sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gume sam platio u nemačkoj otprilike tolko kolko ih ovde prodajem samo pdv ide meni.To tebi ništa ne znači jer ti kupuješ ovde.Mitas je od pre 3 godine bar 2-3 puta poskupeo a verovatno će opet na proleće ko i sve ostalo. Promenio Decembar 26, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Imam dilemu, na r1200gs 2014g biram gume. Uži izbor anakee adventure i batleax a41. Motor sam kupio sa pilot road 4, sa njima sam super zadovoljan samo počeo me privlačiti silazak na makadam ponekad a one nisu za to…Vožnja- turizam, duže ture. Tempo rekao bih umjeren do malo življi (krejser 120-140 kmh uz povremene izlete brže). Dosta mi je bitno kako guma drži na mokrome. Ima netko savjet ili iskustvo da podjeli? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 26, 2021 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na kupljenom motoru sam imao batleax a41. Po suhom su ok, ali po kiši su katastrofa. Nekoliko puta je malo falilo da poljubim asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Decembar 27, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iskustvu iz prve ruke. A41 sam prekrižio iz izbora. Netko sa iskustvom anakee adventure?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 27, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gums said: Hvala na iskustvu iz prve ruke. A41 sam prekrižio iz izbora. Netko sa iskustvom anakee adventure? Sent from my iPhone using Tapatalk i na mom su bile a41, nisam bio zadovoljan anakee adv furam sad, odlicne su za 80/20 gumu, znaju da budu bucne malo pod odredjenim uglom imaj u vidu nisam presao sa njima mozda samo 2500 km, stavio ih na kraju sezone, ali upravo se sad vratio na 1 stepen i po kisi iz BG i skroz korektne, ne vole belu liniju ali to ne voli nijedna guma po kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misauks 16 Napisano Januar 18, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: KAWASAKI KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prokomentarisem jer su cene guma vec otisle daleko visoko iznad nasih budzeta. Malopre sam porucio preko motokutije (Preveo sam naziv zbog reklamiranja) iz NS i cena je vise nego korektna, kod drugih je oko 50 eur visa cena minimum.. Sad nestrpljivo cekam da stignu i da se jos jednom zahvalim i pohvalim prodavnicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Januar 18, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam napravio izbor i kupio, doduše preko Reifen.com (DE) Pirelli 120/70 ZR17 (58 W) TL Angel GT (A) Front M/C (1) 103,70 € Pirelli 180/55 ZR17 (73 W) TL Angel GT (A) Rear M/C (1) 123,39 € DOTovi: Zadnja 2821, a prednja 4121 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Januar 18, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su bas povoljne cene za GT (A). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 18, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Nekada se islo u inostranstvo da se kupe gume. Bile su skoro dva puta jeftinije. Kako stoje stvari sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Januar 18, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kada uporedim iznos koju sam, jesenas, dao za zadnju gumu Pireli GT II kupljenu u, kao, prodavnici sa povoljnim cenama i ove cene koje je naveo @DonToni izgleda da je ponovo doslo vreme da treba gledati i kupovati gume “preko grane”. Mene je zadnja guma kostala 23.400,00 rsd, i bez obzira sto je u pitanju novi model razlika u ceni je prevelika. Hajde 20-30% vise mogu da progutam na lokal-patriotizam, ali bezmalo duplo je - previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10101 Napisano Januar 18, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to sledeća stavka, kupovina guma. Vozim DOT iz 2009-te godine, obe gume. Prednja se nekako potrošila u špic a zadnja kao nova... Treba mi dimenzija: 120/60-17 prednja 160/60-17 zadnja Gde i šta uzeti, u dilemi sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Januar 18, 2022 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god, preporodit ces se nakon 15 godina starih guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poručila Bridgestone Battlax BT016 Pro 120/70/17 i 180/55/17, 220 EUR set. Inače su mi trenutno na motoru BT023 dot 2009 i 2011... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_milosh 12 Napisano Januar 19, 2022 U prolazu, 47 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam uzeo prvi motor, skoro pa nov, imao je 200km na satu i 2-3 godine star. Gume fabricke, mislio sam da nema razloga da menjam, presao par hiljada, i poslusao savet iskusnijih i stavio, mislim, Dunlop RoadSmart3. Kakva promena je to bila. Tih prvih par hiljada na starim gumama, nekako su uvek bili u grcu, nisam imao iskustva, mislio sam da je do mene, da moram jos da vezbam da bi se opustio. Sada uvek savetujem, prva stvar kad kupujes motor, ostavi para za gume Posle sam probao Metzeler M5, i koristio stalno sve do poslednje zamene, kad sam na savet montirao Dunlop GPR-300. Dosta jeftinija a odlicna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Januar 19, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Reifen | Reifen, Felgen & Kompletträder günstig kaufen | reifen.com WWW.REIFEN.COM Markenreifen & Felgen für PKWs, Motorräder & Transporter bei reifen.com ✔ Unschlagbare Preise ✔ Große... Poslali si mi mail, da sad daju jos 10% popusta na ove cene, neki zimski popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 20, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra povoljno za pireli! Hvala na informaciji za sajt! Ja sam do sada uzimao u NS u kediju, dunlop i mitas,za mutas su bili najpovoljniji i gume su bile bas mlade, par nedelja stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4782 Napisano Januar 20, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis- imenjak , secas li se naziva radnje u Bijeljini gde si kupovao gume ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Januar 20, 2022 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: @Satelis- imenjak , secas li se naziva radnje u Bijeljini gde si kupovao gume ? Verovatno je Ugljo Yamaha... Oni su ovlasceni sa Pireli i Metzeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Januar 20, 2022 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas takoj mozes ih putem FB-a kontaktirati https://www.facebook.com/motoshopyamahabijeljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4782 Napisano Januar 20, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Januar 20, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mogućnosti povrata PDV-a iz Bijeljine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Januar 20, 2022 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja, ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Januar 21, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mogućnosti povrata PDV-a iz Bijeljine?Nenoj samo kao ja da uzmeš na jedan račun gume ze 800maraka,pa me vraćali na bosansku granicu da ukinem povrat pdv-a,pa sam kod nas mora znate već šta da ne ostanem bez guma... Ali ajde,pojeo dobre ćevape,utoliko su bile jeftinije da nam je pokrila put razlika u ceni,tako da,jeftina škola.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Januar 21, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imao sam ja tu školu još pre 8 god., isto tako uzeo za auto na više računa, ali me carinik sa BiH strane upozorio da mora da javi našoj strani da imam robu za carinjenje. Bitan je iznos na računu, da ne predje valjda 100 KM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Januar 21, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, BaneZ je napisao: ... Bitan je iznos na računu, da ne predje valjda 100 KM. Mislim da je 100 evra. Treba provjeriti, razlika je gotovo dupla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...