Zoxxx 4 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve clanove. Konacno i ja da se pridruzim ovom forumu. Nadam se da nisam pogresio mesto gde se otvara ovakva tema, ako jesam, ne zamerite. Pre nekoliko dana sam se i ja konacno ponovio sa mojim odabirom motora Honda Forza 350 2023 i presavsi nekih 150km (kisa ne dozvoljava vise :-/) i vise sam nego odusevljen motorom. Za sada ispunjava i mnogo vise nego sto sam ocekivao. Jedina stvar koja me za sada bas jako nervira je to sto ne mogu da povezem tel sa motorom. U ovlascenom servisu su mi objasnili da mi mogu resiti povezivanje sa android telefonom (neka krekovana verzija), ali da nemaju opciju za IOS. Mene konkretno zanima da li je neko uspeo da resi ovu situaciju??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4004 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Pelep skuter, moj prvi pik bio... Koliko si visok? Što se tiče RoadSync-a, za Androd se regularno skine app samo se promeni tržište u telefonu pa se pojavi u Play store, ili sa ovog linka: Download Honda RoadSync(com.honda.ms.dm.sab)23.02.a free APK - Android Games_APKsHub WWW.APKSHUB.COM Download Honda RoadSync(com.honda.ms.dm.sab)23.02.a free APK - Android Games_APKsHub APKShub Piši utiske kad god stigneš! Promenio Maj 15, 2023 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx 4 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Sto se visine tice... 183 cm sam visok i imam utisak da bi ga mogli voziti i ljudi od 2m jer ima jos fore ispred kolena. Prikljucio sam se forumu da bi bio u toku i kako bi razmenjivali iskustva. Svakako cu s vremena na vreme prenositi utiske. sto se tice povezivanja u servisu su mi reklai da na hondinom sajtu ima aplikacija da se skine, ali je generalno problem sto SRB-ja nije na listi dostupnih zemalja pa ne moze da se koristi +381 vec da nekako treba promenuti zemlju, a ja bas i nisam siguran da bi ja to znao izmeniti i podesiti. Nigde na NET-u nisam uspeo naci neki video kako se to podesava pa sam se ponadao da neko ovde vec ima iskustva oko toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Forza 300 update: -Promenio gume,michelin city grip 2,motor jako sigurniji i jako lepse pada u krivine,isto levo desno da se volan okrece kad odpustis toga nema vise! Svako ko ima taj problem znaci promenite gume! -Zvuk koji cujem sto dolazi od zadnjeg tocka je po majstoru kocnica odnosno klesta,kaze tu ima neki feder unutra i to radi taj zvuk koji cujem samo kad dajem gas,mehanicki ispravno nema sta da se popravi a zvuk bice tu...e sad ako neko nesto zna vise...rado bih uklonio taj zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano Jun 14, 2023 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 5. 2023. at 21:55, BalkanBiker je napisao: Forza 300 update: -Promenio gume,michelin city grip 2,motor jako sigurniji i jako lepse pada u krivine,isto levo desno da se volan okrece kad odpustis toga nema vise! Svako ko ima taj problem znaci promenite gume! -Zvuk koji cujem sto dolazi od zadnjeg tocka je po majstoru kocnica odnosno klesta,kaze tu ima neki feder unutra i to radi taj zvuk koji cujem samo kad dajem gas,mehanicki ispravno nema sta da se popravi a zvuk bice tu...e sad ako neko nesto zna vise...rado bih uklonio taj zvuk Update : Novi Video https://youtu.be/dLVehzLDlwU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolakv 1 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 9. 2020. at 8:48, umpahpah je napisao: I j mislim da je ovo tacno. Xmax je skuplji ,ali ne i bolji. S druge strane, skuter od 10,12 god. ne moze biti bolji od novog. Probao sam par SW400 i odlucio se za novu Forzu. Gde sve nisam bio ovog leta s njom. Dobra je to sprava. Kako se ponaša u vožnji sa 2 osobe? Da li ima snage za otvoren put? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, ukapirali smo, našao si devojku 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 15, 2023 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo temu U Grčkoj pre desetek dana 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.. Kako idete...autoputem ili neka alternativa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 18, 2023 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom autoputem, ali kad se ukaže prilika rado obilazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koji tempo drzis? Kako se ponasa skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nedefinisanu situaciju apropo a.puta na skuter/motoru. Imam osećaj da mi je 120-130 km/h u kolima brže nego na skuteru. Skuter i motor tek na 150-160 km/h mi bude ono kao "to je to sad". Jel to zbog visine,položaja sedenja ili ja imam neki problem?Mislim ne laže cajger na motoru toliko.Jel vi imate taj trip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svi moto cajgeri lažu, manje ili više. Uporedi šta ti piše na GPS aplikaciji, na telefonu\navigaciji u vožnji, pa će to biti realnija brojka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati i gps-u, kod mene je čudna situacija. Što brže idem više se slaže cajger i gps, onaj na google maps. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prestigao si satelit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ako satelit vozi biciklo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji se pitaju oko RoadSync aplikacije za iOS, postoji na App Store, samo mora da se prebaci region na UK i koristi UK VPN pri prvoj registraciji na app, posle radi super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx 4 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi se mogli cuti tel u vezi aplikacije za IOS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Loshmi82 said: Koji tempo drzis? Kako se ponasa skuter? 110 - 120 je najlepša putna brzina. Svi cajgeri lazu, tako da ne obraćam pažnju na brzinu, više na rpm. Skuter je kao tenk udvoje na putu. Neverovatno stabilan. Onaj dodatak na viziru je zlata vredan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, umpahpah je napisao: 110 - 120 je najlepša putna brzina. Svi cajgeri lazu, tako da ne obraćam pažnju na brzinu, više na rpm. Skuter je kao tenk udvoje na putu. Neverovatno stabilan. Onaj dodatak na viziru je zlata vredan. U kojoj poziciji vam je vizir na autoputu/brzini nad 100kmh ? Kad je visoko na toj brzini ili duva vetar,osecam kao da me gura,nesigurno,kad spustim onda je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 19, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, umpahpah je napisao: 110 - 120 je najlepša putna brzina. Svi cajgeri lazu, tako da ne obraćam pažnju na brzinu, više na rpm. Skuter je kao tenk udvoje na putu. Neverovatno stabilan. Onaj dodatak na viziru je zlata vredan. Da...puna kapa... Na koliko se vrti na pri toj brzini? Ma povisen vizir zlata vredi...bio u komadu ili u vidu nastavka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je podignut na max. I nema bufferinga. Jer taj nastavak eliminiše to. Na toj brzini se vrti oko 7 do 7500 rpm, što je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Avgust 2, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da vam priblizim malo tehnikalije, zbivanje i cudesa.... stara 300-ka sa predjenih levo prozorce skinuti, trebace 14 duboka tankozidna dobra filtro los idemo na prenos uhhh dios mio uljce na diferencijal lose mož pakovati muljavo lose antifriz (mala maca zamena u odnosu na novi model) desna strana prelivni sud ispust kod pumpe odzracivanje ispod sica dobri standardna procedura na pomisao propada prednjica nije ni cudo...ka voda nece vise prednje plocice nosi ka stari model NC (duze) pre 2016 ovakve (plave, desne su od novog modela) ende sad idemo na novi model 300-ke (2019) Seo porbao.... sve je ok sem sto uzasno trese prednji kraj na kocenju, poluga poprilicno pulsira. Po povrtaku pitah vlasnika sta se desilo sa prednjom kocnicom, gde, kako je dobio defekt? Kaze vlasnik da je nov kupljen u Stojanovu i da je tako od provog dana nakon kupovine. Zalio se ali nista od toga.... treba vremena da nalegne. Rekoh, ovde se nesto desilo..... neverovatno koliko trese posto putuje cesto sa lepsom polovinom prelazimo na sinter odgovaraja od NC 2016+ osovina dobra, lezajevi dobri Odo porbati, neizdrz je jaci.... sve Ok, nema tresenja u voznji nakon kocenja. Sto dalje znaci da je disk pretrpeo stetu al niko ne zna kad i kakvu. zagledah u krug Necu gresiti dusu, deluje mi da je ovde nesto precutano pri prodaji .... prosao brzi voz idemo dalje f. v. f. u. svecka kais... nema potrebe bacati pare za oem kad je svakako mitsuboshi klizaci rolne dok je vruc ide ispustanje + klema labava aku odlican kao i punjenje rasklapanje ovi strafi mi trebaju ne bi li kada izišla vani ecu i regler su vam desno ako neko pita ovo mi treba, prilaz ostalome oznaka svecke kumuje dobro gazenje u visokim rpm ili bocno polaganje mastnjikavo odmastiti, prebrisati, udenuti sve jasno paziti na duzinu, nisi isti lezaj dobar sredjeno sve to prljavo zavrsi zato treba drzati .... ende ovo vec ne valja, vozi se do panja bolje preci na vise ks nego muciti sebe i makinu i ovde je ulje dif. lose uz nov disk i plocice ide... nova tecnost za posadi mora se cunak skinuti kako bi se nipli prislo kad smo vec kod cunka valja udenuti srafce i podlosku e sad nastaje prava patnja hladnjak je odma ispred termo grupe posuda desno ka i kod starog i ovo je isto ka i kod starog na hladnjaku desno dole imate takodjer ispust Ni sanjao nisam koliko je zajebano izbaciti sav antifriz, isprati sistem, udenuti novi, odzraciti.... zapravo prvi put vidim ovakvo resenje odzracivanja....mali kosooki se debelo nadrogirao. Ako neko bude imao muku oko zamene nek vice, napisacu detaljnije. Samde da znate ako nije dobro...upalice ECU lampu. makina spakovana, gotova, probana, sve Ok stari delovi pod sic spakovani i toj bi bilo toj Ugljesina 350-ca onomad dobi novo ulje i cekamo impresije primetih da se dosta sabija... nije sjajno, opravice se Toliko od mene 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce takvo stanje kaisa, filtera vazduha i viljuski na 7000km? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Avgust 3, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bi ti pametno mogao reći. Ciklus grejanja/hladjenja, napinjanje gasa i godine utiču na stanje kaiša. Konkretno kais sa slike izgleda zdravo sve dok ga ne skines, izvrnes i stisnes. Ondak vidis da je mator, krt, truo, pucanje je neminovno. F. vazduha ako usisava po prasnjavom putu za 3K moze biti za zamenu, 7 je ihaa mnogo. Amorti malo kupe od spolja, više iznutra od gvozdja. Sve je to nebitno kad se radi na vreme. Video si moj NC, brdo radnih sati skrkano u njega mimo para....sad ga upali i ugasi gde hoces i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...