mick 3096 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mradomir je napisao: Gledaj da ne ideš sam. TRK je težak oko 230 kg i ako se zaglavi teško ćeš ga sam iščupati. I sa manjim motorima se tamo obično ide u društvu. Naravno...težina je prilična, zato me i zanimaju lakše rute. Za sad će biti dva TRK-a naravno a i ostali su dobrodošli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...težina je prilična, zato me i zanimaju lakše rute. Za sad će biti dva TRK-a naravno a i ostali su dobrodošli Hrabro ili ludo sa tim motorom u peščaru...Mislim i na gume i motor i iskustvo...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...težina je prilična, zato me i zanimaju lakše rute. Za sad će biti dva TRK-a naravno a i ostali su dobrodošli Javite kad budete isli, ja sam zainteresovan.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5007 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi bre amateri...ja tracerom na vr cuke deliblatske odoooo. Jedva zivu glavu izvukoh ahahahahaha. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vidakn je napisao: Hrabro ili ludo sa tim motorom u peščaru... Mislim i na gume i motor i iskustvo... Kad onaj ludak iz Italije, Zero HighWays može još uvek da vozi skoro pa 100% off mogu i ja malu Deliblatsku Mislim da Metzeler Tourance mogu da izdrže malo lakog off-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Januar 2, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok je pesak mokar, obodnim putevima može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kad onaj ludak iz Italije, Zero HighWays može još uvek da vozi skoro pa 100% off mogu i ja malu Deliblatsku Mislim da Metzeler Tourance mogu da izdrže malo lakog off-a. Paaa, jbg... Džaba da te odgovaram, moraš da probaš.Ali nikako sam nemoj da ideš.Povedi nekog sivonju sa sobom, da je jak da može da ti pomogne kad se zaglaviš ili preturiš motor.Čuvaj noge! Ako krene da pada motor, puštaj, ne opiri se, sklanjaj noge.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pesak grrrrr, ma jedino na plaži. Planiram uskoro da odem tamo na dva dana. Da zavolim pesak još više i da se skrljam u šikaru pored staze još koji put. Promenio Maj 21, 2022 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jao kud me podseti slatko se ismejah Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Decembar 20, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zima u Peščari: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...