SADAN 862 Napisano Septembar 25, 2023 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pocastih sebe i Kawu sa novim setom guma 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3557 Napisano Septembar 25, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @SADANpo mom mišljenju, st je jako dobra guma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4496 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Malo lepih stvari kao nova guma 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika između Angel GT i ST? Meni treba touring guma. Koliko koštaju ove u odnosu na Michelin Road 5 primer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Septembar 28, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, godovic je napisao: Koja je razlika između Angel GT i ST? Meni treba touring guma. Koliko koštaju ove u odnosu na Michelin Road 5 primer? GT je ojacan ST, za teske motore...valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Google ja naš prijatelj.. GT je bolji po kiši i prođe više km 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 29, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pirelli-a ima posebna oznaka za "teškaše" i označavaju je sa (A) premda nisam video da i na samoj gumi ima ta oznaka (osim na deklaraciji), primer na slici: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Septembar 30, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Angel gt je dvokomponentna a ST jednokomponentna. Imao obije. Sve je na strani gt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Septembar 30, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da je vozio Metzeler Roadtec 01 i Michelin PR6, da napravi paralelu izmedju njih? Sa ovom prvom sam bio bas zadovoljan na proslom motoru. Kazu da su jako slicne gume, a nesto mi se cini da cu Michelin duze voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1929 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja Roadtec a sada vozim Road 6 GT. Imaš u linkovanoj temi utiske 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nešto znači i može da pomogne: ContiRoadAttack baš fin za vožnju... ;-) Do granice bez ikakve nervoze na Kawi z750s, koja realno i nije neka sprava za obaranje na koleno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, SHOKLA je napisao: Ako nekome nešto znači i može da pomogne: ContiRoadAttack baš fin za vožnju... ;-) Do granice bez ikakve nervoze na Kawi z750s, koja realno i nije neka sprava za obaranje na koleno. Kad smo kod Contija, nadam se da se kolega ne ljuti sto ga citiram, moja iskrena preporuka za Sport attack...bolesno dobra guma, i za koleno, i za lakat...i do kraja...i preko... Slika sa krmace Tunderace-a, sa Raljaringa, ne sa staze... Promenio Octobar 4, 2023 član BokyBoy 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Octobar 4, 2023 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro potrošio zadnju RoadAttack 3 i opet ću isti set da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Na frezi sam sađeljao zadnju RoadAttack 3, pređeno malo preko 7000km. Grip ima čim se sedne za motor, lepo drži i po mokrom (nisam preterivao u testiranju) a po suvom ne znam gde je granica. Sa dvoje i tri kofera može da se obara do fuzastera bez problema. Mnogo dobar fidbek pri vožnji. Na beloj i ako klizne zadržava se puna kontrola u vožnji, ili na uklizanom asfaltu. Evo neki dan sam opet nabavio istu, treba da je montiram, prednja može još. Apsolutna preporuka... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Don_Kihot je napisao: Na frezi sam sađeljao zadnju RoadAttack 3, pređeno malo preko 7000km. Grip ima čim se sedne za motor, lepo drži i po mokrom (nisam preterivao u testiranju) a po suvom ne znam gde je granica. Sa dvoje i tri kofera može da se obara do fuzastera bez problema. Mnogo dobar fidbek pri vožnji. Na beloj i ako klizne zadržava se puna kontrola u vožnji, ili na uklizanom asfaltu. Evo neki dan sam opet nabavio istu, treba da je montiram, prednja može još. Apsolutna preporuka... Вала, кад те видим свако јутро како тераш по оном минусу кад кренеш на посао и ја је препоручујем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te prEmetio, mahni nekad. Drži bre ko pašče ježa..I nije svako jutro, nemo da lagiš... Sent from my CPH2305 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Машем ја и рукицама и ногицама, ал' брзина је то, не можеш ухватити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Vjetar je to, ko će to stići.. Sent from my CPH2305 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Decembar 4, 2023 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Trenutno na motoru imam Pirelli Angel ST, koji je dosao sa motorom i generalno sam zadovoljan, ali je doslo vreme da se menjaju. U ovom trenutku u ponudi imam Angel GT i Scorpion Trail II pa me interesuje misljenje ljudi koji su vozili na ovim gumama, sta je preporuka za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, svahbaz je napisao: Pozdrav Trenutno na motoru imam Pirelli Angel ST, koji je dosao sa motorom i generalno sam zadovoljan, ali je doslo vreme da se menjaju. U ovom trenutku u ponudi imam Angel GT i Scorpion Trail II pa me interesuje misljenje ljudi koji su vozili na ovim gumama, sta je preporuka za kupovinu. Возио и ГТ и ГТ 2, одлична гума, тражи загревање али после тога као да си заварен за асфалт, ни једанпут ми није попустила. За ову другу не знам, нисам никада проба. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Decembar 26, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Гуме пазарене и гепоковане, сад само чекамо госте и да ме обрадују за Нову Годину, прасе ми не треба, довољно је ово 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Decembar 26, 2023 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ove su one, crne okrugle i brze. Nemačke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budja 112 Napisano Januar 2 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugi set guma koristim Angel GT na GSA 1200 i lično sam prezadovoljan. Pre toga sam vozik Metzeler tourance next i Pirelli scorpion trail 2. Angel GT se odlicno ponasa na suvom, na mokrom na ubraznju i na kocenju... Nikada mi nije kliznula nigde... Jedino mi deluje da joj treba malo vise da se zagreje od pojedinih guma i nekako se drugacije trosi (ne ljusti gumu da se bas vidi kako guli slojeve, a opet se trosi dobro). Promenio Januar 2 član Budja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 370 Napisano Januar 3 U prolazu, 54 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Budja, zbog potrošenosti treba uskoro da menjam fabrički isporučene Anakee Adventure, po mom iskustvu dobre, ali i dosta bučne gume. Ponekad silazim na tvrđe neasfaltirane puteve pa razmišljam o Scorpion Trail II kao sledećem setu. Vidim da si te gume vozio, pa zamenio za Angel GT II – iz kog razloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budja 112 Napisano Januar 3 U prolazu, 16 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ZoranBG je napisao: @Budja, zbog potrošenosti treba uskoro da menjam fabrički isporučene Anakee Adventure, po mom iskustvu dobre, ali i dosta bučne gume. Ponekad silazim na tvrđe neasfaltirane puteve pa razmišljam o Scorpion Trail II kao sledećem setu. Vidim da si te gume vozio, pa zamenio za Angel GT II – iz kog razloga? Vozio sam Pirelli Scorpion II i bio prezadovoljan sa tom gumom. Po mom licnom iskustvu i iskustvu nekih kolega, guma je vrhunska. Na Anglel GT sam presao jer je skroz putna guma, a ja licno sa asfalta ne silazim... GT 2 nisam probao jer za vazdusaru nema GT 2 vec samo obican GT. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...