenu U pravu si mi smo do 22h trebali radili smo prekovremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Čovek se odjavio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne trenutak sam pomislio da Pedro može, čak ga i upisao na kladži, ali sad kad razmišljam... da ga nije Zare izgurao, izgurao bi ga neko drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 8, 2018 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Fredi said: Markez jeste bio suvise agresivan, ali nije bilo namere, Rosi je trebao da prihvati izvinjenje. 1 hour ago, severian said: Apsolutno. Pogotovo što je kukao onomad kada stoner nije prihvatio njegovo. Zasto da prihvati? Njegovo izvinjenje vredi samo do sledece trke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Dorna napravila odlicnu Spansku seriju, prebacice MotoGp na PINK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Mare90 said: Dorna napravila odlicnu Spansku seriju, prebacice MotoGp na PINK Mare spanska serija pocela jos onomad pa se cekalo da Salom pogine da bi se ovi "pomirili". Zapravo problem je nastao kada je produkcija italijansku seriju prodala spancima pa se nije znalo koji su koji jer isto pricaju engleski a resili su se kengura jer ga je bilo lako provaliti. Ja mislim da je lorenco markezov tata i rosijeva cerka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, opet pitanje: a sta je tu Uccio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto sto i Hulio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Argentina MotoGP: Espargaro: Petrucci hit me harder than Marquez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga, otkricemo u daljem zapletu. Ucio je izgleda Rosijeva devojka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da bi Lorenco zeleo da je i njega neko udario, ali je bio suvise spor... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan https://www.gpone.com/it/2018/04/08/motogp/jarvis-valentino-ha-paura-di-correre-con-marquez.html Kazu Rosi se plasi da vozi sa Marquezom na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 8, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Sprdnja od trke. Baš sam razočaran. Prvo su Milera teško oštetili a posle i sve ostale (osim Markeza) i to sve pre starta. I nije dovoljna kazna Markezu 30 sekundi. Ko će da vrati upropašćenu trku i Espargaru i Rosiju? Takođe, jako je ružno što je direkcija trke reagovala tek kada je oborio Rosija jer je potpuno istu stvar uradio i Espargaru, samo je ovaj ostao na točkovima.. Time se direktno popišala na Espargara i otvoreno mu pokazala da je nebitan lik. Po meni bi jedina ispravna kazna bila i ona koja bi mu, osim oduzimanja bodova sa ove, oduzela i ranije stečene bodove ili ga stavila u hendikepirani položaj na sledećoj trci. Jednostavno, mora mu se staviti do znanja da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Ovako, on je već imao izgubljenu trku pa ako prođe - prođe. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobice MM bar dva negativna garant sto uz njegov temperament i s obzirom da ima jos 17 trka lako moze da odluci prvaka na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Dexterr said: Čovek se odjavio... Nisam mogao da zaspim, morao sam da se vratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mi kaži.. Odoh ja da spavam, sutra se vozi Peščara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 8, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I da, zaboravih... Svaka čast vodećoj četvorki. Trkali su se odlično. Takođe i Pasiniju za pobedu u moto2, Oliverira je čak možda bio i brži ali se Pasini majstorski branio. p.s. Voditeljka na SK je blago rečeno nesnosna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O čemu pričate, kakvi negativni poeni? To su odavno ukinuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...