milomir22 3586 Napisano Jul 21, 2017 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2017 at 7:08 PM, Furious Panda said: Sa takvom gerontologijom na dva točka... Uh... Samo da se niko ne ukoči, prehladi, da ne padne, izgubi se, slomi naočare... Hahaha Pando care, slatko si me nasmejao ovom recenicom. Uzivam i citam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Jul 22, 2017 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2017 at 7:14 PM, Furious Panda said: 3. Finansije Što bi se reklo, jednom se živi, ili na bajkerskom jeziku, jednom se ide na Nordkapp (Nemo se ne bi složio sa ovim). Da si mi javio, morao bi tražiti još jednog učesnika (da grupa ima parni broj). Sa srećom... i da dan proveden na Nordkappu bude iznad temperaturnog proseka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 22, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Nešo sve naj tebi i cjeloj ekipi duž cjelokupnog puta. San se ostvario a nisam ni sumljao da nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 22, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se sa puta, oprao motor I zamenio ulje, popio pivo I odjednom poceo da se smejem sa suzama u ocima. A moja Mica me gleda kako se cepam ispred laptopa I pita: "Jel opet citas nesto od onog pancevca?" Radujem se vremenu koje cu potrositi u citanju tvog putopisa. Tvoj stil je nesvakidasnje dobar. Sretan vam put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larissa 52 Napisano Jul 22, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i pretstavljanje učesnika uživo. P.S. Panda će da me ubije, što mu se mešam u putopis, al žena k'o žena, kad ne bi progovorila 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jul 23, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nebi imao ništa protiv mješsnja u putopis, pod uvjetom da sam na putu prema Nordkapu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 23, 2017 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Podrška za sve, a posebno za našeg predsjednika TNT Trebinje, Maja Aleksića, srećno ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 23, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, mirno more. Tacno se brinem da ne iskvarite Maja, onako tih, miran, povucen !? Da se lijepo provedete i nauzivate, a onda mi da ceifimo u putopisu na te na ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jul 24, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan On 22.7.2017. at 19:51, Larissa je napisao: Evo i pretstavljanje učesnika uživo. P.S. Panda će da me ubije, što mu se mešam u putopis, al žena k'o žena, kad ne bi progovorila A Mile i Majo na 1;20 u pozadini naguzili plosku da razliju stravu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 24, 2017 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo moji su večeras u 20:30 stigli u Helsinki... Prešli su Austriju, Češku, Polsku, Latviju, Litvu, Estoniju i ušli u Finsku. Moram da ispravim jednu malu grešku. Ivan putuje na GS-u, a Hondu je stavio u oglase. Nisam znao do samog početka puta. Inače do sad je na putu sve bilo BP. Dokle ste vi daleko stigli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Jul 25, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Želim(o) vam suve asvaltne staze...i mirno more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jul 26, 2017 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da se dogodi i to je sastavni deo jednog putovanja. Ne postoji problem koji osmeh i Visa kartica ne mogu da reše,a ako i to ne pomogne,uvek postoji način...treći. Siguran sam da će sve biti u redu. Srećno druže! Srećno drugari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 26, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel istina da je tamo neko stigo puhom.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Jul 26, 2017 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na poduhvatu , petorica idu na put !... i jedan u avanturu Zelim vam sve najbolje ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larissa 52 Napisano Jul 28, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nordkapp je naš! Pozdrav od Pande i drugara sa kraja sveta 1 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 28, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Sreća pa je sunčano E, sada čekamo povratak, pa uživanje u putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel stigao ducati pre svih?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 28, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za mladjane momke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kermit 2 Napisano Jul 28, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pariz, Francuska Motocikl: Honda NC 750 x DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Larissa je napisao: Nordkapp je naš! Pozdrav od Pande i drugara sa kraja sveta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi666 27 Napisano Jul 28, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, na avanturi, volji, svemu...jedno veliko postovanje za ovaj poduhvat, kapa dole !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 29, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim Ducati na slikama sto znaci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Panda, iako sam znao kada krecete, od razloga sto sam bio na odmoru i juce vratio nisam mogao da pratim pocetak putopisa. Vidim da ste stigli, osvojili san svakoga, sa sto manje problema i cekamo vas da nam ispricate pricu pricu koja ce sigurno mnogima znaciti na vise nacina, neko samo da sanja, neko da planira, a neko i da ide nekad. Safe ride home guys!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom selfiju se pravi važan : evo zabio sam i Nordcapp. Daj još neku fotkicu, nema veze što je magla, navikli smo (mislim politički) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...