dragan d 737 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, debeljan je napisao: sad ću da lupim: Meni se čini da pospešuje kruženje hladnog vazduha oko rezervoara ….. tj. rashladjuje vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Septembar 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.8.2018. at 22:49, (B)ubica je napisao: 160/70 B17 73V...pošto moja Honda nema ABS/TCS. i sa ABS je ista dimenzija,bez ABS -a je prednja razlicita jel tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Sveta 5. je napisao: i sa ABS je ista dimenzija,bez ABS -a je prednja razlicita jel tako Ma da,nego je oznaka 73V oznaka za Metceler a prednje jesu različite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Septembar 5, 2018 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To rebrasto crevo usmerava vazduh u filter vazduha, jer je na Erotiki usis na kutiji sa zadnje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Septembar 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, (B)ubica je napisao: Ma da,nego je oznaka 73V oznaka za Metceler a prednje jesu različite! Da 73V indeks nosivosti i brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 6, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Hondica malo krstarila po Karpatima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Septembar 6, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Dobio sam obavestenje na youtube pa sam odmah odgledao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoć prijatelja. Izgleda da mi je rikavela čep hladnjaka. Jel ima neko neku opciju za nabavku? Bubica je iskontaktirao deltu i kod njih je cena oko 3500 din. ali se čeka desetak dana. To desetak u Srbiji je verovatno do mesec dana . Jel ima neko neki predlog, ideju, neki čep? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12577 Napisano Septembar 10, 2018 Ne silazi, 7341 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno odg. od nekog auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Verovatno odg. od nekog auta. Moguće... ali od kog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Septembar 10, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Probaj pd honde civic stare, od bilo kog motora koji nadjes u komsiluku, neki ce pasovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 10, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na kupujem prodajem. https://www.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Motocikli-za-delove/Honda-ST-1100-Pan-European-1995-God--41876150-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ih kontaktirao. Čep stiže u sredu Bex-om. Cena je 15 evra. Hvala Goranče. Uzgred, promenio sam paket pa i broj novi je 060 603 1760, stari je 061.... i sve ostalo isto. Mada je i stari još aktivan ( danas smo se čuli na njega). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 10, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, dragan d je napisao: Sad sam ih kontaktirao. Čep stiže u sredu Bex-om. Cena je 15 evra. Hvala Goranče. Uzgred, promenio sam paket pa i broj novi je 060 603 1760, stari je 061.... i sve ostalo isto. Mada je i stari još aktivan ( danas smo se čuli na njega). Nemaš problema brat mojtu sam uvek za pomoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Septembar 12, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2018. at 15:45, dragan d je napisao: Drugari mala pomoć prijatelja. Izgleda da mi je rikavela čep hladnjaka. Jel ima neko neku opciju za nabavku? Bubica je iskontaktirao deltu i kod njih je cena oko 3500 din. ali se čeka desetak dana. To desetak u Srbiji je verovatno do mesec dana . Jel ima neko neki predlog, ideju, neki čep? Uzimao sam par stvari iz delte,sta god da uzimas mora se poruciti jer nemaju na stanju.cekase verovali ili ne taman toliko koliko ti kazu a desi se i da stigne koji dan ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 12, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Naručio od lika iz Kanjiže. Stigao danas čep i montirao ga. Nisu se naduvavala creva, ostala su nekada i nije navijao pritisak. Izgleda da je bilo do cepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako. Prvo se obraćam Vama,kao mojima. Nešto sam razmišljao da zamenim moju Paniku sa Hondom više klase pa da razglasim,ako imate da je neko zainteresovan,za dobar primerak iz svoje vrste neka mi se javi.Neki me i poznaju i znaju moj motor pa eto... Što se tiče motora tu nema šta da se radi sem da se vozi i voli. Ovo je za sada ono,probni balon pa da vidimo.Posle idemo dalje a dokle!? Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 12, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Panka ti je ekstra... tu nema šta.. A koliko para? A da nije u pitanju ona Honda što si se slikao s njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, dragan d je napisao: Panka ti je ekstra... tu nema šta.. A koliko para? A da nije u pitanju ona Honda što si se slikao s njom? Mmmmmmm pa da,to mi je neka ideja,mada je još u razradi pa zato i nastupam ovako.Mislim nije mi oglavu,što bi rekli ali ajd' da počnem od nekud. Onako kako je sada+nova zadnja guma ne montirana(iako su trenutno obe gume nove montirane),xenoni,dodatni LED reflektori,rađeno sedište itd. i nova cerada pride,registrovana do 30.03.2019...2800€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 12, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veliš.... Nije ti " oglavu".. ko kupi tvoju Panku... kupio je motor sedi i vozi... Od nas što vozimo Honde Pan Evrope možda su za održavanje i picanjenje zaludjeniji samo BMW-aši . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaa to jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 13, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan U principu, Panke voze ozbiljni, porodični ljudi. Sve one su vožene i održavane kao članovi domaćinstva. Nažalost, mislim da je potcenjen motor u Srbiji. Slabu cenu ima uglavnom zbog mentaliteta ( da ne objašnjavam ). Honda CBF1000, Yamaha Diversion 900, BMW K1200RS, Honda Deauville 650, Kawasaki GTR1000...su isto potcenjeni motori. I meni se uznemirili crvići pa sam svoju oglasio da bih prešao na ST1300. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan bogami ja moju ne bih prodao po meni motor zajebao vek. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Baki šta bi za majice itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...