Skittles 6972 Napisano Mart 28 Nemanja Stojanović, 1877 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Odštampaću ti ja nosač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 598 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlicitih kvaliteta ali uglavnom je mekana onako.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 92 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zalepio izolir trakom na prednju viljušku. Drži, ali ne vozim po kiši. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11132 Napisano Mart 29 Drug član, 3451 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Obična kuhinjska providna folija, u dva, tri sloja ( u krug) preko nalepnice. Drži perfektno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eagle1 0 Napisano Petak u 15:49 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikle ne piše „na vidnom mestu“ , da li može da se lepi ispod donje plastike repa (iznad držača tablice/ispod suvozačevog seditša) ili bolje na neku plastiku pa tu plastiku pričvrstiti na vile i kako? Piše „ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje“ Promenio Petak u 15:50 član Eagle1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10893 Napisano Petak u 16:24 Ne silazi, 2858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Eagle1 je napisao: Za motocikle ne piše „na vidnom mestu“ , da li može da se lepi ispod donje plastike repa (iznad držača tablice/ispod suvozačevog seditša) ili bolje na neku plastiku pa tu plastiku pričvrstiti na vile i kako? Piše „ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje“ Evo ti ideje .. ja sam na plocicu. Plocica je sa donje strane u L profilu i voda joj ne moze nista... Imas na KP kucaj "nosac registracione nalepnice" i izaci ce ti plastika...meni se ne svidja jer je na vezice , i ako gledamo sta bi bilo kad bi bilo , lako moze neko da je secne ... Ovde ipak kao treba neki alat da se skine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3353 Napisano Petak u 16:48 Drug član, 1454 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ja je zveknuo sad na vizir i opet me baš briga gde je, ni ne vidim je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10297 Napisano Petak u 19:57 Ne silazi, 4057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, vasa.93 said: Ja je zveknuo sad na vizir i opet me baš briga gde je, ni ne vidim je. Pa tačno bi te udavio sad 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3353 Napisano pre 11 sati Drug član, 1454 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, šta ću, meni je bitno smo da se kotrlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2653 Napisano pre 10 sati Drug član, 1790 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Isto na vizir. Skoro me marsovac u gradu smarao zasto nalepnica nije na viziru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 737 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine sam vozio sa nalepnicom ispod sedista ili bez nje jer sam je izgubio. A sve zbog mog izmisljanja kako cu i gde najbolje da je zalepim. Prvi put sam je ostetio odmah prilikom lepljenja pa ju tako zguzvanu ubacio ispod sedista a drugi put kupim lepo onaj nosac sa vezicama i zalepim ali je bio toliko los da se na suncu sav iskrivio a nalepnica se odlepila sa njega negde na putu pa sam do sledece registracije vozio bez nalepnice. Na sledecoj zalepim na ravni deo prednjeg blatobrana i ne mislim vise na to.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10297 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 4057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2679 Napisano pre 8 sati Drug član, 420 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nervira me bilo gde na motoru, al kad mora mora. Isto mi je na viziru. Lakse mi je i njega polirati nego da sjebem farbu ili hrom negde. A od tih vezica posle izgrebane vile, prc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 57 Napisano pre 8 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR600RR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je zalepio ispod sedista, ruzna mi je na svim drugim mestima. Ako im je bas stalo do kazne, neka pisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10893 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 9. 2026. at 21:57, Andrej_Hotstepper je napisao: Pa tačno bi te udavio sad Bukvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4951 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 1459 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Samo pragmatično 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3353 Napisano pre 1 sat Drug član, 1454 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uvek vraćam na ono uputstvo: Tako sam i lepio uvek, i čuvao uputstvo za slučaj da me maju. Al’ što reče čovek gore - ako im se piše, nek pišu. A sad je ovo ispalo brzopleto. Za kasko osiguranje sam dobio link do web aplikacije gde je trebalo da slikam motor, i trajanje linka je vremenski ograničeno 30 min. I sad…uopšte me nisu pripremili da mi kažu šta sve treba da spremim. Naravno, nalepnicu nisam bio ni zalepio još, kad sam došao do tog koraka sam sam rekao “oh fuck”. Dok sam se setio gde je i to, vreme je prolazilo, i onda sam samo na brzinu našao mesto i završio sa tim. Onda je usledio korak da slika oba ključa, a drugi mi je bio na sasvim drugoj lokaciji, pa sam slikao samo jedan i tako… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...