hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, brdy said: Ko moze 99 da voli, od kako se pojavio mi je iso na onu stvar. Ima tu neku facu koju nikako ne mogu da svarim, slicnu ima i markez ali podnosljiviju. Plus uz to je peder. Svi se secamo kad je odgurnuo onu devojku sa kisobranom Al dobro i rossi je opicio neku debelu u paddocku xD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nebesima na ovakvom finišu i četvercu bez kormilara. Ostalo je istorija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 8, 2018 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi Milera najvise.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4347 Napisano April 8, 2018 Svrati cesto, 3515 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, lalajko je napisao: 28 korisnika prati temu Ja nabroja preko 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino Milera mi i zao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 8, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Smejurija od samog početka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma 4. na takvom pramacu, puna šaka brade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. Od 14h sedim ispred TV i nije mi dosta. Sad bih odgledo jednu istorijsku s kraja 80ih da se doradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, to crank said: Pa bila je bela zasrava i rekli su kiša. A gledao sam sve od warm up-a. Pa cisto bela je da mogu da menjaju motore nije za kisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Fredi je napisao: Ja nabroja preko 40. Bogu hvala, ponekad zalicimo i na moto forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, dvlns said: Pa cisto bela je da mogu da menjaju motore nije za kisu Da. To su irekli. Počela kiša i preimenovali trku u flag to flag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 8, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, to crank je napisao: Jbt. Od 14h sedim ispred TV i nije mi dosta. Sad bih odgledo jednu istorijsku s kraja 80ih da se doradim. Kud nisi bliže da ponesem koje pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je to sto pojedinci tako neobjektivno gledaju na sve. Ovo obaranje Rossija je ponistilo trku za 2 vozaca. Ni MM ni VR nisu uzeli poene. Sav taj trud i "pisanje" kao sto neko rece ode uzalud i opet tenzije izmedju dede i malog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, severian said: Ma 4. na takvom pramacu, puna šaka brade. Ma jeste ali realno trebao je da ima prednost zamene motora ili da svi startuju is pita. Proglasili su wet race i cao. Ovaj se kockao sam trebao je da ima vecu prednost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Milky said: Zao mi Milera najvise.... Trebalo je svi sem njega da dobiju ride through ili 20 sec. dodatnog vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, to crank said: Da. To su irekli. Počela kiša i preimenovali trku u flag to flag. Jasno. Mislio sam da su rekli da je kisa. Nisam gledao pa ne znam. Gledam na SK da nesto mogu da naucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan MM je na samom početku ponizio i poništio sve ostale. Miler je oštećen do koske, a Rossi je realno spašen obaranjem, nažalost 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Momentum said: Najgore je to sto pojedinci tako neobjektivno gledaju na sve. Ovo obaranje Rossija je ponistilo trku za 2 vozaca. Ni MM ni VR nisu uzeli poene. Sav taj trud i "pisanje" kao sto neko rece ode uzalud i opet tenzije izmedju dede i malog. Sa' ću se rasplačem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Dexterr je napisao: MM je na samom početku ponizio i poništio sve ostale. Miler je oštećen do koske, a Rossi je realno spašen obaranjem, nažalost Od cega je to Rossi spasen? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Laku noć drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Dexterr said: MM je na samom početku ponizio i poništio sve ostale. Miler je oštećen do koske, a Rossi je realno spašen obaranjem, nažalost MM je dosao u petak preterano nadobudan i nalozen i to pokazivao do poslednje krivine. Jeste dominirao u treninzima ali bezobrazan je od petka za medalju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sramota svakako za ostale vozace , narocito za ove fabrike gde ih je sa 19. mesta!!! oflekao , s tim da je morao toliko njih da pretekne dok ih nije sustigao... Zasluzena kazna, ali eto kao fan Rosija, moram reci svaka cast na voznji. Ne vidim ko ga moze skinuti i ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, pogledajte temu, eksplozija, i posle kažu cirkus se ne isplati... Radi dorna kao singerica... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma MM je mogao ovako da ih stize samo u ovako glupoj trci gde je bilo tri grupe i ogroman prostor izmedju a on je u svakoj grupi po nekog odvalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...