Djeronimo 432 Napisano Petak u 15:11 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, DonToni said: Ja sam uzimao u januaru '22. DOTovi su bili: zadnja 2821 prednja 4121 U pitanju su bile Pirelli, sa sajta www.reifen.com/de Koliko te je izlazila dostava? Jel preko deprevoza ili direktno odande? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 55 Napisano Petak u 15:27 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam gledao taj sajt,ja planiram kad kupujem da ih saljem na adresu u nemacku,postarina je besplatna za tamo.ne verujem da se isplati sa postarinom I carinom da posalji kod nas na adresu. Promenio Petak u 15:38 član Bobni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 571 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2025. at 16:11, Djeronimo je napisao: Koliko te je izlazila dostava? Jel preko deprevoza ili direktno odande? Poručio na adresu drugara u DE, pa mi ih doneo ovamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...