lalajko 2021 Napisano Januar 13, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na razlicite nacine koristimo motore, pa su prema tome razlicite i potrebe. Koliko znam ti vozis vise off road pa ti je manji sator ultimativan. Ja recimo odem u Bugarsku na neko jezero, ili u Grcku na more, ili na neku planinu ili reku kod nas, postavim sator i tu stoji nekoliko dana. Zelim da imam komfor i ako kampujem. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 13, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Čitam da se spominje da je šator preko 2 kg. težak. Izgleda da ja putujem "heavy" .....treba sve poneti da ne zafali. Posle sam kupio nepromočivu torbu da se malo sve to kultiviše. Da napomenem da su i koferi puni Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 13, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slicno je i kod mene Nemam problem sa gabaritima, dok mi ne traze C kategoriju. Sa suvozacicom, koferima i prtljagom sam dobro preko 500 kila, tako da 3 kila dole-gore bas nikakvu ulogu nemaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Januar 13, 2023 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, lalajko je napisao: Na razlicite nacine koristimo motore, pa su prema tome razlicite i potrebe. Koliko znam ti vozis vise off road pa ti je manji sator ultimativan. Ja recimo odem u Bugarsku na neko jezero, ili u Grcku na more, ili na neku planinu ili reku kod nas, postavim sator i tu stoji nekoliko dana. Zelim da imam komfor i ako kampujem. Naravno, različita oprema za različite namene i afinitete Bitno je da uživanje bude na nivou. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 14, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim. Zadnji komad u Bgd.....nek' ide životPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4694 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad se pakujem za kampovanje, a idem motorom moje stvari idu u nepromočivu torbu, a šator, dušek i vreća u one velike kese za đubre. Vodu ne puštaju, a daju kao neku formu. Inače, meni kod odabira šatora (mada nemam sad šta da biram kad imam Arpenaz 3) najbitniju ulogu igra vreme postavljanja i pakovanja. Planiram da kampujem ovo leto svaki dan na drugom mestu i jedino što me "plaši" je koliko će mi vremena trebati ujutru da se spremim pre nego što krenem. Najradije bih uzeo onaj 2 sekunde šator iz Dekatlona, ali nema šanse da njega napakujem na motor. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17787 Napisano Januar 16, 2023 Integrisan, 8380 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini, udje se u formu i brzo nadjes optimalan redosled poteza nakon buđenja. Recimo da je od trenutka kada otvoriš oči ujutro, do trenutka kada pored potpuno spremnog i napakovanog motora već zvaces doručak, dovoljno jedno 30 opuštenih minuta. Naravno, ako je noć bila takva da ne sušiš opremu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 16, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh, meni je ta procedura problem. Jako sporo "ulazim u dan", kako ja to kazem. Ne sto ne mogu, godinama sam se za posao budio u 4:55 i vec u 5:10 bio na stanici, nego imam svoje procedure. Kafu, recimo, nema sanse da istresem za 2 minuta. Treba mi bar sat vremena, svaki gutljaj sa zadovoljstvom Kad jednom krenem u posao, dalje ide brzo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 16, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uh, meni je ta procedura problem. Jako sporo "ulazim u dan", kako ja to kazem. Ne sto ne mogu, godinama sam se za posao budio u 4:55 i vec u 5:10 bio na stanici, nego imam svoje procedure. Kafu, recimo, nema sanse da istresem za 2 minuta. Treba mi bar sat vremena, svaki gutljaj sa zadovoljstvom Kad jednom krenem u posao, dalje ide brzo.Hahahaha evo jedna jutarnja ....5.30h ...kafa...mirisi jutra Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 16, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se organizuje jedno bjb kampovanje....mislim da će biti ludilo Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 16, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo sjajno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 663 Napisano Januar 16, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 420 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je tema o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 16, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Slammer je napisao: Pa gde je tema o tome? Ako je nema......otvorićemo npr. "BjB kampovanje" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17787 Napisano Januar 16, 2023 Integrisan, 8380 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravicemo, dobra ideja! @lalajko i ja volim lagano ujutro, samo što ja najvolEm da sve spakujem osim doručka i primusa, pa onda opušteno klopa, kafa, razvlačenje... Jer, kad drugi skoče ja vec spreman! Mrzim stres naglog kretanja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7450 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 3094 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...morao sam na pola da podsetim sebe da govoriš o kampovanju... Promenio Januar 16, 2023 član Andrej_Hotstepper 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 17, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da krenem malo sa kampovanjem ove godine. E sad, pošto ni supruga ni ja nismo sigurni koliko će nam to ići od ruke, ne želim da ulažem neki novac već nešto osnovno pa da vidimo. Lako ćemo posle menjati, spram potreba. Dilema: Da li tražiti nešto polovno a da je koliko toliko očuvano ili recimo ŠATOR ZA KAMPOVANJE MH100 - ZA TRI OSOBE - Decathlon WWW.DECATHLON.RS Treba vam šator za prvo kampovanje? Naši dizajneri su razvili ovaj šator za tri osobe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 17, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj šator odličan. Imam sličan. Medjutim odmah uz njega imam i ovo.....zato što mana ovog šatora je kad padne kiša onda si osudjen da budeš u šatoru. Ovo ti omogućava da budeš i dalje napolju i daje hladovinu ako je nema. Kad sabereš opcija je šator sa predvorjem. Vidi prvo šta hoćeš da izbegnem dodatne dopune i troškove. Srećna kupovina Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Januar 17, 2023 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da krenem malo sa kampovanjem ove godine. E sad, pošto ni supruga ni ja nismo sigurni koliko će nam to ići od ruke, ne želim da ulažem neki novac već nešto osnovno pa da vidimo. Lako ćemo posle menjati, spram potreba. Dilema: Da li tražiti nešto polovno a da je koliko toliko očuvano ili recimo ŠATOR ZA KAMPOVANJE MH100 - ZA TRI OSOBE - Decathlon WWW.DECATHLON.RS Treba vam šator za prvo kampovanje? Naši dizajneri su razvili ovaj šator za tri osobe... Mozda sator da uzmes polovan i to od nekoga koga znas, o ti ne bi podvalio nesto lose ili osteceno. Ostale sitnice nisu ni skupe da se kupe nove, malo po malo i imas i viska Predlazem uz sator i prostirke da obavezno uzmes i jedan mali rasklopivi sto i stolice jer je bas korisno na kampovanju kao i hammock.E sad to naravno ako ides kolima jer na motor tesko da ce sve stati.Sto rece, prvo probaj sa osnovnom opremom i negdje gdje nije daleko dal ti se svidja, pa posle nabavljaj sta ti treba, a i sam ces uvidjeti sta je to sve.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 17, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prioritet je vožnja motorom, dakle bez stolova i stolica, za sada. Polovan nemam od koga da uzmem, jedino sa oglasa(imaju dvohica iz Zemuna i neki iz NS-a). E sad, 40-50e za polovan a ovaj nov 60e,kad već kolega @BaneVuk58 reče da ima sličan i da je dobar, mislim da je logičnije uzeti nov. Prostirke ili možda i neki dušek obavezno. Vreće za spavanje imam dve vojne, poslužiće. Ostale sitnice i potrepštine će se već naći. Dilema je oko šatora, za početak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 17, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan I da, isti ovakav kao iz dekatlona na kp 5500,mislim da je Mali Iđoš u pitanju. Doduše, tu nema garancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Januar 17, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj temu nećeš verovati šta sve može da se spakuje Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 18, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao od početka do kraja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8332 Napisano Februar 17, 2023 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme završene, čak i mini ražanj....'vatajte zalet da vas ne iznenadi lepo vremePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Februar 17, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja pratim Stigao danas Morao sam ga probati bar ovako 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Februar 17, 2023 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlocna je ta ideja za neko zajednicko kampovanje Ja sam se odlučio za šator iz Decatlona, čekam samo da im stigne nova količina rekoše tek početkom aprila, model MT900 za dve osobe, baš male dimenzije kada je spakovan, tezina 1,95 kg. Apsolutno izbegavam kićenje motora sa svih strana, fazon 4 kofera, 5 torbi i sl. pa sam vremenom sakupio kvalitetne stvarčice malih dimenzija i samo da pridodam nov šator i spreman sam. Ostala valjda navika sto manjeg pakovanja posle 15+ godina na RR mopedima, hahaha. Ipak sve treba da stane u ove dve torbe, ništa preko toga za vikend kampovanje vise nego dovoljno. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...