Jump to content

Moto Zajednica

Bojssa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    484
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bojssa

  • Rođendan 07.12.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Borča-Bgd

Poslednji posetioci profila

6275 profile views

Bojssa's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,7k

Reputacija u zajednici

  1. Utvrđivanje regularnosti nekog vozila se vrši kako uvidom u dosije tog vozila tako i veštačenjem identifikacionih oznaka na samom vozilu, Br. motora, šasije, kontrolnih oznaka, tablica itd.. znači proveravaju se prvenstveno ukucani brojevi. To što si ti pokazao na uvid je OK kada je sve ispravno na vozilu, ako im je nešto sumnjivo, tipa ne pripadajuća ili ručno rađena tablica, nečitak br šasije, motora itd, rutinski se vrši detaljna provera svih identifikacionih oznaka od strane veštaka za vozila. Nema tu nikakvog obaranja na sudu ukoliko je vozilo privremeno oduzeto radi vršenja ove provere. Kao što rekoh čim utvrde da je sve OK, vratiće ti ga. Ili ako se desi da je neka oznaka falš, da je stranac, blizanac itd itd, neće biti vraćen.
  2. Za ispravan motor postoje zakonski rokovi, do kada mora da se pregleda i vrati ako je sve OK.
  3. Ako je motor regularan, čist br šasije i agregata, ocarinjen i ranije registrovan kod nas vratiće ga. Bez brige, stajaće par nedelja dok ne izveštače identifikacione oznake. Tablice su vrv bile samo povod za dalju proveru.
  4. Bila bi to dobra akcija, kotlić i mali čip ko koliko da da se pomogne ovom dobrom čoveku što se pati..
  5. Moje iskustvo, mi smo nedavno kupili desetak komada u TC Karaburma, bivši Merkur. Domaća Čačanska firma je proizvođač, S Dream. Zadovoljni smo samim dušecima kao i cenom, pre toga sam obišao nekoliko drugih ponuđača, čak i kupio jedan skuplji ali druge marke. Isporuka je bila nešto brzo, za par dana. Odeš, vidiš razne modele, isprobaš, ima ih na nekoliko lokacija u gradu i Srbiji. S Dream Shop SDREAM.RS Shop powered by PrestaShop
  6. Bojssa

    Auto 4x4 karavan

    Napisao sam da je jeftiniji od Tojote sa razlogom, nisam napisao da je za ne.
  7. Bojssa

    Auto 4x4 karavan

    Kršten Rav4 za 2-3.000 eura teško, možda neki izrabljeni benzinac, razbucani dizelaš ili neki stariji primerak do 2000 godišta. Frilender se može i naći, ali sa razlogom.
  8. Ako svetli na VW, onda stvarno imaš neki problem. Na Fijatu sija za dobro jutro a ponekad i za laku noć iako sve šljaka OK. Imamo dva VW, Tojotu i Fijata a ja vozim svakodnevno u glavnom Fijat pa iz iskustva, inače svi auti su održavani..
  9. Bojssa

    Auto 4x4 karavan

    Koliko sam ja slušao od majstora i prijatelja, taj VW 2.0 benzin je jako dobar motor s obzirom na to da nisu poznati po idealnim benzincima. Moj prijatelj je imao 1.8T ali u Seatu, vozio sam se u tome, ide kao ludo ali i srče dobro, prodao ga posle godinu dana. Drugi prijatelj već jako dugo vozi taj 2.0 na Bori karavanu, plin, kune se u njega. Kupio je novog Passata ali je ostavio Boru da taljiga po lokalu. Mali ti je budžet za neki veći izbor, gledaj šta je bolje održavano s obzirom na godine. Ako preferiraš dizele, lično bih pre uzeo 1.9 ako gledaš nešto tu do 2005 godišta, s obzirom da sam slušao priče i glasine majstora i vozača o kiksevima na tim prvim 2.0.. Naj bolje se raspitaj kod majstora koji ti održava auto, on će ga sutra i održavati.
  10. Možes da staviš zabranu daljeg registrovanja i da tražiš vlasnike, da se to prevede ili reši (mada ni za to nisam potpuno siguran ako ne poseduješ saobraćajnu od tog vozila). A to da prijaviš kako si ti izgubio tablice, auto si navodno prodao u staro gvođžđe itd pa se sutra negde pojave te tablice, auto ili bivši vlasnik sa nekakvim starim ugovorom, ti kao podnosilac lažne prijave nadrlja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja