vidakn 1874 Napisano April 1 Drug član, 1435 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Angel GT, danas sam naručio za Vstroma 1000, 31000 din (oko 260e) komplet prednja i zadnja.Mislim da nema bolje u tom cenovnom rangu, čak je možda i Mitas skuplji.Čeka se oko dve nedelje da stignu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2228 Napisano April 1 Drug član, 829 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, vidakn je napisao: Pirelli Angel GT, danas sam naručio za Vstroma 1000, 31000 din (oko 260e) komplet prednja i zadnja. Mislim da nema bolje u tom cenovnom rangu, čak je možda i Mitas skuplji. Čeka se oko dve nedelje da stignu. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Преко негде или? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1874 Napisano April 1 Drug član, 1435 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Преко негде или?Ovde na sajtu motogume.rsDobra stvar što imaš opciju da odabereš model i godište motora i sajt ti izlista sve marke, dimenzije i cene guma pa biraš šta ti odgovara.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 559 Napisano April 3 Zainteresovan, 539 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par dana guglanja i raspitivanja uzeo Michelin Road 6 za GS-a. Dot je pocetak ove godine, prakticno su jos vruce. Set je 49900 (400e) u Kompp co-u. Ja volim da odem u radnju, platim i ponesem kuci, odnosno da mogu uzivo da vidim i ispipam ko penzioneri hleb. I bas su mekane, nisam ih jos montirao, pa utiske javljam kasnije. Inace, GT verzija se jos ne pravi za tocak od 19”. Dubina sare prednje je oko 5mm a zadnje oko 7mm. Trenutno su na motoru “fabricke” Bridgestone A41, presle 9500 km. Prednja se brze trosi od zadnje, to mi se prvi put desava. Obicno zadnja brze strada. Na toj kilometrazi prednja je na 1-2mm a zadnja na 5mm sare. Iako su mnogi napljuvali tu gumu meni je korektna. I na mokrom i na suvom. Ravnomerno se trosi i za moj stil voznje je ok. E sad, ako neko vozi mnogo agresivnije, i na granici, verovatno ce manje preci i imati losije iskustvo sa istom gumom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1874 Napisano April 3 Drug član, 1435 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par dana guglanja i raspitivanja uzeo Michelin Road 6 za GS-a. Dot je pocetak ove godine, prakticno su jos vruce. Set je 49900 (400e) u Kompp co-u. Ja volim da odem u radnju, platim i ponesem kuci, odnosno da mogu uzivo da vidim i ispipam ko penzioneri hleb. I bas su mekane, nisam ih jos montirao, pa utiske javljam kasnije. Inace, GT verzija se jos ne pravi za tocak od 19”. Dubina sare prednje je oko 5mm a zadnje oko 7mm. Trenutno su na motoru “fabricke” Bridgestone A41, presle 9500 km. Prednja se brze trosi od zadnje, to mi se prvi put desava. Obicno zadnja brze strada. Na toj kilometrazi prednja je na 1-2mm a zadnja na 5mm sare. Iako su mnogi napljuvali tu gumu meni je korektna. I na mokrom i na suvom. Ravnomerno se trosi i za moj stil voznje je ok. E sad, ako neko vozi mnogo agresivnije, i na granici, verovatno ce manje preci i imati losije iskustvo sa istom gumom. Javi gde si menjao i koliko je koštala zamena!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 559 Napisano April 3 (promenjeno) Zainteresovan, 539 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam moj zakljucak. (Bio sam u rebusu koje gume) Da bi se uporedile gume, potreban je profi vozac i isti motor. Ili u laboratorijskim uslovima da se testiraju. Preporuke ili testiranja na YT su relativna stvar. Na YT ima dosta pristrasnih i placenih recenzija. Savet prijatelja, koliko god da je dobronameran je isto relativan. Primer: Isti pneumatik na laksem i tezem motociklu se drugacije ponasa. Ili, neko vozi mnoogo agresivno a neko kruzira. Razlikovace se i utisak o gumi kao i broj predjenih km. Takodje, neko je presao 20 000 sa gumom i stavio novu. Mozda je zaboravio kakva je ta stara guma bila pre nego sto je dotrajala pa ce reci da je nova mnogo bolja. Ili komentar: “guma je sranje, kliznula mi na beloj liniji i na šahtu”, pa koja ne kliza tada… Mislim da u danasnje vreme nijedna guma nije mnogo losa, postoje nijanse. Pogotovo ako se ne izvlaci maksimum iz nje. Misljenja sam da se gume renomiranih proizvodjaca (u istoj kategoriji cenovno) ne razlikuju za vise od 20%, sto neko ko vozi “normalno” nece ni primetiti. Promenio April 3 član GAGI74 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 559 Napisano April 3 Zainteresovan, 539 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam gde menjam i koliko kosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2228 Napisano April 6 Drug član, 829 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Стигле изашле ме тачно 273евића 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5843 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 1793 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Uuu dobre Neco, friške sto bi rekli, a i cena je top, nema greske, u zdravlje da se voziš i spremaj se uskoro za neki Majdanpek- Rudna glava, na tvom terenuPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2228 Napisano April 7 Drug član, 829 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Nole Bg je napisao: Uuu dobre Neco, friške sto bi rekli, a i cena je top, nema greske, u zdravlje da se voziš i spremaj se uskoro za neki Majdanpek- Rudna glava, na tvom terenu Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Хвала Ноле пуно. Даће Бог да се провозамо ускоро, само да нас ово време батали и крене како треба. Што се цене тиче, више овде код нас ништа не узимам, нису нормални колико деру… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6211 Napisano April 7 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2025. at 14:51, GAGI74 je napisao: Posle par dana guglanja i raspitivanja uzeo Michelin Road 6 za GS-a. Dot je pocetak ove godine, prakticno su jos vruce. Set je 49900 (400e) u Kompp co-u. Ja volim da odem u radnju, platim i ponesem kuci, odnosno da mogu uzivo da vidim i ispipam ko penzioneri hleb. I bas su mekane, nisam ih jos montirao, pa utiske javljam kasnije. Inace, GT verzija se jos ne pravi za tocak od 19”. Dubina sare prednje je oko 5mm a zadnje oko 7mm. Trenutno su na motoru “fabricke” Bridgestone A41, presle 9500 km. Prednja se brze trosi od zadnje, to mi se prvi put desava. Obicno zadnja brze strada. Na toj kilometrazi prednja je na 1-2mm a zadnja na 5mm sare. Iako su mnogi napljuvali tu gumu meni je korektna. I na mokrom i na suvom. Ravnomerno se trosi i za moj stil voznje je ok. E sad, ako neko vozi mnogo agresivnije, i na granici, verovatno ce manje preci i imati losije iskustvo sa istom gumom. Koliko je ovo dojajna guma , videces ..nista bolje nisam vozio nikad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...