Sveti Atila 620 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je @Staman mislio na motore koji se trenutno mogu naći u prodavnicama, pa ću se odlučiti za dva koji mi jako privlače pažnju. Možda ima i boljih, luđih, ali za ovima bi se okrenuo na ulici. Husqvarna Vitpilen 701 Yamaha XSR 900 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, markonitogen said: alufelgen, naaajn ja ja za prafe ljubitelje bice doplata jedno 1500 evra evo moj ljubimac i lepotan, ima godina al linija ko u devojke 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Sveti Atila je napisao: Pretpostavljam da je @Staman mislio na motore koji se trenutno mogu naći u prodavnicama, pa ću se odlučiti za dva koji mi jako privlače pažnju. Možda ima i boljih, luđih, ali za ovima bi se okrenuo na ulici. Husquarna Vitpilen 701 Yamaha XSR 900 uh, stvarno su mocni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 23, 2017 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Harley Sprotster, bukvalno od svih mogucih motora koji postoje najvise bih njega zeleo da posedujem, skromno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Staman je napisao: stvarno izgleda mocno, jos mocnije cuje Ja obozavam njihov zvuk suvog kvacila. Nekoga to jako nervira, a meni se jako svidja... Sa druge strane, original Termignoni kada grme to je sinfonija za sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 23, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I dalje preferiram zvuk kad zavijaju 4 redna i grmljavinu jednocilindrasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Novembar 23, 2017 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Biker-Boy je napisao: Kad kaze "motor danasnjice" predpostavljam da se tu misli na motore koji se trenutno jos uvek proizvode. Evo zadnjeg koji me odusevio, Kawin Z900RS E ovo je za mene vrh vrhova i normalno matori orginal istoga!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 23, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, stilgar je napisao: ja ja za prafe ljubitelje bice doplata jedno 1500 evra evo moj ljubimac i lepotan, ima godina al linija ko u devojke On me je "zarazio" kada sam ga prvi put video!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, hard_rock je napisao: I dalje preferiram zvuk kad zavijaju 4 redna i grmljavinu jednocilindrasa redna 4 imaju lep zvuk na gasu a V2 na abgasu dovidjenja prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7770 Napisano Novembar 23, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, hard_rock je napisao: Panigale je stvarno prelep motor, steta sto se ne cuje kao sto izgleda Ko kad bi ti prisla neka ful riba i kaze ti nekim dubokim bariton glasom "cao" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A kad smo već u stali trijumfa, evo i thruxtona. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 24, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7770 Napisano Novembar 24, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 24, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Samo ovo i samo žustro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice nove VFR honde ne idu mi u glavu. I dalje rade onakvu felnu kakvu fura ducati ali naguze auspuh da je prekrije... I imaju ponudu VFRa u samo 2 boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 24, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema ima tendenciju da ispadne jedna od lepših na forumu. @Bojssa nadam se da si svestan kako si prekinuo (spamovao) jedan odličan niz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 25, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio skromnost mi je vrlina ali uz malo šale evo i nešto od dizajna što okupira moju pažnju. Opet prekidam niz pa se unapred izvinjavam. Huskvarna 701 relly kit 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 25, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Lep, lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan vjerovatno ih dostina odavde prati tako da cu spomenuti da je i Jovan Dasic fino spakovao svoj motor, steta sto sam zapazio samo da je na proslom isto imao onu liniju preko rezervoara, a JJedan ima isto finu Yamahu sa onim brutalnim zvukom, ali od naked motora jedan od ljepsih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7770 Napisano Novembar 25, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Bane je je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sem mog , koji je hvala bogu najlepsi , ovaj malo vislje , Yamaha , lep ... On 11/24/2017 at 1:32, milos-v je napisao: a od motora danasnjice svakako vredi pomenuti K1600 , Multistradu , ako cemo po lepoti , i nova Afrika je simpaticna , nema zbora , ali samo manji motori mogu da budu bas gotivni .... oba jako lepa ... On 11/23/2017 at 13:02, Sveti Atila je napisao: Pretpostavljam da je @Staman mislio na motore koji se trenutno mogu naći u prodavnicama, pa ću se odlučiti za dva koji mi jako privlače pažnju. Možda ima i boljih, luđih, ali za ovima bi se okrenuo na ulici. Husqvarna Vitpilen 701 Yamaha XSR 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Novembar 26, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moja dva favorita,veliki i kvalitetni putni motori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...