milomir22 3558 Napisano Jul 24, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: ... kod tebe sam na prednjem tocku video gumu losiju od slika Zapamtio sam to, nikada nisam video da takvu gumu neko vozi, iskoriscenje maksimalno pa jos 20% Vulkanizer je slikao i rekao da ćelaviju prednju gumu u životu nije video... Jbg, nije pametno po kiši voziti tako. prednja i zadnja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Jul 24, 2023 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se najezio! Jos si mi bese rekao da ides negde dalje Kao klinac (ko je iz Kg znace vrv aktera, mog suvozaca, Nikolu Bobaninca, vozi motor po gradu sa onom koznom kapom kao Djenka u filmu sto je nosio ), Vozio sam BT50 tada, kupimo Nikola i ja vino na tocenje i olesimo se! (Klinci jbg), izbusim gumu ali nastavimo da vozimo tu noc! Svukla se sa felne i ostala na viljusci, prednja u pitanju. Za tada imam izgovor, bili klinci, opasnost/glupost nas je privlacila, sada nema izgovora za ovakve opanke U prvoj godini srednje sam vozio 1000 kubika, gume plasticne, motor jak, ja glup (bez iskustva), kombinacija "sacuvaj me Boze!"... Na prvom kocenju po mokrom sam ukapirao da tako nece da moze ako zelim dugo da uzivam na dva tocka. Vozim oba roditelja mog deteta.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano Jul 24, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja je došla iz Crne Gore dan pred zamenu. Po suvom razlike nema, po umerenoj kiši isto, e kada kiša natopi put i ostane sloj vode na asfaltu, tad je problem. Inače, na motoru nikada nisam vozio gumu stariju od 3 godine, na skuteru jesam i sa tom gumom sam imao pad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 koja je cena bila za gumu.Imam osećaj kao da sam već postavio pitanje,ali je nestalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја користим већ други сет Пирели , први је био Ангел ГТ, а овај други је Ангел ГТ 2, и до сада само позитивна искуства. Гума тражи загревање али зато после као да си заварен за асфалт 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano Jul 24, 2023 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co Angel st, prethodnik modela angel gt u dimenziji 160/60 zr 17 69W dot 5122 (kraj 2022.) na kućnu adresu ravno 14 000 rsd. Promenio Jul 24, 2023 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, milomir22 je napisao: @gebee&co Angel st, prethodnik modela angel gt u dimenziji 160/60 zr 17 69W dot 5122 (kraj 2022.) na kućnu adresu ravno 14 000 rsd. Mogu ti reći,lepa cena.2021 u jesen platih 16000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 550 Napisano Jul 24, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 Gde si uzeo gumu? Videh na nekim mestima da je onaj GT2 31k din u toj dimenziji . I ja trenutno imam tu ST ali ce uskoro biti za zamenu, pa cu verovatno opet nju da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, za Hondu NC 750 X 2018 god, imam pitanje od gumama. Koje gume uzeti: 1- DUNLOP SPORTMAX ROADSMART IV - 120-70 -17 - 150 eura; 160-60-17 -177 eura; ukupno 327 eura ili 2. MICHELIN ROAD 6; 120/70 ZR 17 58(W) TL; 160/60 ZR 17 69(W) TL - ukupno 346 eura Michelin Road 6, prednja je obična, nije ona pojačana GT- Sada imam Mihelin Road 6, prednja je GT, napravio sam 19.000 km i jako sam zadovoljan. Ne vozim po kiši. Ako imate neku drugu preporuku i to ću uzeti u razmatranje. Ne vozim brzo osim po autocesti gdje vozim i po 170 km/h, a ovo drugo penzieonerski. Promenio Avgust 9, 2023 član redonaldo edit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Avgust 10, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop 80€ https://topguma.ba/gume/dunlop-sportmaxx-gpr300f-120-70-r17-58-w/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2738 Napisano Avgust 13, 2023 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo dobro ili ne, Dunlop Trailnax D609F, 3900km presele. Ovo je prednja a na zadnjoj se tek jedva vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Попуст био одличан, обуо сам Јаворку... са HWM ознаком, за нас дебеле Е сад, да бришемо слонче... Promenio Avgust 26, 2023 član Влајко 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 64 Napisano Avgust 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Влајко je napisao: Попуст био одличан, обуо сам Јаворку... са HWM ознаком, за нас дебеле Е сад, да бришемо слонче... Vlajko, HWM je za koje teškaše? Pitam jer VFR ima ne malih 260ak kg ali je to i dalje dosta manje od Javorke... Pa nisam siguran kad bih sebi uzimao da li HWM ili "obične"? Promenio Avgust 26, 2023 član Gruja TS Propusti u kucanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15511 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Влајко je napisao: Попуст био одличан, обуо сам Јаворку... са HWM ознаком, за нас дебеле Е сад, да бришемо слонче... Jesi ih danas podigao u Platneru u BG-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10177 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Влајко je napisao: Попуст био одличан, обуо сам Јаворку... са HWM ознаком, за нас дебеле Е сад, да бришемо слонче... Šta piše made in...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ih danas podigao u Platneru u BG-u? Да. Јеси ли ти био онај са кацигом? Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Šta piše made in...?Нисам кући, проверићу па јављам... Типујем на неку азију...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, HWM je za koje teškaše? Pitam jer VFR ima ne malih 260ak kg ali je to i dalje dosta manje od Javorke... Pa nisam siguran kad bih sebi uzimao da li HWM ili "obične"?Разумем...Ја их стављам сада на ФЈР1300... јер сам поприлично тежак и сам (135) + женче и куфери, много му дође па зато, да пробам... По страним форумима помињу да их стављају и на велике немце, на паневропу али видиш, не знам шта паметно да ти кажем за твој случај... ко би рекао да ВФР има толико...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 64 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ima, teško govedo... Popust je odličan, pa su i meni zapale za oko. Doduše nisam pri parama sad za ovu egzibiciju. A u izboru bi mi bile one i Bridgestone 023. Kod Bridža ima isto varijanta za teže motore ali ne spadam u tu njihovu kategoriju, otprilike je kod njih za motore 300+ kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Šta piše made in...?Половично сам у праву. Предња кинез, задња немац.Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15511 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, yogibear je napisao: Jesi ih danas podigao u Platneru u BG-u? Taj sam. Ja sam utrcao sa kacigom. Cekam dva seta guma, kada si ti porucio tvoje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam. Ja sam utrcao sa kacigom. Искрено, и ја сам био мало сумњичав али је све било ОК. Ја сам у среду звао неког момка из НС. Он је истог дана послао гуме и каже да су од четвртка ујутру биле у БГ-у. Из БГ-а нико није звао те сам сам дошао данас...Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15511 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... video si moju reakciju. Ja sam u cetvrtak bio kod njih, porucio... i nista do danas, a kao juce su trebale da budu tu. Jel mozes u poruci da mi posaljes broj momka iz NS-a. Zvao bih ga prekosutra? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... video si moju reakciju. Ja sam u cetvrtak bio kod njih, porucio... i nista do danas, a kao juce su trebale da budu tu. Jel mozes u poruci da mi posaljes broj momka iz NS-a. Zvao bih ga prekosutra? Послах. Па видео сам да си се, рецимо, контролисао... Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1932 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Влајко je napisao: Половично сам у праву. Предња кинез, задња немац. Сент фром мај Шајоми... Nisam video Metzelere made in Germany, ne pamtim. Čak sam prethodnu i kupio u Nemačkoj i dalje je bila made in China. Kakvi su dotovi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...