AndjeoPakla 3484 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan uspešan rad Stiva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2018 at 9:37 PM, Astral said: I ja sam tako trazio isto Imamo ista sedista sad . Ajde mi recite ljudi @Astral @nikvuksa, koja je razlika, udobnosti sto se tice. Ja imam malo dupe, mesa bez hahahah pa mi je na duze staze fabricko sediste neudobno. Hvala na odogovoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 26, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2019 at 7:36 PM, @moto.sedista_srdjan said: Hvala lepo!Hvala bogu pa nas ima 4-5 u ekipi ornih za rad, masina i vise nego sto nam treba tako da se nadam da mozemo da se izborimo sa svakim postavljenim zadatkom a to smo naucili na velikim poslovima po 100jedinica namestaja primer krown plazza,ambasade,kafici itd...Radicemo i uslugu veza evo par slika u prilog kako to izgleda kod nas kad se uradi vez. Ovo baš neka ozbiljna mašina za vez !!! 12 boja ??? Sviđa mi se ovo sedište za Integru kako je osimšljeno, baš nisam imao ideju šta bi moglo da se napravi, još samo da se odlučim i vidim da li mi se isplati da skraćujem sedeći deo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Markone88 said: Ajde mi recite ljudi @Astral @nikvuksa, koja je razlika, udobnosti sto se tice. Ja imam malo dupe, mesa bez hahahah pa mi je na duze staze fabricko sediste neudobno. Hvala na odogovoru Moje sediste nije nista mekse posle prepravke. Meni je odlicno to sto vise ne klizim po sedistu, suvozac takodje ne klizi na mene, vozac kao u nosu da je seo. Ono zbog cega sam ja prepravio sediste najvise je bio razlog sto sam sa fabrickim kalupom sedeo na repnoj kosti i bolelo me je posle 200km. Od prepravke nisam osetio taj bol. Sve mi je super ali ja sam srecan ko kuce sto me dupe vise ne boli, meni vredi tih para. To mi je bas bio broblem. Fabricko sediste ima uzdignut deo izmedju vozaca i suvozaca ,a prilikom prerade majstori to skinu i zaseku. Sjajna stvar. Vredi para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12930 Napisano Jun 27, 2019 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prebacuješ tur po sedištu kroz krivine? Ja da, trudim se da motor ode u nagib a ja da ostanem u normalnom položaju. To kad me ne mrzi. Valjalo bi da mogu lako da klizamo po sedištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mi recite ljudi [mention=34454]Astral[/mention] [mention=40121]nikvuksa[/mention], koja je razlika, udobnosti sto se tice. Ja imam malo dupe, mesa bez hahahah pa mi je na duze staze fabricko sediste neudobno. Hvala na odogovoru Tebe jebu kosti, probijaju kroz kožu. Treba na tome da poradis, pečenje jedno/drugo, ladno pivce/špricer. Pitica sa jabukama, štrudla..Nije sedište problem. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14740 Napisano Jun 27, 2019 moto merkat °°, 4911 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali onda da zaboravi na tank torbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Jun 27, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Na honda Integri dubinu smo smanjili svega do 2cm. Smatramo da ne može nikakva osetna razlika da bude u vožnji po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Savan said: Tebe jebu kosti, probijaju kroz kožu. Treba na tome da poradis, pečenje jedno/drugo, ladno pivce/špricer. Pitica sa jabukama, štrudla.. Nije sedište problem. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro To i jeste dugorocni plan, ali da nesto uradim dok cekam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Astral said: Moje sediste nije nista mekse posle prepravke. Meni je odlicno to sto vise ne klizim po sedistu, suvozac takodje ne klizi na mene, vozac kao u nosu da je seo. Ono zbog cega sam ja prepravio sediste najvise je bio razlog sto sam sa fabrickim kalupom sedeo na repnoj kosti i bolelo me je posle 200km. Od prepravke nisam osetio taj bol. Sve mi je super ali ja sam srecan ko kuce sto me dupe vise ne boli, meni vredi tih para. To mi je bas bio broblem. Fabricko sediste ima uzdignut deo izmedju vozaca i suvozaca ,a prilikom prerade majstori to skinu i zaseku. Sjajna stvar. Vredi para. Upravo to sto si opisao i mene muci, i to pokusavam da resim. Hvala, izdrzacu ovy sezonu, pa saljem van sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: Jel prebacuješ tur po sedištu kroz krivine? Ja da, trudim se da motor ode u nagib a ja da ostanem u normalnom položaju. To kad me ne mrzi. Valjalo bi da mogu lako da klizamo po sedištu. Ja iskreno ne mrdam, naginjem se kolko i motor. Tako da mi treba sediste da utonem, i da ne mrdam, plus da ima malko izrazeniji naslon i da bolhe razdvoji suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jun 27, 2019 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za malu brzinu vazi ovo sto je Alekre rekao, sedis uspravno dok je motor pognut do 10-ak km/h, svaka voznja, i krivinarenje tvoja masa je "u krivini" motocikl sto je moguce uspravniji. ( I on je u nagibu naravno ali minimalno potrebno za zeljenu putanju, maksimalni grip, ti na gasu....) DakleM, kontriranje motociklu jedino kada se u ulici okreces ili na nekom parkingu.... U voznji ili masa da bude neutralna ili u unutrasnjem delu krivine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre pa mozes ti da izadjes iz sedista po potrebi naravno. Nisi vezan. Nema tu problema. Bar ja nisam primetio. Super je sediste,vredi para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Astral said: @Alekre pa mozes ti da izadjes iz sedista po potrebi naravno. Nisi vezan. Nema tu problema. Bar ja nisam primetio. Super je sediste,vredi para. koliko te je kostalo? da li je nemoguca misija da mu trazim u sezoni da bude gotovo od trenutka slanja za 10 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, N.F.S. said: Za malu brzinu vazi ovo sto je Alekre rekao, sedis uspravno dok je motor pognut do 10-ak km/h, svaka voznja, i krivinarenje tvoja masa je "u krivini" motocikl sto je moguce uspravniji. ( I on je u nagibu naravno ali minimalno potrebno za zeljenu putanju, maksimalni grip, ti na gasu....) DakleM, kontriranje motociklu jedino kada se u ulici okreces ili na nekom parkingu.... U voznji ili masa da bude neutralna ili u unutrasnjem delu krivine. slazem se sa tobom. ali meni nije problem ta gradska kraca voznja, gde obilazim ivicnjake i kola, tu motor i telo igraju zajedno da to sve prodje bezbedno. Meni je problem kad pravim 400 i vise km u jednom danu, krene da me boli repni deo ledja :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Markone88 said: koliko te je kostalo? da li je nemoguca misija da mu trazim u sezoni da bude gotovo od trenutka slanja za 10 dana? Kod Stiv design NI sam platio 70e. Sad vidim da i Srdjan iz Batajnice lepo radi za istu kintu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan resio sam da sledece nedelje odem do Srdjana, pa da vidim kako radi. Ne zelim da experimentisem, pa da placam dva puta. Ako je provereno kod Stiv-a, tamo cu da radim. Samo da ga pitam, kolko se ceka. ne bih ni u sezoni ni van sezone bio bez sedista vise od 10 dana, ako se napravi dobar dogvor, sve se moze uraditi u 10 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod stiva radio van sezone. Cekao sam ga skoro 2meseca. Zbog neozbiljnosti i probijanja dogovorenih rokova vise necu raditi kod njega. Sediste je uradio extra,tu nemam nikakvih primedbi. Gledam radove Srdjana i deluje bas dobro,on mi je sledeci sa kojim cu da saradjujem. Koliko vidim i prilicno brzo zavrsavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15917 Napisano Jun 27, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, milos-v je napisao: Ja sam kod stiva radio van sezone. Cekao sam ga skoro 2meseca. Zbog neozbiljnosti i probijanja dogovorenih rokova vise necu raditi kod njega. Sediste je uradio extra,tu nemam nikakvih primedbi. Gledam radove Srdjana i deluje bas dobro,on mi je sledeci sa kojim cu da saradjujem. Koliko vidim i prilicno brzo zavrsavaju. Pridruzujem se.... jedared, kad dodje vreme uradicu kod Srdjana. Pisao sam vec, Ivica mi je uradio sediste (80eur) pa se spustio sedalni deo, poslao sam mu na doradu (platio njegovu gresku 25eur) tj dopunu sto je spalo ne bi li se vratilo u normalu..... sve Ok prvih 1-2K predjena pa je opet spalo. Vise Ivicu nisam zvao, odradio je Srdjan i evo traje vec min 5k bez da je ista mrdnulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi, ohrabrili ste me da odem do Srdjana da vidim sta moze da se uradi povodom mog TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 27, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Konkurencija je zakon. Ko god je rešio da divlja sa cenama, fušeriše u radu, nije sposoban za normalne rokove... sve to konkurencija izbistri i stavi na svoje mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3484 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, milos-v said: Ja sam kod stiva radio van sezone. Cekao sam ga skoro 2meseca. Zbog neozbiljnosti i probijanja dogovorenih rokova vise necu raditi kod njega. Sediste je uradio extra,tu nemam nikakvih primedbi. Gledam radove Srdjana i deluje bas dobro,on mi je sledeci sa kojim cu da saradjujem. Koliko vidim i prilicno brzo zavrsavaju. Ja sam kod Stiva zakazao negde sredinom februara ako se secam, termin je bio 15.april. Tada sam mu poslao i bilo je vraceno nazad za nekih 5 dana, tačno kako mi je i rekao. Vizuelno izgleda odlično, a dugotrajnost videćemo vremenom kako će biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Stiva zakazao negde sredinom februara ako se secam, termin je bio 15.april. Tada sam mu poslao i bilo je vraceno nazad za nekih 5 dana, tačno kako mi je i rekao. Vizuelno izgleda odlično, a dugotrajnost videćemo vremenom kako će biti.Mislim da će Stiv morati da se uozbilji ako želi da ostane u igri...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivana LLC 12 Napisano Jun 29, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, buduci da dobre konkurencije nikad nije na odmet, zelimo na forumu da vam predstavimo i nas rad. Radimo custom sedista, sedista apsolutno radimo po vasim instrukcijama. Koristimo kvalitetan materijal koji koristi i BMW za svoja vozila, garantujemo kvalitet i dugotrajnost. Moguce je promeniti visinu, polozaj naslona, kao i popraviti udobost MEMORIJSKOM PENOM ILI GELOM. Takodje mozete izabrati izmedju veza ili 3D oznake po zelji. Ukupna cena zavisi od toga sta ukupno zelite i velicine sedista. TELEFON: 0605695263 -----> Pavle Milenovic Opcija koju vam nudimo je da nas posetite u Zrenjaninu, kazete vase zelje i date nam 4h da ih realizujemo. Dok obidjete nas grad odradicemo sediste i mozete nastaviti sa vasom voznjom, naravno sa vise uzivanja . Sediste mozete poslati i postom, dogovorili bi se za vreme i vratilo bi se prepravljeno za 3 dana! U nastavku vam predstavljamo neke od nasih radova 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ideju da omekšam sediše POŠTO JE JAKO TVRDO. .Da li je to moguće a da se nešto bitno ne poremeti.Recimo trajnost.Ostavio bi fabričku oblogu a šta ispod.Skinuti tzv. sundjer pa staiti mekši.Ili samo odgore, illi možda gel odgore.Drugar je uradio sam sebi sa gelom od 2 cm .Sastrugao 2 cm sundjera i stavio gel od 2 cm sa nekom folijom.ona se skine i onda se gel zalepi ali ne trajno za sudjer.Može i da se odvoji na silu.Kaže da je OSEĆAJ MNOGO BOLJI,NEKAKO ČVRŠĆI ALI UDOBNIJI I DA SVE MANJE BOLI.nIJE MI TO BAŠ JASNO KAKO ČVRŠĆE A UDOBNIJE.Ima li razlike udobno za kratke ili duge vožnje.Imali još neko iskustva i gde naći gel. Čitam na nekim biciklo forumima da im puca taj gel i to ono katastrofično,ko sekirom da si ga rokno.Šta kažete na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...