Мали Ћаћа 11010 Napisano pre 6 sati Drug član, 4680 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, živke je napisao: Baš sam skoro primetio - preko milion i po pregleda za to vreme! Svaka čast i hvala što sve ovo deliš sa nama. Нема на чему. То су све ситнице које сам поделио... уживао сам у сваком тренутку иако то понекад није тако изгледало. Него сам нешто посустао са писањем у задње време. Ваљда због већих обавеза према породици и послу. Нисам ни трке возио и та промена ме мало успорила... одлучо сам да гурам ову тему до првог децембра 2026, а после тога биће како буде Хвала вама што пратите ово моје пискарање 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17358 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9677 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jednoga dana iza svih nas ostaće neki trag, makar to bila ruža crvena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 11010 Napisano pre 4 sati Drug član, 4680 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Satelis je napisao: Jednoga dana iza svih nas ostaće neki trag, makar to bila ruža crvena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 116 Napisano pre 2 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 750, Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Мали Ћаћа said: Имам ја тако тих анегдота колико хоћеш . Веома слићно је било кад су ми тражили да радим за БМВ и Дукати овлашћени сервис овде у Ванкуверу. Слушао сам их два сата, извлаћили су податке и представљалу у екселу... нудили ми мање паре него што сам имао кад сам радио за њих пре три године... и кад су завршили само сам питао дали моги нешто да кажем. Кажу они слободно... ја им рекао мене плави произвођач не интересује, ја сам овде због црврног ... настао мук, па почели да замуцкују и кад сам им рекао колико пара тражим... ни после 10 година ми нису одговорили Хахаха, нека, нека, све сами мангупи до тренутка када треба да се плате људи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 116 Napisano pre 2 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 750, Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Мали Ћаћа said: Прошло је децет година од отварања ове теме. Данас сам гледао посеченост на блогу и морам да признам да је посећеност драстично опала од кад сам све приче превео на наше писмо (то сам и очекивао да будем искрен) . Међутим две приче су се саме по себи. Што ми говори да људи који читају желе такав садржај. У питању су приче "зазор лежаја радилице" и "провера зазора вентила" Сете се сви ћирилице када треба прочитати нешто што ваља. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...